עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חאלס עם ה XD, קרא את חוקי האתר.חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
לא מכיר תסיפור שלו אז אני לא אתן את דעתי סתם, אבל הוא טמבל ככה או ככה XD
חבר שלי שמשרת בבהד 20 אמר לי שאחרי מה שדני עשה פיצצו אותו מכות (חבר שלי ראה אותו לפני שהוא נכנס לכלא) , ויש גם מצב שראו אותו בחדר אוכל מעיף כיסא על מפקדת והתפרע שם אבל לא בטוח לגבי מה שקרה בחדר האוכל . בקיצור..חבל שצה"ל הולך ראש בראש מול חיילים,ממזמן לדעתי היו יכולים לסיים איתו יפה
לסיים איתו יפה? מה צה"ל היה אמור לעשות?
בדרך כלל כשיחיד הולך מול מערכת, מה גם כשהוא לא צודק - הוא חוטף בראש. זה מה שקורה במקרה הזה. התנהגות ילדותית ולא נורמלית תקבל את גמולה מהמערכת הצבאית.
ולמה פיתוח גוף לא ספורט?זה אמנם קורע לב כל הסיפור הזה, אבל תזכורת קטנה: פיתוח גוף זה לא ספורט!
ואני אזכיר לך שמרגע הגיוס הוא הופך לרכוש של צה"ל. זאת אומרת שצה"ל עושה איתו מה שנוח למערכת ולא מה שנוח לחייל. הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.
אם זה באמת נכון אז גועל נפש,הוא לא הפעיל אלימות נגד אף אחד רק הרס להם את המסדר והם המשיכו אותו צריך עונש פרופורציוני לא אלימות.חבר שלי שמשרת בבהד 20 אמר לי שאחרי מה שדני עשה פיצצו אותו מכות (חבר שלי ראה אותו לפני שהוא נכנס לכלא) , ויש גם מצב שראו אותו בחדר אוכל מעיף כיסא על מפקדת והתפרע שם אבל לא בטוח לגבי מה שקרה בחדר האוכל . בקיצור..חבל שצה"ל הולך ראש בראש מול חיילים,ממזמן לדעתי היו יכולים לסיים איתו יפה
אם זה באמת נכון אז גועל נפש,הוא לא הפעיל אלימות נגד אף אחד רק הרס להם את המסדר והם המשיכו אותו צריך עונש פרופורציוני לא אלימות.
בכול מקרה כול הכבוד לבחור צריך הרבה אומץ בשביל לעשות מעשה כזה,אני בספק אם משהו מה"ספורטאים" (כדורגלנים ועוד כמה כוסיות שמקבלים ספורטאי מצטיין אבל לא כולם) היה מוכן לעשות מעשה כזה אם היו מחריכים אותו לשרת בצבא ולא לתת לו ספורטאי מצטיין.
אני מקווה שבקרוב ישתחרר ויתחרה בבמות הגדולות.
אין להם שום זכות לפוצץ אותו במכות ואם זה אכן קרה קבילה תוביל לצירוף כל הסגל שלו אליו לכלא.חבר שלי שמשרת בבהד 20 אמר לי שאחרי מה שדני עשה פיצצו אותו מכות (חבר שלי ראה אותו לפני שהוא נכנס לכלא) , ויש גם מצב שראו אותו בחדר אוכל מעיף כיסא על מפקדת והתפרע שם אבל לא בטוח לגבי מה שקרה בחדר האוכל . בקיצור..חבל שצה"ל הולך ראש בראש מול חיילים,ממזמן לדעתי היו יכולים לסיים איתו יפה
מה לדעתך דני היה צריך לעשות במקרה כזה מכלתחילה?
אם זה באמת נכון אז גועל נפש,הוא לא הפעיל אלימות נגד אף אחד רק הרס להם את המסדר והם המשיכו אותו צריך עונש פרופורציוני לא אלימות.
בכול מקרה כול הכבוד לבחור צריך הרבה אומץ בשביל לעשות מעשה כזה,אני בספק אם משהו מה"ספורטאים" (כדורגלנים ועוד כמה כוסיות שמקבלים ספורטאי מצטיין אבל לא כולם) היה מוכן לעשות מעשה כזה אם היו מחריכים אותו לשרת בצבא ולא לתת לו ספורטאי מצטיין.
אני מקווה שבקרוב ישתחרר ויתחרה בבמות הגדולות.
לא לכל אחד מתאים צבא ,וזה שהוא יוצא מהצבא לא תמיד אומר על הבן אדם שהוא חרא,או שהוא ככה או ככה.
יש שיוצאים על נפשי מסיבה שלא עמדו ב"איסורים" הנפשים ,וזה לא משנה ממה זה ניגרם ,הרי זה ניגרם בסוף.
ואני עוד אחד שהציאו לו לצאת מהצבא 5 פעמים על בעיות שהיו לי בבית וסירבתי לכולם ,ככה שכולם אחד עם המטען שהוא נושא על הגב.
איך שאמרו לי פעם וזה תמיד נכון"על תשפוט בן אדם עד שאתה לא נימצא במצב שלו". תחשבו על זה !~
לילה טוב!