הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבחינת מחיר - אבקות למינהם / אוכל אמיתי (חיטוב)

Shamen

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן ,רוצה להמשיך חיטוב אחרי הפסקה של חודש והבעיה שלי היא כזאת.
בזמן החיטוב הקודם המצרכים עלו לי הרבה כסף וזה היה בזמן שהיה לי כסף אז עוד הסתדרתי
כרגע אין לי שקל על התחת וההורים הסכימו לממן לי את הדיאטה..לא נעים לי ליפול על ההורים עם סכומים כמו ששילמתי בחיטוב הקודם אז אני מנסה למצוא דרך חלופית.
1.אני רוצה לדעת איך בעצם אבקת חלבון הולכת? זאת אומרת נגיד והייתי אוכל חזה עוף שהיה מביא לי 40 גר חלבון ביום..האם האבקה מחליפה אותו ואז לא צריך חזה עוף או שזה תוספת קטנטנה ועדיין צריך חזה עוף?
2.אשמח למאמרים או תגובות בנושא אבקת חלבון והאם השימוש עדיף בה עדיך מאשר לאכול אוכל רגיל..והבנתי שיש כמה סוגים אז אשמח לשמוע גם על קטע הזה.
נתחיל עם השאלות האלה ואחרכך נתקדם לשאלות אחרות 😃.
תודה לעוזרים.

אני לא רואה איך תפריט חיטוב עולה יותר כסף מתזונה רגילה. אם כבר אז פחות, כי אתה בחיטוב. 😃

אני לא רואה איך תפריט חיטוב עולה יותר כסף מתזונה רגילה. אם כבר אז פחות, כי אתה בחיטוב. 😃
בגלל שאתה אוכל פחות, זה יותר בעייתי לקבל את הויטמינים והמינרלים הדרושים מהמזון ולכן בד"כ נדרשים יותר תוספים.
מה גם שבחיטוב בד"כ אוכלים חלבון רזה בכל מיני צורות וגוונים, וכאשר הדברים הזולים (מבחינה כספית) נמאסים (טונה במים, חזה עוף וכו'), בד"כ הם מוחלפים בדברים שעולים יותר (בשר בקר למשל).

אבל כמובן שזה תלוי בהמון גורמים ומשתנה מקצה לקצה בין אדם לאדם ותפריט ותפריט...

בגלל שאתה אוכל פחות, זה יותר בעייתי לקבל את הויטמינים והמינרלים הדרושים מהמזון ולכן בד"כ נדרשים יותר תוספים.
מה גם שבחיטוב בד"כ אוכלים חלבון רזה בכל מיני צורות וגוונים, וכאשר הדברים הזולים (מבחינה כספית) נמאסים (טונה במים, חזה עוף וכו'), בד"כ הם מוחלפים בדברים שעולים יותר (בשר בקר למשל).

אני לא מכליל ויטמינים בתור אוכל. צורכים אותם בין כה וכה. אני לפחות.

ושוב, אני עדיין לא רואה איך זה עולה יותר מתפריט של בנאדם רגיל. אני רואה את חברים שלי אוכלים כל יום בחוץ וזה הרבה יותר מכל תפריט חיטוב.

יכול להיות שהוא התכוון לזה שההורים שלו יקנו לו דברים מיוחדים בנוסף לויטמינים והאוכל הבסיסי למשל מיונז קל, לחם חיטה מלאה ועוד חארטות למיניהם

לא רוצה לנפץ לך את התיאוריה אבל גם במאסה אתה לא מקבל 100% מהויטמינים ורצוי ולהתווסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית