מידע התפריט תזונה שלי במהלך הסייקל + 2 מתכונים

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
מי שלא יודע אני אחראי הפורום סטרואידים, רציתי לתת לכם קצת מושג מה אוכלים, כאשר נמצאים בסייקל של סטרואידים.

התפריט שלי אינו עמוס, אבל זה מה שמתאים לי:
דגשים בתפריט: פחמימות בעלי אינדקס גליקמי נמוך, מקורות שומן איכותיים, הרבה חלבון.
משקל נוכחי : 78 ק"ג

1:
70 גרם פיבר 1
חצי סקופ אבקת חלבון
כוס חלב 1%

2:
200 גרם פסטה מקמח מלא/אורז מלא/250 גרם בורגול
פרוסת לחם שאני מכין - 50-60 גרם משקל הפרוסה. (מתכון בהמשך)
160 גרם חזה עוף צלוי במנגל נקי משומן.

3:
3 יוגורט 0% שומן יופלה דיאט פרי
פרוסת עוגת קקאו (מתכון בהמשך)
6 חתיכות אגוזי פקאן.

4:
250 גרם קוטג' 0.5%
יוגורט 0% יופלה דיאט פרי
פרוסת לחם 50-60 גרם
כפית חמאת בוטנים טבעית של B&D

5:
אחרי אימון - 2 סקופ אבקת חלבון או חצי קילו גבינה 0.5%
80 גרם סוכר ענבים

6:
250 גרם קוטג' 0.5%
יוגורט 0% יופלה דיאט פרי
פרוסת לחם 50-60 גרם

7:
לפני שינה - כמו 6 ללא הלחם.
כפית חמאת בוטנים או 6 חתיכות אגוזי פקאן.

בין הארוחות - פרי אפרסק
גלידל 0% של פלדמן(60 גרם בערך)
סוכריות אורבית ללא סוכר(7 סוכריות ביום)
2 כפיות גרנולה ללא סוכר
מיץ דיאט 0 קלוריות(יש בערך 3-4 קלוריות לכוס)
1 כפסולה מולטי ויטמין VIT-MIN-100 של NOW.

מתכון של הלחם:

6 כוסות קמח מלא
2 שקיות שמרים נמסים (22 גרם)
כוס סובין חיטה
2 כפיות מלח
12 כפות זרעי צ'יה CHIA SEEDS - עשיר באומגה 3,6 ונוגדי חימצון.
2 כפות שמן קנולה.
4 כוסות מים

הכנה: מערבבים את כל המצרכים היבשים, את השמרים מעררבים עם המים וממיסים אותם, מוסיפים את המים והשמרים לתערובת היבשה ולשים, מתפיחים בחוץ למשך שעה-שעתיים עד שהבצק הכפיל את נפחו.
משמנים תבנית אינגליש קייק, או תבנית ללחם, מעבירים את הבצק לתבנית ואופים למשך שעה בטמפ' של 180 מעלות. מוציאים ומצננים.

מתכון של העוגה:

2 כוסות מים
3 כוסות קמח מלא
2 כפיות סטיביה (ממתיק טבעי) או 2 כוסות סוכר או ממתיק שווה ערך להם.
0.5 כוס קקאו הולנדי.
2 כפות חומץ
2 כפיות סודה לשתיה
1/3 כוס שמן קנולה
5 מקלות וניל או 3 כפיות תמצית וניל.

הוראות הכנה:

מנפים את הקקאו והקמח מלא.
מערבבים את שאר המצרכים היבשים, מוסיפים את המים, השמן והחומץ ומערבבים.מוסיפים את הקויאר של הוניל מהמקלות וניל, משמנים תבנית אינגליש קייק, מעבירים את התערובת לתבנית ואופים למשך 35-40 דקות בטמפ' של 180 מעלות, מכניסים ומוציאים קיסם בעוגה כדי לבדוק שהעוגה נאפתה בפנים.

• פותח/ת השרשור
כי נתתי את זה בתור מידע, להראות בערך מה אוכלים שנמצאים בסייקל, לא בשביל לקבל ביקורת על התפריט.

איך הגעת ל-240 גרם ?.. אני ספרתי בפשוטת, זאת אומרת בראש את החלבון המלא, יש לך בסה"כ 155 גרם חלבון מלא. ולפי דעתי אדם שבסייקל יכול להכניס כמות גדולה יותר של אוכל.

אגב, במידה ואתה תתפנק בקטוג' 5 אחוז שומן, לא באמת תשמין. זה מוות לאכול חצי אחוז. התפריט שלך באמת מזכיר את ג.ג

לפי דעתי, תספור בעצמך את החלבון המלא, ובמידה ואני צדוק, תוסיף את החסר. לא שאני בא ללמד אותך, אבל לפי התפריט הנ"ל הכמות אוכל על פי המשקל ממש לא גבוה.

כי אני שוקל פחות ממך, ואוכל יותר ממך, ואני בלי חומרים, אז זה לא הגינוי.

התפריט נראה קצת דל בפחמימות,הייתי מוסיף..למרות שאתה לא רושם קלוריות וכמויות אז אי אפשר לדעת בוודאות.
מי מתנדב לספור לשניר את הקלוריות והפחמימות?😆

איך הגעת ל-240 גרם ?.. אני ספרתי בפשוטת, זאת אומרת בראש את החלבון המלא, יש לך בסה"כ 155 גרם חלבון מלא. ולפי דעתי אדם שבסייקל יכול להכניס כמות גדולה יותר של אוכל.

אגב, במידה ואתה תתפנק בקטוג' 5 אחוז שומן, לא באמת תשמין. זה מוות לאכול חצי אחוז. התפריט שלך באמת מזכיר את ג.ג

לפי דעתי, תספור בעצמך את החלבון המלא, ובמידה ואני צדוק, תוסיף את החסר. לא שאני בא ללמד אותך, אבל לפי התפריט הנ"ל הכמות אוכל על פי המשקל ממש לא גבוה.

כי אני שוקל פחות ממך, ואוכל יותר ממך, ואני בלי חומרים, אז זה לא הגינוי.

בטח שזה לא הגיוני, אבל אתה זה שעושה את הטעות פה

אתה יודע כמה שומן בערך יש בתפריט? (נראה מעט)
נראה תפריט מאוד יקר , יש הרבה(דברים יקרים כמו) יגורטים וגבינות ומעט (דברים זולים כמו) שיבולת שועל וחזה עוף אבל אם יש כסף .. תהנה:smile:
עריכה: לא שמתי לב שאתה צורך קפסולות של אומגה 3/6...

• פותח/ת השרשור
אני לא צורך קפסולות, יש לי בתפריט זרעי צ'יה, הם מכילים אומגה 3,6 וגם נוגדי חימצון, אני מביא אותם מארה"ב, לא זול אבל אני מעדיף עם כמה שפחות תוספים, מה גם שאני שונא דגים, הטעם בפה הורג אותי 😵

תפריט יקר? אממ תלוי איך מסתכלים על זה, עכשיו בתקופה הזו, למזלי בחודש הזה יש מבצע בשופרסל, מי שקונה 4 קוטג' 250 או גבינה 250, את הרביעי מקבל בשקל. אז יוצא לי פחות כסף בחודש הזה.
אני בעייתי, דגים אני לא אוכל, אז אני מאוד מוגבל במקורות חלבון איכותיים, רק עוף, בשר סינטה וחלב. כי ביצים זה יקר.
עוד שבועיים אני במילואים, אז אני אחיה על ביצים :smile: כי בצבא יש ביצים בכמויות.

• פותח/ת השרשור
זה כל היופי שיש לי חיים טובים שמה :smile:
אני בא בתור אחר-אי על השמירה, אז בחדר אני שם את מה שצריך לסייקל, את החומרים, והעזרים כדי להזריק.
בערב אני שמה, בבוקר אני הולך הביתה עד הערב, אז יש לי זמן להתאמן. הבסיס נמצא כחצי שעה מהבית. אז לפעמים אני הולך להתאמן בסניפים אחרים של הולמס פלייס שיותר קרובים.
אוכל אין לי את הבעיה בכלל, כי אני אחר-אי על המקום, אז גם על המטבח :smile:

בימים שצריך להזריק, אני הולך לחדר, נועל אותו ומזריק את החומר, הזריקות לא כל יום. סה"כ אני במילואים 6 ימים. אז זה בקטנה.

• פותח/ת השרשור
חופשי 😃 אין לך מושג איך אני חוסך שמה עם הביצים, כל ארוחה 8-9 ביצים.
כבר יודעים שאני בא לדאוג ל 2-3 תבניות ביצים לפחות (של ה30 ביצים).

בטח שזה לא הגיוני, אבל אתה זה שעושה את הטעות פה
במקום לזיין את השכל, עדיף שתשתוק. אתה לא יודע מה התפריט שלי,מה אני עושה, אז איך לעזאזל אתה קובע את זה ?

אם עליתי 5 קילו,בתקופה כל כך קצרה, בלי אחוז שומן, ואפילו כמעט בלי נוזלים, +2 ס"מ בידיים, ועוד בלי חומרים, לא נראה לי שאני עושה פה טעות.

התפריט הזה ממש כמו של ג.ג, יש בו בסה"כ 155 גרם חלבון מלא, תעשה 79קילו X 3 זה יוצא 237גם חלבון, זה נראה לך הגיוני שאדם בסייקל יצרוך בלבד 155 גרם חלבון מלא ?.. הגוף יכול לסנתז כמות חלבון גדולה יותר גם מ-300, התפריט הזה מזכיר לי את התפריט של החיטוב, שהיתי מקבל מג.ג בזמנו שהייתי עובד איתו עוד.

אתה באמת חושב שיהיה פה הבדל, אם הוא יאכל קטוג' 3 אחוז במקום חצי אחוז ?..

את החנופה שלך תשאיר למקום אחר.

נערך לאחרונה:
במקום לזיין את השכל, עדיף שתשתוק. אתה לא יודע מה התפריט שלי,מה אני עושה, אז איך לעזאזל אתה קובע את זה ?

