הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת BOR וPC

הצ'יט הזה של החתירה הוא רגיל, לפחות אתה לא משנה את הזווית בגב, אבל תשתדל לא לזוז למעלה עם המוט (אתה רואה שאתה מושך אותו עם כל הגוף). תנסה לקבע את הגב ולמשוך.
הפאוורקלין נראה בסדר ממה שאפשר לראות מחזרה. אתה יכול בשקט להתפוצץ יותר כשהמשקל יהיה לך כבד.

• פותח/ת השרשור
הצ'יט הזה של החתירה הוא רגיל, לפחות אתה לא משנה את הזווית בגב, אבל תשתדל לא לזוז למעלה עם המוט (אתה רואה שאתה מושך אותו עם כל הגוף). תנסה לקבע את הגב ולמשוך.
הפאוורקלין נראה בסדר ממה שאפשר לראות מחזרה. אתה יכול בשקט להתפוצץ יותר כשהמשקל יהיה לך כבד.

בחתירה זה מה שנאמר בספר של ריפ, תחילת התנועה זה סוג של דדליפט עד למנח נכון של הגב ואז משיכה עם הכתפיים. הבנתי לא נכון?

והפאוורקלין לא היה כזה קל, אני אנסה אותו שוב בעוד שני אימונים ואעלה 3X5

אני לא זוכר שריפ מדבר על חתירה ב-SS. אבל אנחנו דוגלים בחתירה שמנח הגב לא זז לאורך כל התנועה (תריץ חיפוש על pendlay rows ביוטיוב או שתקרא את המאמר על החתירה בפורטל).

אם אתה שם לב המוט נתקע לך בברכיים כי אתה מטה את עצמך יותר מדי לאחור ככה שהכתפיים שלך לא נמצאים מעבר למוט או מעליו.

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר שריפ מדבר על חתירה ב-SS. אבל אנחנו דוגלים בחתירה שמנח הגב לא זז לאורך כל התנועה (תריץ חיפוש על pendlay rows ביוטיוב או שתקרא את המאמר על החתירה בפורטל).
הבנתי את הבעיה מהסרטונים ביוטיוב אבל אני לא חושב שהגב שלי ישאר ישר בכיפוף כזה קל של הברכיים..

אם אתה שם לב המוט נתקע לך בברכיים כי אתה מטה את עצמך יותר מדי לאחור ככה שהכתפיים שלך לא נמצאים מעבר למוט או מעליו.

לאיזה תרגיל אתה מתכוון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית