הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רץ ערום בטקס טירונית בגלל שלא יצא לאימוני פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך
מה קשר קרבי אבל הוא בכלל בבסיס של חיל חימוש שזה מבחינת שירות הרבה יותר גרוע מקרבי XD

חחחחחחחחחחחחחח איזה תותח, אם אני יעשה את זה אולי אני יקבל את הפעיל שלי... 😃

באמת מעשה משעשע.
אבל באותה נשימה מטומטם ברמות על, לא משנה אם הוא בכלל יצא או לא יצא מהצבא.

חבר שלי שמשרת בבהד 20 אמר לי שאחרי מה שדני עשה פיצצו אותו מכות (חבר שלי ראה אותו לפני שהוא נכנס לכלא) , ויש גם מצב שראו אותו בחדר אוכל מעיף כיסא על מפקדת והתפרע שם אבל לא בטוח לגבי מה שקרה בחדר האוכל . בקיצור..חבל שצה"ל הולך ראש בראש מול חיילים,ממזמן לדעתי היו יכולים לסיים איתו יפה

חבר שלי שמשרת בבהד 20 אמר לי שאחרי מה שדני עשה פיצצו אותו מכות (חבר שלי ראה אותו לפני שהוא נכנס לכלא) , ויש גם מצב שראו אותו בחדר אוכל מעיף כיסא על מפקדת והתפרע שם אבל לא בטוח לגבי מה שקרה בחדר האוכל . בקיצור..חבל שצה"ל הולך ראש בראש מול חיילים,ממזמן לדעתי היו יכולים לסיים איתו יפה

לסיים איתו יפה? מה צה"ל היה אמור לעשות?
בדרך כלל כשיחיד הולך מול מערכת, מה גם כשהוא לא צודק - הוא חוטף בראש. זה מה שקורה במקרה הזה. התנהגות ילדותית ולא נורמלית תקבל את גמולה מהמערכת הצבאית.

אם הוא כל כך אמיץ ומלך ותותח וגבר, יש דרך מאוד פשוטה לצאת מהצבא, דרך שראיתי כמה וכמה חיילים משתמשים בה והם טסו מהצבא תוך כמה שעות.

לסיים איתו יפה? מה צה"ל היה אמור לעשות?
בדרך כלל כשיחיד הולך מול מערכת, מה גם כשהוא לא צודק - הוא חוטף בראש. זה מה שקורה במקרה הזה. התנהגות ילדותית ולא נורמלית תקבל את גמולה מהמערכת הצבאית.

מה לדעתך דני היה צריך לעשות במקרה כזה מכלתחילה?

זה אמנם קורע לב כל הסיפור הזה, אבל תזכורת קטנה: פיתוח גוף זה לא ספורט!

ואני אזכיר לך שמרגע הגיוס הוא הופך לרכוש של צה"ל. זאת אומרת שצה"ל עושה איתו מה שנוח למערכת ולא מה שנוח לחייל. הבושה היחידה של צה"ל היא שלא דפקו לו כדור לראש בזמן שהוא עשה את זה, כמו שהיו עושים בצבא הרוסי.
ולמה פיתוח גוף לא ספורט?

אם זה באמת נכון אז גועל נפש,הוא לא הפעיל אלימות נגד אף אחד רק הרס להם את המסדר והם המשיכו אותו צריך עונש פרופורציוני לא אלימות.
בכול מקרה כול הכבוד לבחור צריך הרבה אומץ בשביל לעשות מעשה כזה,אני בספק אם משהו מה"ספורטאים" (כדורגלנים ועוד כמה כוסיות שמקבלים ספורטאי מצטיין אבל לא כולם) היה מוכן לעשות מעשה כזה אם היו מחריכים אותו לשרת בצבא ולא לתת לו ספורטאי מצטיין.
אני מקווה שבקרוב ישתחרר ויתחרה בבמות הגדולות.

למה מלכת יופי זה לא ספורט? לא כל תחרות היא ספורט.

אם זה באמת נכון אז גועל נפש,הוא לא הפעיל אלימות נגד אף אחד רק הרס להם את המסדר והם המשיכו אותו צריך עונש פרופורציוני לא אלימות.
בכול מקרה כול הכבוד לבחור צריך הרבה אומץ בשביל לעשות מעשה כזה,אני בספק אם משהו מה"ספורטאים" (כדורגלנים ועוד כמה כוסיות שמקבלים ספורטאי מצטיין אבל לא כולם) היה מוכן לעשות מעשה כזה אם היו מחריכים אותו לשרת בצבא ולא לתת לו ספורטאי מצטיין.

מה זאת אומרת "ספורטאים" ?
אתה חושב שהם סתם קיבלו את התואר הזה?

אני לא חושב שהמעשה שלו לגיטימי. וגם לא ברור לי עד כמה הוא מחאתי אם לא הרצון לצבור פרסום.

ובטח שלא הפרס שהוא חזרתו אל הפורום אחרי כל מסכת השקרים שלו. ויעידו על כך כל מנהלי הפורום.

אין להם שום זכות לפוצץ אותו במכות ואם זה אכן קרה קבילה תוביל לצירוף כל הסגל שלו אליו לכלא.

מה לדעתך דני היה צריך לעשות במקרה כזה מכלתחילה?

להשלים עם העובדה שהוא חי במדינת ישראל ולעשות צבא כמו שכל האזרחים הנורמליים עושים. פיתוח גוף כרגע לא נחשב כנראה כספורט מקצועי ואין סיבה שהוא יקבל ספורטאי מצטיין כנראה. מה גם שהוא כנראה לא כזה 'עילוי' כמו שאתה חושב (אני לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הוא עשה). סתם עוד אחד שבסך הכל רוצה להשתמט מהצבא כי לא נוח לו בגלל סיבה כזאת או אחרת.
גם לי לא נוח לשלם מיסים , אני לא מוריד בגדים ורץ לביטוח לאומי!

כשעושים פעולות מחאה כאלה צריך לקחת בחשבון שיש אפשרות לחטוף קצת מכות.
אם הייתה הפרזה בכוח שהופעל הוא יכול להגיש תלונה, אין סיבה שיחטוף מכות רצח על דבר כזה פעוט. יש מצ"ח.

שלא תבין אותי לא נכון ^
אני לא מצדיק את מעשיו. הייתי מתבייש אם זה היה הבן שלי או אח שלי , אבל בכל אופן, לדעתי הצבא היה יכול טיפה יותר להתחשב אם הבן אדם דיבר כמו שצריך עם המערכת הצבאית , אז צה"ל יכול לבוא טיפה לקראתו ולתת לו בסדיר לשרת קרוב לבית עם יציאות נוחות. אני לא יודע איך הוא ביקש מהצבא ואילו פעולות דני נקט בכדי לשכנע את המערכת הצבאית שמגיע לו "ספורטאי מצטיין", אז יכול להיות שדני צודק ויכול להיות שלא. ב2 המקרים,היו יכולים להגיע לפשרה.ולא לצאת עירומים ולרוץ אל מול עיני המצלמות

אני לא מצליח להבין אנשים שחושבים שבגלל ספורט צריך לתת להם דברים מיוחדים,קודם כל צבא אחרי זה התחביבים שלהם.
יש לי בתפקיד איתי כמה אנשים שיש להם ספורטי פעיל והם קורעים את התחת שלהם בשביל ללכת הביתה כל יום בשעה 4,ככה שהם נותנים מעצמם את המקסמימום ומקבלים על זה ללכת לאימונים וכו'.
מה גם שלא מגיע לו שום ספורטאי מצטיין כי הקריטריונים של זה זה ייצוג המדינה בנבחרת ישראל.
ותמיד אפשר להתאמן בבסיס כמו שאני עושה,ותודה לאל לא מפסיד אימונים ושריר.

לא לכל אחד מתאים צבא ,וזה שהוא יוצא מהצבא לא תמיד אומר על הבן אדם שהוא חרא,או שהוא ככה או ככה.
יש שיוצאים על נפשי מסיבה שלא עמדו ב"איסורים" הנפשים ,וזה לא משנה ממה זה ניגרם ,הרי זה ניגרם בסוף.
ואני עוד אחד שהציאו לו לצאת מהצבא 5 פעמים על בעיות שהיו לי בבית וסירבתי לכולם ,ככה שכולם אחד עם המטען שהוא נושא על הגב.
איך שאמרו לי פעם וזה תמיד נכון"על תשפוט בן אדם עד שאתה לא נימצא במצב שלו". תחשבו על זה !~
לילה טוב!

אני לא מבין למה צבא משאיר אנשים כאלה, אני מאמין שביקור אחד אצל הקב"ן היה פותר את הבעיה ואם הוא היה אצל הקב"ן ולא השתחרר אז לקב"ן הייתה בעיה.

הוא יושב ומתייק מסמכים לפי מה שהבנתי, לא צריך עוד כאלה במיוחד שרוב האלה שעושים את זה כבר לא ממש עושים את העבודה.

לשם הבהרה אני לא חושב שדני משוגע או מטורלל, פשוט לא כשיר לשירות ואם הוא רוצה להשתמט שיהנה, לא צריך לבזבז משאבים שיכולים ללכת לאנשים שצריכים את זה.

לא לכל אחד מתאים צבא ,וזה שהוא יוצא מהצבא לא תמיד אומר על הבן אדם שהוא חרא,או שהוא ככה או ככה.
יש שיוצאים על נפשי מסיבה שלא עמדו ב"איסורים" הנפשים ,וזה לא משנה ממה זה ניגרם ,הרי זה ניגרם בסוף.
ואני עוד אחד שהציאו לו לצאת מהצבא 5 פעמים על בעיות שהיו לי בבית וסירבתי לכולם ,ככה שכולם אחד עם המטען שהוא נושא על הגב.
איך שאמרו לי פעם וזה תמיד נכון"על תשפוט בן אדם עד שאתה לא נימצא במצב שלו". תחשבו על זה !~
לילה טוב!

שוב זה תלוי על מה יוצאים מהצבא,אם יש באמת בעיה נפשית חמורה או תש ממש גרוע אני מבין,אבל בגלל שטות כמו ספורט,לימודים או סתם כי נמאס אני לא מבין את זה.

Back
למעלה תחתית