הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת תרגילים

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
הנה הסקוואט...40 KG... HB

ממה שאני רואה:
הגב התחתון מתעגל בירידה והברכיים קצת נכנסות... להוציא את הברכיים זה לא בעיה אבל איך אני פותר את זה שהגב מתעגל בירידה?

בהמשך אני אעלה דדליפט, פרס ואולי בנץ'

ואני אנצל את האשכול הזה לעוד שאלה:
יש מחקרים שאני יכול להראות להורים שלי שהרמת משקולות לא פוגעת בגדילה\ גב\ ברכיים\ זרת\ אף אוזן גרון\ נחיר שמאלי ?

עריכה:
הנה דדליפט 80KG מהיום ( לקח זמן לעלות ל YOUTUBE)

---------- התגובה התווספה 10-01-2012 ב 17:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-01-2012 ב 19:42 ----------

מישהו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כדי לשמור על גב תחתון אתה רוצה לכווץ את הגב העליון, בדיוק כמו שעושים בבדליפט. לחשוב חזה מורם. זה יוצר את הקשת הרצויה בגב התחתון. את זה עושים לפני שמוציאים את המוט, רק כאשר אתה מחזיק הכל חזק, תוציא את המוט.

שים לב שבדדליפט כשאתה רק מתחיל את ההרמה האגן מתרומם אבל המוט נשאר על הרצפה - זה סימן לכך שהאגן שלך מלכתחילה נמוך מדי.
תסתכל בסרטון מה גובה האגן שלך כשהמוט מתחיל להתרומם ותשתדל שהוא יהיה שם כבר בסטאפ.

זה נראה גם כאילו הכתפיים שלך נמצאות יותר מדי לפני המוט אבל אולי זו רק זווית הצליום, אם המוט נמצא במגע עם השוק שלך כל המשיכה אז אין בעיה.

תיקון: הרגע ראיתי את הסרטון שוב - המוט מלכתחילה לא צמוד לשוק שלך בתחילת ההרמה ולא נמצא מעל אמצע כף הרגל - תצמיד אותו לשוק, תעביר את הכתפיים קצת אחורה כך שהשכמות יהיו בדיוק מעל המוט ותמשוך כך שהמוט נוגע בשוק/ירך במהלך כל המשיכה.

• פותח/ת השרשור

ממה שאני רואה בחזרה הרביעית אני עולה קודם אם הרגליים ואחרי זה עם הגב מה שיוצר GM.
וחוץ מזה אני יורד ממש מהר.
עוד משהו?

בגלל שאני מתחיל SS הפרס עדין ממש קל ואני אעלה רק שבוע הבא.... כנ"ל בנץ'

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באנדם אל תעלב הסקווא שלך גרוע, תלמד מחדש. תיראה סרטונים או DVD של ריפ, ותקרא הרבה כדי להבין את התרגיל תאורתית.
1.אתה קורס בתחתית ומקבל באונס מטורף.
2.אתה מתיישב אחורה, וזה לא אמור לקרות בHB !!!
3. יש GM כמו שאמרת.
4.כשאתה בתחתית, אתה עומד על קצות האצבעות. ככה אתה מעמיס על הברכים מאוד ואתה מאבד את הבאלאנס שלך.
בקיצור אם לא תתקן תסקוט הפציעה המרה לא תאחר לבוא. תלמד, תשקיע זמן, אפילו תיקח כמה אימונים אישיים אם מישהו שאתה יודע שהוא בקיע באימוני כוח. זה שווה את זה. בהצלחה ידידי.😃

• פותח/ת השרשור
תודה על הביקורת, אני אראה את הסרטונים של ריפ ויעלה שוב לביקורת...
עריכה:
לגבי 1 נכון
2. איך אני אמור לרדת? למטה במקום אחורה?
3. אני אעבוד על זה...

לגבי זה שאני על קצות האצבעות, אתה צודק אבל אם אני לא אתיישב אחורה הברכיים יגלשו וזה גם יקרה, לא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד תגובות...

באנדם אל תעלב הסקווא שלך גרוע, תלמד מחדש. תיראה סרטונים או DVD של ריפ, ותקרא הרבה כדי להבין את התרגיל תאורתית.
1.אתה קורס בתחתית ומקבל באונס מטורף.
2.אתה מתיישב אחורה, וזה לא אמור לקרות בHB !!!
3. יש GM כמו שאמרת.
4.כשאתה בתחתית, אתה עומד על קצות האצבעות. ככה אתה מעמיס על הברכים מאוד ואתה מאבד את הבאלאנס שלך.
בקיצור אם לא תתקן תסקוט הפציעה המרה לא תאחר לבוא. תלמד, תשקיע זמן, אפילו תיקח כמה אימונים אישיים אם מישהו שאתה יודע שהוא בקיע באימוני כוח. זה שווה את זה. בהצלחה ידידי.😃

שמע, העלתי את הסקוואט גם לפורום של ריפ ולעוד פורום בארץ, ולא היו יותר מידי הערות ( והיו תגובות) על הסקוואט.
חוץ מזה שאני מרפה גב ובטן באמצע התנועה + שבמשקל נמוך קשה שהברכיים לא יגלשו ( מה שמוביל לעקב מנותק מהקרקע).
ואני מודע לזה שצריך לשפר את זה מהר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית