הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קאבר שלי לסולו של דיויד גילמור.

platfus215

משתמש מתחיל
128
1
נק' מוניטין:
62
128
1
אהלן חבר'ה, יש כאן מוזיקאים \ גיטריסטים \ חובבי פלויד?

הנה קאבר של Another Brick In The Wall (רק סולו)
אשמח לחוות דעת. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חובב פינק פוליד. באמת שזה יפה מאוד. סאונד אדיר ואתה מרגש. תמשיך כך! 😃

סולו חרוש רצח אבל אתה מנגן אותו נחמד, איזה אפקטים שמת? או שזה גיטרריג? בכל מקרה אני די בטוח שהוא הקליט את הסולו הזה עם לספול בכלל לא יודע למה

כל הכבוד. לך על שירים מthe division bell.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות!!
את האמת שאת דיוויז'ן בל לא ממש אהבתי, יש שם כמה שירים טובים. זה בכלל לא פינק פלויד קלאסי... זה גילמור לבד (בתור גיטריסט הוא אל אבל הוא לעולם לא יגיע לרמת הכתיבה של כל הרביעיה ביחד, במיוחד ווטרס)

אני חושב שהסולו הבא שאנגן יהיה Young Lust. עדיין מתלבט.
לא חייב פינק פלויד גם. יש הצעות?

אתה לא יודע שאסור לנגן דברים של גילמור על סטראט לבנה?!?!?!?!?! חייב להיות שחורה!

אבל יפה מאוד! סאונד טוב. (ואחלה סאסטיין)

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע שאסור לנגן דברים של גילמור על סטראט לבנה?!?!?!?!?! חייב להיות שחורה!

אבל יפה מאוד! סאונד טוב. (ואחלה סאסטיין)

כמעט קניתי סטראט שחורה עם פיקאפים לבנים אבל אז ראיתי שהכיסים שלי ריקים :(

תודה על התגובות!!
את האמת שאת דיוויז'ן בל לא ממש אהבתי, יש שם כמה שירים טובים. זה בכלל לא פינק פלויד קלאסי... זה גילמור לבד (בתור גיטריסט הוא אל אבל הוא לעולם לא יגיע לרמת הכתיבה של כל הרביעיה ביחד, במיוחד ווטרס)

אני חושב שהסולו הבא שאנגן יהיה Young Lust. עדיין מתלבט.
לא חייב פינק פלויד גם. יש הצעות?

הצעה* תרד מה-וול זה הדיסק הכי לא משהו שלהם, "פינק פלוייד" קלאסי כל כך קשה להגדיר , הם עברו כל כך הרבה גלגולים מבחינה מוזקאלית מסיד בראט והכניסה של דיויד וכל כך הרבה סוגים של סמים ששפיעו עליהם.
קיצר פינק פלוייד לנגן רק את הקטעי גיטרה זה קצת משעמם לטעמי אני אישית מנגן אותם רק בחדר חזרות. תנגן את זה

---------- התגובה התווספה ב 20:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

כמעט קניתי סטראט שחורה עם פיקאפים לבנים אבל אז ראיתי שהכיסים שלי ריקים :(

כמו שלי ? 😃

307148_10150762076760652_624350651_20334646_394201  0_n.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הצעה* תרד מה-וול זה הדיסק הכי לא משהו שלהם, "פינק פלוייד" קלאסי כל כך קשה להגדיר , הם עברו כל כך הרבה גלגולים מבחינה מוזקאלית מסיד בראט והכניסה של דיויד וכל כך הרבה סוגים של סמים ששפיעו עליהם.
קיצר פינק פלוייד לנגן רק את הקטעי גיטרה זה קצת משעמם לטעמי אני אישית מנגן אותם רק בחדר חזרות. תנגן את זה

Stevie Ray Vaughan- Little Wing Live - YouTube

---------- התגובה התווספה ב 20:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

כמו שלי ? 😃

307148_10150762076760652_624350651_20334646_3942010_n.jpg

אני בחיים לא אצליח לנגן כמו סטיבי ריי 🙌

ולא, כמו של גילמור:

Gilmour2.jpg

פשוט מדהימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית