הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק אותי מאמנים בחדר כושר מדכאים?

לא זורקים דאמבלים במיוחד לא מגובה הכתף...
ולבחור שפתח את האשכול יש לך סקוואט של ילדה ואתה בטח ילדה, במקום לפתוח פוסט מטומטם לך למקרר תאכל משהו אחר כך לך לחדר כושר להתאמן, ועוד שנתיים שתהיה ילדה בוגרת תבין שזה חסר תועלת לפתוח פוסט כזה

אצלנו מדריכים מעירים למישהו אם הסקווט שלו לא מספיק עמוק,למרות שלוותיקים זה כבר לא קורה...

למה נראה לך הם מעירים לך בגלל הטכניקה, ומה גורם לך לחשוב שהם מבינים חצי דבר בטכניקה נכונה בכלל? ראית פעם באדיבילדר מוזרק שעושה חצאי סקוואטים שמאמן ניגש אליו ואומר לו שהוא לא עושה את זה נכון?
הסיבה שהם מעירים לך היא כי אתה מתאמן מתחיל והם מרגישים עליונות כלשהי כלפיך.
כל עוד הם לא באים אליך ומעיפים את המוט מהידיים תמשיך לעשות את מה שאתה עושה ובשלב מסויים זה יפסק.

• פותח/ת השרשור
לא זורקים דאמבלים במיוחד לא מגובה הכתף...
ולבחור שפתח את האשכול יש לך סקוואט של ילדה ואתה בטח ילדה, במקום לפתוח פוסט מטומטם לך למקרר תאכל משהו אחר כך לך לחדר כושר להתאמן, ועוד שנתיים שתהיה ילדה בוגרת תבין שזה חסר תועלת לפתוח פוסט כזה

צודק, באמת יש לי משקלים של ילדה. :D
ולא לכל דבר יש תועלת כל כך חשובה... פתחתי את האשכול סתם כי הייתי משועמם וממורמר.

אם עוד שנתיים יהיה מהפכה בחדרי הכושר ויגיעו מלא מאמנים טובים, זה באמת יהיה חסר תועלת.

היום הייתי בחדר כושר, והמאמן שעד היום חשבתי שהוא הכי נחמד אמר לי שהסקוואט שאני עושה (זה היה 75 קילו, דרך אגב) זה יותר מידי משקל בשבילי ושה40 קילו שעשיתי בחימום יותר מתאים לי.
אחר כך עשיתי פרס והוא שאל אותי למה אני לא עושה את זה בישיבה ואמר שחבל על הגב שלי (הגב שלי היה ישר ולא זז בכלל. אפילו לא היה לי קשה עם המשקל שעשיתי).
על הפאוור קלין שהתכוונתי לעשות אחרי וויתרתי, כי כבר דמיינתי את התגובה שלו.

זה היה הקש ששבר את גב ההגמל, אחרי שכבר כמה חודשים כמעט כל אימון מאמנים מתלוננים על משהו שאני עושה.
עכשיו הבנתי שאין אפילו צדיק אחד בסדום.

אז הנה לכם דיון להעביר את הזמן: גם איפה שאתם מתאמנים יש מאמנים כאילו?
אני כבר יודע שכשיגמר לי המנוי (בדקתי, אין החזר כספי) אני אקנה מוט, ראק וכמה משקולות ואתחיל לעבוד בבית.

קרה לי גם במכון הקודם שהייתי אבל אחרי חצי שנה או יותר שעשיתי סקוואטים ודד ליפט המדריכים כבר התרגלו אליי.. זה עניין של זמן..

רק אני מקבל מחמאות?
אפילו אחרי חימום של 60 קילו?

אני בטוח שזה הכל קטע של ביטחון.
אם יש לך ביטחון לא יעירו לך סתם, אלא אם אתה גורם נזק לציוד.
ועשיתי המון דברים מוזרים בחדר כושר ואף אחד לא פנה אליי.

מדריכים מדברים ואומרים למתאמנים שטויות בגלל כמה סיבות:
1. אתה ילד (בד"כ מתחת לגיל 18 או נראה ככה לפחות).
2. אתה באמת לא עושה טוב.
3. אתה לא מזריק/סוס/סטייל יוסי יד 50 ולא נראה כמו מישהו שידפוק למדריך פלטה בראש, לכן הוא מחפש אנשים להתעלל בהם להעביר לו את המשמרת.

הפיתרון?
לשים אוזניות וכשמדברים איתך לעשות "כן, כן" עם הראש ולא להוריד את האוזניות. הרמז מובן, המדריך ילך להתעלל במישהו אחר.

• פותח/ת השרשור
מדריכים מדברים ואומרים למתאמנים שטויות בגלל כמה סיבות:
1. אתה ילד (בד"כ מתחת לגיל 18 או נראה ככה לפחות).
2. אתה באמת לא עושה טוב.
3. אתה לא מזריק/סוס/סטייל יוסי יד 50 ולא נראה כמו מישהו שידפוק למדריך פלטה בראש, לכן הוא מחפש אנשים להתעלל בהם להעביר לו את המשמרת.

הפיתרון?
לשים אוזניות וכשמדברים איתך לעשות "כן, כן" עם הראש ולא להוריד את האוזניות. הרמז מובן, המדריך ילך להתעלל במישהו אחר.
אני באמת ילד (בן 15, מעדיף שיקראו לי נער 🤡 ) ועכשיו שיש לי משקלים של ילדה קטנה הם אומרים לי להוריד.
אז מה יקרה עוד כמה חודשים כשאני אהיה כבר בסוף של הSS?
אני בטוח אצטרך לעבור להתאמן במקום אחר, כי גם אם הם לא מכריחים אותי להוריד משקלים, זה בכל זאת מעצבן שאיזה וואנה בי בודיבילדר אומר לי שזה משקל גבוה מידי בשבילי וזה ממש מוריד לי את הביטחון העצמי.

טוב למשהו קצת פחות בכייני:
כמה כסף כדאי לי להשקיע לציוד ביתי?
חשבתי על מוט, 200 קילו, ראק וספה. כדאי לי לקנות כבר אולימפי?
אני גם אשמח להמלצה על חנות (או לפחות חברה) טובה.

אם כמה מאמנים מורידים לך את הביטחון העצמי ואתה הולך להחליף בגלל זה מכון (שגם במכון האחר סביר להניח שתקבל אותן הערות) אולי כדאי שתמצא גם עיסוק שיותר מתאים לאופי שלך, כמו בלט למשל.

• פותח/ת השרשור
אם כמה מאמנים מורידים לך את הביטחון העצמי ואתה הולך להחליף בגלל זה מכון (שגם במכון האחר סביר להניח שתקבל אותן הערות) אולי כדאי שתמצא גם עיסוק שיותר מתאים לאופי שלך, כמו בלט למשל.
חחחחחחחח
well played

לא התכוונתי לביטחון עצמי במובן שאני אלך ברחוב ואפחד לדבר עם אנשים.
אני מתכוון לביטחון עצמי שאתה בא לעשות סקוואט כבד, אחרי שתיים-שלוש דקות של מנוחה שבהם אתה מסתכל על המוט ומתכונן לזה, ואז אומרים לך שהמשקל כבד מידי בשבילך ושכדאי שתוריד אותו בחצי.

כן, אני מבין שזה יקרה בכמעט כל מכון. בגלל זה אני שואל על ציוד ביתי.

דרך אגב, אם המכון שאני נמצא בו כרגע היה המכון המושלם והחסרון היחיד שלו היה המאמנים, לא הייתי עובר.
תוסיף לבעיה של המאמנים את הצפיפות הנוראה שבדרך כלל יש, את זה שיש רק ראק אחד שלעיתים קרובות תפוס, שהראק של הבנץ' פרס ישן ועומד להתפרק, שכל הגריפים במוטות כבר משופשפים, שאני משלם על בריכה, סאונה, וכל המכשירים בחדר כושר ולא משתמש בהם ועוד מלא דברים (אמרתי בתגובה הקודמת שלי שאני אעבור למשהו פחות בכייני!).

נראה לך? מורים לבלט חולים בראש, עוד יגרמו לו להתאבד. רוסים, אחרי הכל...

חחחחחחח
מסכן הבן אדם.
התעללו בו בחד"כ,הווא בא לפה לפרוק הכל.
ואז מתעללים בו גם כאן.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח
מסכן הבן אדם.
התעללו בו בחד"כ,הווא בא לפה לפרוק הכל.
ואז מתעללים בו גם כאן.

ניסחתי את עצמי לא נכון או שזה אתה שקצת מגזים? :D
כן רע לי בחדר כושר הזה, אבל לא הייתי אומר התעללות.
גם "לפרוק" נשמע קצת גאה מידי בשבילי (אפילו שאני רוקד בלט ומרים משקלים של ילדה קטנה). 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית