הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אבקת חלבון לקחת

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום רב, אני בן 27, 1.75 מטר ושוקל בין 65-70 קילו וקניתי אבקת חלבון לאימונים שלי. אני הולך 4 פעמים בשבוע לחדר כושר. אימון עם משקולות כבדים.
השאלה שלי היא כמה מנות אבקת חלבון לקחת?
מנה אחת היא 30 גר' אבקת חלבון שמכילה 22 גר' חלבון. היום לאחר האימון אכלתי ארוחה רגילה שלא עשירה בחלבון ואז לקחתי 2 מנות אבקת חלבון עם מים - היה כבד בתחושה. אפשר לומר שבקושי הייתי רעב לאחר מכן במשך כל היום.
האם לקחת 2 מנות אבקת חלבון זה מוגזם ? כמה מנות עליי לקחת? האם רק אחת לאחר אימון?
אני שואל זאת כי לאחר שלקחתי 2 מנות + ארוחה רגילה הרגשתי שאני הגזמתי. האם באמת הגזמתי ?
אני פשוט חושש לעשות טעות ואז לגרום לנזק.
בנוסף אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום מכיוון שאני רוצה חוות דעת על האבקה שקניתי וגם שתדעו על איזה אבקה אני מדבר אז לכן אני ארשום אותה : Met-Rx 100% Ultramyosyn Whey Protein

מודה מראש לכל עוזר - תודה רבה !!!

שלום,ברוך הבא לפורום קודם כל
אבקת חלבון נועדה כדי לעזור לך להשלים את הערכים היום יומיים שלך(במחינת חלבון) ולכן תיקח כמה שאתה צריך כדי להגיע לרמת החלבון הנחוצה לך בתפריט.

---------- התגובה התווספה ב 00:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------

כמה גרם חלבון אתה אוכל ביום\כמה גרם חלבון אתה צריך ביום לדעתך?
תעשה 'צטט' להודעה שלי אם אתה מתכוון להגיב עליה

• פותח/ת השרשור
המשך

שלום,ברוך הבא לפורום קודם כל
אבקת חלבון נועדה כדי לעזור לך להשלים את הערכים היום יומיים שלך(במחינת חלבון) ולכן תיקח כמה שאתה צריך כדי להגיע לרמת החלבון הנחוצה לך בתפריט.

---------- התגובה התווספה ב 00:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------

כמה גרם חלבון אתה אוכל ביום\כמה גרם חלבון אתה צריך ביום לדעתך?
תעשה 'צטט' להודעה שלי אם אתה מתכוון להגיב עליה

ובכן למיטב ידיעתי אני צורך בערך 1 - 1.5 מכיוון שבכמעט בכל מזון יש חלבון ובטונה ובחזה עוף ובלחם מקמח מלא וביצים וגבינות שונות ואפילו דגני בוקר שאלה הם רוב המזונות שאני אוכל.
אבל גם לפי דעתי חשוב לאכול עוד דברים ולא רק הנ''ל.
היום שאלתי בחדר כושר את המדריך התורן מה אני יעשה עם אבקת החלבון שקניתי מכיוון שאומרים שאני צריך גיינר אז הוא ענה שזה לא נורא בכלל מכיוון שאני פשוט אשלים את הפחמימות בנפרד.
עכשיו מה שמטריד אותי זה שרשום שם שמנה אחת של אבקת חלבון מכילה 22 חלבון. האם מדובר ב22 גרם חלבון. חבל כי בטונה יש יותר ומה שמצחיק שמנה אחת של אבקת חלבון גורמת לי להרגיש שובע אז האם אני טועה או צודק?

ובכן למיטב ידיעתי אני צורך בערך 1 - 1.5 מכיוון שבכמעט בכל מזון יש חלבון ובטונה ובחזה עוף ובלחם מקמח מלא וביצים וגבינות שונות ואפילו דגני בוקר שאלה הם רוב המזונות שאני אוכל.
אבל גם לפי דעתי חשוב לאכול עוד דברים ולא רק הנ''ל.
היום שאלתי בחדר כושר את המדריך התורן מה אני יעשה עם אבקת החלבון שקניתי מכיוון שאומרים שאני צריך גיינר אז הוא ענה שזה לא נורא בכלל מכיוון שאני פשוט אשלים את הפחמימות בנפרד.
עכשיו מה שמטריד אותי זה שרשום שם שמנה אחת של אבקת חלבון מכילה 22 חלבון. האם מדובר ב22 גרם חלבון. חבל כי בטונה יש יותר ומה שמצחיק שמנה אחת של אבקת חלבון גורמת לי להרגיש שובע אז האם אני טועה או צודק?

מנת טונה מכילה בערך כמו מנת אבקת חלבון
זה משחק לגרם פה,גרם שם
לא מציע לקחת גיינר בנתיים כי ניתן באמת להכניס מאוכל את הקלוריות הרצויות
וטונה,חזה עוף,גבינות וביצים זה המון מקורות לחלבון,אתה יכול לגוון בניהם

• פותח/ת השרשור
המשך

מנת טונה מכילה בערך כמו מנת אבקת חלבון
זה משחק לגרם פה,גרם שם
לא מציע לקחת גיינר בנתיים כי ניתן באמת להכניס מאוכל את הקלוריות הרצויות
וטונה,חזה עוף,גבינות וביצים זה המון מקורות לחלבון,אתה יכול לגוון בניהם

טוב, אז בכל מקרה אני היום שתיתי אבקה מיד לאחר אימון - טעים, טעם קרם עוגיות !
ובערב ממש אכלתי 2 טונה עם עוד מנת אבקה כדי להשלים. מקווה שאני לא מזיק לעצמי עם האבקה הזאת. כי אמרו לי שזה לא בריא. האם זה נכון?

טוב, אז בכל מקרה אני היום שתיתי אבקה מיד לאחר אימון - טעים, טעם קרם עוגיות !
ובערב ממש אכלתי 2 טונה עם עוד מנת אבקה כדי להשלים. מקווה שאני לא מזיק לעצמי עם האבקה הזאת. כי אמרו לי שזה לא בריא. האם זה נכון?

אנשים טוענים שזה לא בריא,הם דיי מטרילים פה
תבקש מהם מחקר בפעם הבאה ותראה איך הם יגיבו (מחקר עם סימוכין כמובן,לא משהו מסריח ממאקו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית