הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

standard

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
1) איך מנוחה משפיעה על התרגיל? הנה כמה מצבים: 1) אני עושה 20 שכיבות שמיכה, נח ל5 דקות. עושה עוד 10 ומפסיק.
2) אני עושה 5 שכיבות, נח 30 שניות, עושה 5, נח 30 שניות... עד 30.
3) אני עושה 10 שכיבות, נח 2 וחצי דקות, עושה 10 שכיבות, נח וחצי 2 דקות, ועושה עוד 10.
4) 30 שכיבות סמיכה, בלי מנוחה.
מתוך כל ארבעת הסיטואציות הללו, מהי צורת האימון האידיאלית(ואם אפשר גם לדעת איך הגעתם לתשובה) בהתחשב בכך שכולן לוקחות אותה כמות לסיים ולכולן יש סכום זמן מנוחה זהה(בלי הרביעית.)

אם אתה יכול לעשות 30 רצוף כמובן שזה טוב יותר מלחלק את המספר למנוחות כי זה לא יתן כלום

זה כמו לשאור אם אתה יכול להרים משקל מסויים 10 פעמים , האם יהיה עדיף לחלק אותו ל 5 מנוחה ואז 5
הבנת את הרעיון

• פותח/ת השרשור
אם אתה יכול לעשות 30 רצוף כמובן שזה טוב יותר מלחלק את המספר למנוחות כי זה לא יתן כלום

זה כמו לשאור אם אתה יכול להרים משקל מסויים 10 פעמים , האם יהיה עדיף לחלק אותו ל 5 מנוחה ואז 5
הבנת את הרעיון

אז מה שאני מבין ממך זה ככל שהשריר עובד על תרגיל מסויים בצורה יותר רצופה, אז אני מקבל יותר מהאימון.

אז אם אני רוצה לעשות כמות מסויימת של שכיבות סמיכה, עדיף לי לעשות אותם ביותר סטים, אבל בצורה רצופה, מאשר בפחות סטים, וכמה מנוחות בכל סט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית