הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סינטול

bigbagbany

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
5
15
2
קניתי מבחור אחד לפני 20 יום סינטול שנקרא pump&pose b נתתי בכתפיים ובדו ראשי יש לי עוד 10 ימים להזריק ..אני אישית יכול להגיד שגדלה לי היד פחד ..יש עוד אנשים בפורום שלקוח את החומר הזה?? ואם כן מה אתם אומרים על לקחת לתאומים ומי שיודע איך בדיוק ואיפה בתאומים צריך לתת
תודה רבה מראש

עלה 500 ל100 מיל׳
10 ימים ראשונים 1cc בכל שריר ..10 ימים אח״כ 2 cc בכל שריר ..עכשיו התחלתי לתת 3 cc ...אחרי 30 יום אני עושה הפסקה של 5 ימים נותן 3 cc ואחרי 5 ימים נותן שוב

• פותח/ת השרשור
מנהל פורום יקר . ממש לא עצלן , ההפך אני קורע את התחת באימונים . אני 1.78 מטר שוקל 97 קילו , אחוז שומן 14 לפי קאליפר.
אני רציתי לתת קצת יותר פיק לשרירים ולהדגיש מקומות חלשים גנטית אצלי , זה ממש לא במקום אימונים חזקים.
בזמן השימוש בחומר אני צריך להיתאמן עוד יותר חזק .

עלה 500 ל100 מיל׳
10 ימים ראשונים 1cc בכל שריר ..10 ימים אח״כ 2 cc בכל שריר ..עכשיו התחלתי לתת 3 cc ...אחרי 30 יום אני עושה הפסקה של 5 ימים נותן 3 cc ואחרי 5 ימים נותן שוב

באמת שצר לי לאכזב אותך,סינטול זה לא.

למה לא ? אנטון
אני חושב שאתה מבולבל.

200 יורו זה עולה עם משלוח מהמפעל. אין עיה להזמין את זה -אין בפנים שום דבר אסור. אז 500 שח נשמע לי לא זה. יצאה לי להכיר כמה אנשים שעשו דברים שהם חשבו שזה סינטול וזה נראה נורא. אבל פאמפ'נ'פואוז אמיתי או סינטרול -זין מי ימצע בגוף אם זה מוזרק כמו שצריך.

קניתי מבחור אחד לפני 20 יום סינטול שנקרא pump&pose b נתתי בכתפיים ובדו ראשי יש לי עוד 10 ימים להזריק ..אני אישית יכול להגיד שגדלה לי היד פחד ..יש עוד אנשים בפורום שלקוח את החומר הזה?? ואם כן מה אתם אומרים על לקחת לתאומים ומי שיודע איך בדיוק ואיפה בתאומים צריך לתת
תודה רבה מראש

למה בכתפיים ובידיים? שרירים שהכי קל לפתח.....

אם כבר,רק בתאומים....

• פותח/ת השרשור
לא ממש . יש גם ב 160 $ הסינטרול . אני לא מבין את מה שכתבתה . טבל מה שכן המוצר קל מאוד להזרקה , בנוסף הצבע שלו שקוף אפור,(כמו שצריך להיות). החומר הפעיל MCT חומצה קפרילית,קאפארית.
המוצר ממש טוב מהנסיון שלי ובעבר כבר קניתי את ה סינטרול שמגיע מאוסטרליה מוצר טוב אבל לפי דעתי המוצר הזה הרבה יותר טוב.
והמינון זה 1 מל כל יום לשריר הרצוי למשך 10 יום
2 מל למשך 10 יום נוספים
3 מל למשך 10 יום נוספים

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:42 ----------

בכתפיים וידיים כדי להדגיש אותם יותר וזה נראה ממש פצצה .חחח מאוד אסטתי.
ל big4life זה חומר שמגדיל את השריר. בשימוש נכון אפשר לשפר את מראה וגודל השריר באופן מדהים .
בתכלס כל מי שבטופ בעולם כולם מסונטלים. גם בארץ רק שאני לא אומר את שמם.

למה בכתפיים ובידיים? שרירים שהכי קל לפתח.....

אם כבר,רק בתאומים....

בתאומים הכי בעייתי - המון כלי דם.

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:37 ----------

לא ממש . יש גם ב 160 $ הסינטרול . אני לא מבין את מה שכתבתה . טבל מה שכן המוצר קל מאוד להזרקה , בנוסף הצבע שלו שקוף אפור,(כמו שצריך להיות). החומר הפעיל MCT חומצה קפרילית,קאפארית.
המוצר ממש טוב מהנסיון שלי ובעבר כבר קניתי את ה סינטרול שמגיע מאוסטרליה מוצר טוב אבל לפי דעתי המוצר הזה הרבה יותר טוב.
והמינון זה 1 מל כל יום לשריר הרצוי למשך 10 יום
2 מל למשך 10 יום נוספים
3 מל למשך 10 יום נוספים

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:42 ----------

בכתפיים וידיים כדי להדגיש אותם יותר וזה נראה ממש פצצה .חחח מאוד אסטתי.
ל big4life זה חומר שמגדיל את השריר. בשימוש נכון אפשר לשפר את מראה וגודל השריר באופן מדהים .
בתכלס כל מי שבטופ בעולם כולם מסונטלים. גם בארץ רק שאני לא אומר את שמם.

אני חושב שממה שיש היום בשוק העולמי סינטרול אוסטראלי מספר אחד. עוד איזה 5 שנים נשקול את הנושא ברצינות. בינתיים רק סקרנות והתיעצויות עם מי שעשה. כרגע זה לא עשה לי WOW לגבי מי שאני יודע ברמה הלאומית. היה לי דיבור עם כמה שהם לא מפה,אבל זה LEVEL אחר ושם זה בלתי נמנע,אני בספק שאי פעם יגיע לשם(אני גם לא מכוון לשם).

נ.ב. (לא לטופיק סטארטר) . סינטול זה לא איך שאלי האנה נראה.

• פותח/ת השרשור
אלי ככל הנראה כן . זה איך שאתה רוצה להראות , כחומר ביד היוצר.
בכול מקרה מנסיון החומר הזה הרבה יותר טוב מהסינטרול מהניסיון שלי ושל עוד חבר שלי .
בקרוב אני אצלם את הבקבוק.
ההבדל שהחומר הזה פחות כואב וגם נספג בשריר יותר טוב .
הבן אדם שמחר לי את החומר גם מסנטל ונראה חבל על הזמן.

אלי ככל הנראה כן . זה איך שאתה רוצה להראות , כחומר ביד היוצר.
בכול מקרה מנסיון החומר הזה הרבה יותר טוב מהסינטרול מהניסיון שלי ושל עוד חבר שלי .
בקרוב אני אצלם את הבקבוק.
ההבדל שהחומר הזה פחות כואב וגם נספג בשריר יותר טוב .
הבן אדם שמחר לי את החומר גם מסנטל ונראה חבל על הזמן.

איזה תופעות לוואי קיבלת? ושאתה מפסיק...זה יורד לא..?

סינטול זה מה שגרג ולנטינו הזריק לא?
מה בתכל'ס זה עושה חוץ מלנפח באופן זמני את השריר עד שאתה מפסיק להזריק?
זה משפיע לטובה על משקלי עבודה?התאוששות?..משהו?

סליחה על הבורות

אני מבין שזה בסך הכל שמן שמוזרק כדי לתת מראה מנופח (מנוזל!!!!|)
אז מה העניין של זה? איך אתה לא מתפדח לכתוב את זה (בלי להעליב)

מנהל פורום יקר . ממש לא עצלן , ההפך אני קורע את התחת באימונים . אני 1.78 מטר שוקל 97 קילו , אחוז שומן 14 לפי קאליפר.
אני רציתי לתת קצת יותר פיק לשרירים ולהדגיש מקומות חלשים גנטית אצלי , זה ממש לא במקום אימונים חזקים.
בזמן השימוש בחומר אני צריך להיתאמן עוד יותר חזק .
קישקוש. זה נראה זוועה מראה מנופח כאילו השריר מלא במים. למה בדיוק אתה צריך את זה מה משעמם לך בחיים? אם הייתה מתחרה ברמה בין לאומית ואללה. אפשר להבין. אבל מה בן אדם רגיל מן השורה צריך את זה? גינטיקה? פחחח סתם תירוץ יש לך קבוצות שריר חלשות סימן שאתה לא יודע איך לאמן בצורה כזאת שהם יתקדמו זה אומר שאתה צריך סינטרול או פאמפ אן פואז? אלוהים השטויות שאנשים עושים. אבל שיבושם לך תעשה מה שאתה רוצה.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית