הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור מבנץ' עם מוט לדאמבלים

• פותח/ת השרשור Tenag
  • פורסם בתאריך

Tenag

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
החזה שלי כמעט לא גדל למרות שאני עולה במשקלים והכל...
שמתי לב בזמן האחרון שאת הבנץ אני לא מוריד עד הסוף אלא שהמוט 5-10 ס"מ מהחזה כי יותר מזה כואבים לי הכתפיים ואני עושה בטכניקה נכונה... אז אני לא עובד בטווח תנועה מלא, ואני מסיק שזאת הסיבה שהוא לא גודל כמו שאר הגוף, אני צודק?

בגלל שלעשות בנץ' עד החזה אני כמעט לא יכול בגלל כאבים, כדי לי לעבור לדאמבלים לפחות לזמן הקרוב? חודש חודשיים ככה?

הכאבים האלה שאתה מציין נובעים מעומס חוזר בזווית. קרא לי המון הדרך הטובה זה לשנות תרגיל אני בדרך כלל משנה לדמבלים חיובי אחרי כמה שבועות תוכל לחזור שוב לכן להבא לא לבצע בנ'צים במוט עצימים מידי אימון אחר אימון. אני אישית מתחיל להרגיש קצת כאבים אני יודע שזה הזמן לעבור. למרות שלדעתי בטווח של 12 חזרות זה לא יקרה הרבה.

---------- התגובה התווספה ב 12:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:29 ----------

גם לדעתי בנ'ץ בדמבלים ה- תרגיל לחזה הגדול שאני עושה אותו אני מרגיש תחזה מתפוץ שאני מוציא אותו החוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית