הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי בסקוואט..הזמן לריסט?

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
עשיתי היום 82.5 סקוואט. בסט ה-1 בחזרה ה-3 כבר קרסתי ולא יכולתי להתרומם.
אני מניח שזה הזמן לריסט. השאלה היא, כמה להוריד?

רוב האנשים כאן לא מבינים את החשיבות של אוכל ותזונה. אני מתערב ש-90% מהבעיות כאן של תקיעות בתרגילים לא היו קורות עם מספיק אוכל (ומספיק ביצים).

אני לא רואה סיבה לעשות ריסט לפניי 100 קילו לפחות
כמה אתה אוכל ? ישן ? תעלה סירטון טכניקה

• פותח/ת השרשור
אוכל לפי התפריט שבפורטל למשקל של 80 קילו (אני שוקל 77 כרגע) ככה שלא פחות מ 3000 קלוריות ביום.
שינה אין בעיה, ישן 7-8 שעות בלילה לפחות. בבנץ ודדליפט ומתח מתקדם יפה (פרס הולך לאט אצלי)

אולי החימום שלך היה דפוק או שסתם היית עייף. תנסה קפאין אם לפני אימון הבא אתה מרגיש תשוש.

אני לא רואה סיבה לעשות ריסט לפניי 100 קילו לפחות
כמה אתה אוכל ? ישן ? תעלה סירטון טכניקה
ואם לא מגיעים ל-100 קילו, אז להמשיך לדפוק את הראש ולא לתקן את מה שצריך, כי "לפני 100 קילו לא עושים ריסט"?
עושים ריסט כשצריכים.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהיה לי אימון לא טוב או שזה היה בגלל שהאימון היה בשעה 7 בבוקר. היום ניסיתי שוב פעם 82.5 והצלחתי את כל הסטים

יש מצב שהיה לי אימון לא טוב או שזה היה בגלל שהאימון היה בשעה 7 בבוקר. היום ניסיתי שוב פעם 82.5 והצלחתי את כל הסטים

ישנת טוב לפני האימון שלא הצלחת בו?
אכלת לפני? (אמרת שזה היה ב7 בבוקר.)

• פותח/ת השרשור
ישנתי טוב לפני האימון הקודם של 7 בבוקר. מה שאני אוכל לפני האימון של הבוקר זה 3 פרוסות לחם לבן וסקופ חלבון וגם איזה פרי. יותר מזה אני לא מסוגל לאכול כשאני קם בשעה 6 וחצי בבוקר. אני יודע שזה לא אידאלי להתאמן בשעה כזאת אבל בגלל שאני סטודנט אין לי ברירה ויש יום אחד בשבוע שאני חייב להתאמן בשעה 7.

מנוחות בין הסטים אני נח 5-6 דקות

זה מאוד מוזר בעיני שאתה טוען שאתה עושה הכל כמו שצריך ועדיין נתקע במשקל כל כך נמוך...תעלה סרטון.

אולי אתה לא ישן מספיק? אתה אומר שישנת טוב, אבל אני שואל את עצמי האם ישנת מספיק שעות?

גם שינה זה גורם שחשוב לקחת בחשבון ולהקפיד עליו.

ארוחה כזאת זה סקוואט לדוגמניות במיוחד על הבוקר! אני אישית יוצא לי אימונים גרועים על הבוקר השעות שלי זה 5-6

• פותח/ת השרשור
אולי אתה לא ישן מספיק? אתה אומר שישנת טוב, אבל אני שואל את עצמי האם ישנת מספיק שעות?

גם שינה זה גורם שחשוב לקחת בחשבון ולהקפיד עליו.

אני ישן מספיק שעות. אבל בגלל שאני שותה הרבה אז יוצא תמיד תמיד שאני קם באמצע הלילה לשירותים איזה פעם פעמיים. לא מאמין שזה מה שמשפיע.

ארוחה כזאת זה סקוואט לדוגמניות במיוחד על הבוקר! אני אישית יוצא לי אימונים גרועים על הבוקר השעות שלי זה 5-6

אני יודע שזאת לא ארוחה אידאלית לפני אימון במיוחד כשבאימון אני עוד מעלה את המשקל בסקוואט, אבל איזו ברירה יש לי... אני לא יכול לקום ב 5 ולדפוק ארוחה.

אז אל תתלונן שאתה לא עולה...

---------- התגובה התווספה ב 17:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

יש לעבוד על שיפור בטכניקה אני רואה שאתה מתחיל תתנועה מהברכיים ואתה צריך להתחיל אותה מהאגן תנועה ממש של ישיבה. הגב שלך נוטה הרבה קדימה אתה צריך לעבוד גם על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית