הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני לקבל זימון לטייס ולא לאף יחידת מודיעין?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
בתור מלש"ב שהתאריך גיוס הראשוני שלו הוא נובמבר 2012 שקיבל פרופיל 82 ורוצה להוריד ל64 (מגיע לי פרופיל נמוך יותר,הם פישלו) אבל שלח עשרה פקסים לפחות-לא עונים,דואר רשום-לא עונים מישהו יודע מה אני צריך לעשות??

בגדול מה שעזר לי להוריד את הפרופיל זה ללכת לרופא (תבוא עם אחד ההורים זה חשוב) להקצין בעיה שיש לי (מיגרנות, כאבי גב וכו) ולשלוח להם את החוות דעת שלו ואת המרשמים לכדורים

הם רוצים לראות כנראה חוות דעת של סמכות. הכוונה היא לרופא שהוא לא רופא צבאי\צו ראשון.

בגדול מה שעזר לי להוריד את הפרופיל זה ללכת לרופא (תבוא עם אחד ההורים זה חשוב) להקצין בעיה שיש לי (מי*****, כאבי גב וכו) ולשלוח להם את החוות דעת שלו ואת המרשמים לכדורים

הם רוצים לראות כנראה חוות דעת של סמכות. הכוונה היא לרופא שהוא לא רופא צבאי\צו ראשון.

באתי עם אישורים מאורתופד לצו ראשון+הצו ראשון השני על פלטפוס קשה-המלצה להתאמת פרופיל.
מי***** כרוניות-פטור משמירות לילה והמלצה להתאמת פרופיל
עקמת בגב עם צילומים
חור במסתם הלב או איזה סוג של אוושה לא תמימה(לא הבנתי בדיוק) עם הבדיקה
זיעה בידיים...

הם פשוט איבדו את כל התיק שלי בצו הראשון השני שהיה לי(שלחו אותי לאקו-לב)
ואמרו לי להגיד את הבעיות בע"פ ונתנו לי 82..
כתבו שיש לי עקמת קלה,זיעה בידיים טופל בניתוח,פלטפוס קשה דרגת חומרה קלה.
כתבו שטויות לא נכונות בקיצור ונתנו לי פרופיל קרבי..

בגלל זה אני רוצה להשיג ערעור אבל הם לא עונים בשום דרך..

הגיוני בהחלט, אני אישית קיבלתי מיונים לטייס כחודש לאחר הצו הראשון ולעומת זאת את המיונים ליחידות המיוחדות של מודיעין קיבלתי כ4-5 חודשים אחרי הצו הראשון, אתה עוד תקבל אני מאמין, תשקיע במיונים לטיס!😃, כשיתנו לך להרכיב את המכונה הזאת עם הגלגלי שיניים והפינים הקטנים תזכור טוב מאוד איפה אמורים להיות הפינים ואיפה לא !! חשוב מאוד

אומרים שטייס דורש קב"א 54 ודפר 60 לפחות ואילו מודיעין קב"א 54 ודפר 70 לפחות וכל אלה בגדר הגבולי (כמובן שגם פרופיל 82/ עדיפות ל97)
אני עם קב"א 54 ודפר 60 וקיבלתי צוות אוויר שבוע אחרי הצו ראשון.

מצחיקים הילדים שחושבים שבחמ"ן אתה מהנדס טילים וחיילות קרביים זה "סתם עלוב". 😆

• פותח/ת השרשור
הגיוני בהחלט, אני אישית קיבלתי מיונים לטייס כחודש לאחר הצו הראשון ולעומת זאת את המיונים ליחידות המיוחדות של מודיעין קיבלתי כ4-5 חודשים אחרי הצו הראשון, אתה עוד תקבל אני מאמין, תשקיע במיונים לטיס!😃, כשיתנו לך להרכיב את המכונה הזאת עם הגלגלי שיניים והפינים הקטנים תזכור טוב מאוד איפה אמורים להיות הפינים ואיפה לא !! חשוב מאוד

מה הקשר?
רשמתי שהייתי כבר במבחנים לטייס ושעוד חודש וחצי הגיוס

אל תדאג, הייתי במקומך בדיוק.
מה בנוגע ל-לעשות יג'?

איך אני משיג את זה?
הצבא אמור לשבץ אותי לזה לא?

אומרים שטייס דורש קב"א 54 ודפר 60 לפחות ואילו מודיעין קב"א 54 ודפר 70 לפחות וכל אלה בגדר הגבולי (כמובן שגם פרופיל 82/ עדיפות ל97)
אני עם קב"א 54 ודפר 60 וקיבלתי צוות אוויר שבוע אחרי הצו ראשון.

קשה לי מאוד להאמין שהדפר שלי לא מספיק. אבל יכול להיות הכל.

אף אחד לא חושב ככה.
מה קורה אחי

בטייס נכשלתי בכוונה.
אני פחות מחודשיים לגיוס ושום דבר באופק, רק נ"מ ודברים עלובים אחרים.
יש לי גם 5יחל מתמטיקה ומחשבים (אמרו לי שחוסר בזה יכול לפסול, כבר לא יודע למי להאמין כי בתכלס לא קיבלתי אף זימון).

הוא לא חושב שהוא הולך להיות מהנדס טילים במודיעין, הוא רוצה ללכת לשם רק כי זה יעזור לו אחרי זה באזרחות.

• פותח/ת השרשור
מי רוצה מהנדס טילים, אני רוצה ניסיון בתכנות (או משהו בסגנון שיתאים), מצידי להנדס שוניות אלמוגים.

מתי הגיוס שלך?

היה לי צו ראשון בערך בתחילת 2011 וקיבלתי בערך זימון אחד עד בערך אוגוסט, אחרי אוגוסט קיבלתי בערך זימון כל שבוע.

הגיוני בהחלט...
נתוני התחלה של טייס הינם 54 60.
של מודיעין אני יודע בוודאות שיותר, לפחות ממקומות שאני הייתי בהם שדרשו 55 80 או 70.

איך אני משיג את זה?
הצבא אמור לשבץ אותי לזה לא?
לא..
אתה הולך למקום שאתה יודע שעושים שם יג' הנדסת תוכנה ופשוט נרשם.
(זאת לא האופציה הכי טובה שיש.. אבל זה הייתה לי בדיוק הסיטואציה הזאת אז מחוסר ברירה נרשמתי ליג')

• פותח/ת השרשור
עם הזיוני מוח שלך בפורום ואתה בן 17...

רוב הבני 17 פה יותר חכמים ממך. מפתיע אותך שגם אני?

---------- התגובה התווספה ב 13:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:16 ----------

לא..
אתה הולך למקום שאתה יודע שעושים שם יג' הנדסת תוכנה ופשוט נרשם.
(זאת לא האופציה הכי טובה שיש.. אבל זה הייתה לי בדיוק הסיטואציה הזאת אז מחוסר ברירה נרשמתי ליג')

נשמע טוב, אני אבדוק את העניין..

השאלה מה הסיכוי שידפקו אותי בצבא בתפקיד שלא יתן לי ניסיון תעסוקתי?

נשמע טוב, אני אבדוק את העניין..

השאלה מה הסיכוי שידפקו אותי בצבא בתפקיד שלא יתן לי ניסיון תעסוקתי?
בעיקרון דרך יג' של הנדסת תוכנה אתה יכול להגיע להיות תוכניתן בצבא, טמ"מ\טכנאי מחשבים מסוג אחר\להמשיך יד' ולעשות פרוייקטנט(לא הייתי ממליץ על מסלול כזה)
אני מניח שזה יותר טוב מכלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית