עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגריטה (לא קפואה) זה טעים אם אתה אוהב טקילה, וורמוט יבש עם ג׳ין זה הקוקטייל מרטיני למינהו
תנסו איזה בקבוק לימונצ׳לו זה ממש טעים ואני חושב שלא יקר כל כך (50 שקל אאלט)
עוד משהו מעניין אבל אין לכם כל כך זמן, זה לקחת בקבוק ערק ולשים בו כמה מסטיקים בזוקה כאלו כמו של פעם זה אמור לצאת ממש טעים
וגם קוסמופוליטן, דקירי, פיג'לינג ומרטיני סאוור.שוב שתיה של כוסיות...תכינו פונץ
לא הייתה ולא תהיה סטלה יותר חזקה מוודקה פרפקט!! ממליץ על הבקבוק הגדול 1.75 ליטר ב-80 שקל.
אז מספר הסינונים וכל החרא הזה לא באמת משנה? אז מה זאת וודקה 'מזויפת'?בתכלס אין קשר בין סטלה "טובה" או האנגאובר למשקה האלכוהולי שבחרת.
בסופו של דבר הכל אותו אלכוהול
זה עניין של כמות, תדירות ספיגה, תפקוד כבד ואיך אכלת ושתית לפני ואחרי
לזכור את זה יחסוך לכמה אנשים מאות שקלים על מותגים שנועדו לגרום לכם להרגיש מתוחכמים ויוקרתיים 😛
כל דבר שתערבב ניקרא קוקוטיילשמע קוקטיילים זה דורש משקה בסיס ולרב עוד משקה אלכוהולי ומיץ וזה בלאגן שלם וזה לא שווה את המאמץ וגם קצת גיי.
אתה טועהמרגריטה אם אני לא טועה זה וורמוט יבש עם ג'ין... זה תלוי איך אתה עם מריר.
...
מה שתיארת זה קפירושקהתכינו קפריניה
מיץ לימון סחוט מים וודקה וסוכר יענו לימונדה עם וודקה זה משהו שקל להכין וכייף לשתות
אין לך מושג מינימלי באלכוהול אז אל תטריל פה, בבקשה 🤩בתכלס אין קשר בין סטלה "טובה" או האנגאובר למשקה האלכוהולי שבחרת.
בסופו של דבר הכל אותו אלכוהול
זה עניין של כמות, תדירות ספיגה, תפקוד כבד ואיך אכלת ושתית לפני ואחרי
אם בסופו של דבר הכל מתפרק בגוף לאתנול תסביר לי בבקשה איך זה משנה.
הפייבוריטים שלי הם סמבוקה וקוניאק בשם מיוקוב. מיוקוב בטעם וניל זה בווקאות אחד המשקאות הטעימים