אם עליתי 5 קילו,בתקופה כל כך קצרה, בלי אחוז שומן, ואפילו כמעט בלי נוזלים, +2 ס"מ בידיים, ועוד בלי חומרים, לא נראה לי שאני עושה פה טעות.

התפריט הזה ממש כמו של ג.ג, יש בו בסה"כ 155 גרם חלבון מלא, תעשה 79קילו X 3 זה יוצא 237גם חלבון, זה נראה לך הגיוני שאדם בסייקל יצרוך בלבד 155 גרם חלבון מלא ?.. הגוף יכול לסנתז כמות חלבון גדולה יותר גם מ-300, התפריט הזה מזכיר לי את התפריט של החיטוב, שהיתי מקבל מג.ג בזמנו שהייתי עובד איתו עוד.

אתה באמת חושב שיהיה פה הבדל, אם הוא יאכל קטוג' 3 אחוז במקום חצי אחוז ?..

את החנופה שלך תשאיר למקום אחר.

אם אתה אוכל 200 גרם חלבון ואתה שוקל 60 אז משהו אצלך לא נכון. אין צורך בכ"כ הרבה חלבון.
ולא אני לא חושב שיהיה הבדל בין חצי אחוז ל3 אחוז, בכלל לא דיברתי על זה.. לא ציינתי את זה בהודעה שלי.

• פותח/ת השרשור
תעשה חישוב

כוס חלב - 7 גרם חלבון
קופסת קוטג' - 30 גרם חלבון
160 גרם חזה עוף 46 גרם חלבון
סקופ אבקת חלבון - 23 גרם חלבון
יוגורט 0% יופלה דיאט - 7 גרם חלבון.

רק מ 3 קוטג' ביום אני מגיע ל 90 גרם חלבון, אז איך 155 גרם חלבון אני לא יודע.
ניקח את אחרי האימון, 46 גרם חלבון, חישוב קל מראה שרק שייק אחרי האימון ו3 קוטג' זה 136 גרם חלבון

מה עם השאר? 😣

אם אתה אוכל 200 גרם חלבון ואתה שוקל 60 אז משהו אצלך לא נכון. אין צורך בכ"כ הרבה חלבון.
ולא אני לא חושב שיהיה הבדל בין חצי אחוז ל3 אחוז, בכלל לא דיברתי על זה.. לא ציינתי את זה בהודעה שלי.
למה אתה חושב שאני שוקל 60 ?.. אתהמשקל הזה מזמן עברתי בוא נגיד שעוד קצת אני 70 קילו על 14 אחוז גובה 160. אתה סתם מדבר, בלי עניין, בלי לדעת נתונים כלום.

בסדר, גם בשביל מישהו ששוקל 70 200 גרם חלבון זה יותר מידי. [ז"א 200 גרם חלבון "מלא", אני בטוח שיש לך עוד איזה 50-60 "לא מלא"]

בסדר, גם בשביל מישהו ששוקל 70 200 גרם חלבון זה יותר מידי. [ז"א 200 גרם חלבון "מלא", אני בטוח שיש לך עוד איזה 50-60 "לא מלא"]
לא, אני אוכל 170 באיזור ה-170 גרם חלבון מלא.

את שאר החלבון הלא מלא, אני לא סופר.

רק ממוצרי חלב, ובשר.

תעשה חישוב

כוס חלב - 7 גרם חלבון
קופסת קוטג' - 30 גרם חלבון
160 גרם חזה עוף 46 גרם חלבון
סקופ אבקת חלבון - 23 גרם חלבון
יוגורט 0% יופלה דיאט - 7 גרם חלבון.

רק מ 3 קוטג' ביום אני מגיע ל 90 גרם חלבון, אז איך 155 גרם חלבון אני לא יודע.
ניקח את אחרי האימון, 46 גרם חלבון, חישוב קל מראה שרק שייק אחרי האימון ו3 קוטג' זה 136 גרם חלבון

מה עם השאר? 😣
יש לך טעות בחישוב.

אין ב-160 גרם חזה עוף אחרי בישול 46 גרם חלבון.

ועדין 200 זה ממש לא הרבה, לאדם ששוקל כמעט 80, ומשתמש בחומרים.

לא, אני אוכל 170 באיזור ה-170 גרם חלבון מלא.

את שאר החלבון הלא מלא, אני לא סופר.

רק ממוצרי חלב, ובשר.
מה ההיגיון שעומד מאחורי זה? אני בטוח שאתה מודע לזה שגם חלבון לא מלא בסופו של דבר מתפרק לחומצות אמינו שמשלימות אחת את השניה.

• פותח/ת השרשור
יש לך טעות בחישוב.

אין ב-160 גרם חזה עוף אחרי בישול 46 גרם חלבון.

ועדין 200 זה ממש לא הרבה, לאדם ששוקל כמעט 80, ומשתמש בחומרים.

החזה עוף שאני אוכל הוא צלוי, וכן בצלוי יש 29 גרם חלבון ל 100 גרם. אז מחישוב מהיר, זה 46.4 גרם חלבון.

אני כן מגיע מעל 200 גרם ליום. ויש ימים שאני מעל 250(אם אני הולך לאכול בחוץ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית