הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכונים על חן, שי וכל הקבוצה .. וגם קצת עליי

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
מ'ניים חברה?
השמן של הפורום סיים את הקורס לפני חודש וכרגע משרת על אח"י אילת [המפוארת 🤪]
והתפנה לו קצת זמן ולכן הוא מתחיל לאט לאט לחזור לאימונים עם איזו תוכנית שהוא בנה שתתאים לימים שהוא יוכל להתאמן.. אני יחסית אופטימי לגביה אני מתאושש ממנה לא רע בנתיים ומתחיל לחזור לעצמי [190 דדליפט ו 100 בנץ' בנתיים]
כרגע אין אפשרות לסקוואט :( אבל אני בונה על התקדמות בדדליפט ובבנץ'

לגבי חן, שי ושאר הקבוצה, בזמן האחרון אנחנו עובדים עם הרבה עיתונים וכאלה כדי לחשוף קצת את ההישג ובכללי את הספורט

הנה מה שיצא בנתיים

376143_2787869308737_1618462385_2496001_588413876_  n.jpg

402426_2787870588769_1618462385_2496002_1061351578  _n.jpg

396266_2787870788774_1618462385_2496003_201680645_  n.jpg

405466_2787872668821_1618462385_2496004_1373985117  _n.jpg

390981_2787873628845_1618462385_2496005_1350990518  _n.jpg

382854_2787875068881_1618462385_2496007_714220818_  n.jpg

374720_2787875948903_1618462385_2496008_1687001360  _n.jpg

386207_2787876748923_1618462385_2496009_1737692401  _n.jpg

;susss

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/326/423.html?hp=3&cat=605&loc=4532

;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

א. בהחלט ברכות וכל הכבוד, הן על ההישגים - ככל אשר נכתב בעבר, והן על ההצלחה להביא לחשיפה תקשורתית.

ב. הסקוואט של איש הלילה מפלצתי, מתחרה רציני על התואר של הסקוואט הטבעי החזק ביותר בישראל. הצעירים יותר בקבוצה, עוד יותר גרוע: אם כך הם היום, להיכן יגיעו בהמשך הדרך! אבל אולי די עם שיח השיאי עולם המוזר הזה? התוצאות האלה הן ממש אינן החזקות ביותר שנעשו אי פעם בידי אדם, בקטגוריות הרלוונטיות.

וידאו מצורף להמחשה: Dmytro Semenenko, קטגוריית ג'וניור עד 105 ק"ג של ה-IPF, סקוואט RAW 410 ק"ג.

Dmytro Semenenko 410kg - YouTube

תודה רבה

אבל
קודם כל השיא הנ"ל הוא עם חליפת סקוואט.. אמנם שכבה 1 [ב IPF מותר עד שכבה 1 ... אבל שמים אותה כל כך צמוד שזה לא משנה שכבה אחת צמודה ככה או 2-3 שכבות יותר רפויות]
אין ספק שהסקוואט הזה פסיכי בצורה נדירה.. וסביר להניח שבלי ציוד יש לו סקוואט גבוה מ 290

אבל מבחינת GPC.. אלו התוצאות הגבוהות ביותר שבוצעו בקטגוריות הנ"ל ולכן אלו שיאי עולם
אתה יכול לקרוא לזה איך שבא לך הם התחרו ב GPC ועקפו את השיאים הקודמים שהיו רשומים בקטגוריות הנ"ל אי פעם...

אל תשכחו מי גידל אתכם 🤡

כל הכבוד, גאה בכם.

תודה מושון.. בהחלט לפורום יש חלק לא קטן בהצלחה הזאת עוד בכלל מההתחלה שלי בתחום עוד לפני שהכנסתי אותם לזה ;susss

אז הם שיאני GPC, לא שיאני עולם.

לא זכור לי ש ed coan הצהיר על עצמו כשיאן עולם, ולא זכור לי ש fred hatfield הצהיר על עצמו כשיאן עולם כשהוא עבר את ה 1000 פאונד סקוואט פעם ראשונה בהיסטוריה.

• פותח/ת השרשור
זה כבר סיפור אחר מבחינה תקשורתית.. שיאן עולם נשמע פי כמה יורת טוב משיאן איגוד ה GPC ...
המטרות של הפרסום הזה הן מאוד ברורות.. קודם כל חשיפה לספורט.. ודבר שני להזיז דברים ואולי לעזור לחברה בארץ שכם יוצאים לתחרויות ומביאים הישגים רמשימים מימון לנסיעות או עזרה מסויימת

• פותח/ת השרשור
למה נראה לך שהמדינה צריכה לממן את הנסיעות האלה?

למה קבוצות אחרות שמגיעות להישגים פחות מרשימים בכללי מכל החברה פה בארץ כן צריכים לקבל עזרה מסויימת בגלל הייצוג של המדינה והם לא.. ואני לא מדבר רק על החברה מהקבוצה שלנו בחיפה..

יש לך כאן

http://www.powerlifting.co.il/162470/%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

מספיק דוגמאות לאנשים שמשקיעים ונותנים מעצמם ובתחרות מיוצגים בתור ISR
ועל הפודיום מתנגנת התקווה
ולמרות כל זאת.. אין הכרה או שום עזרה מכל גורם

חוץ מזה אני לא חושב שהמדינה או כל אחד אחר צריך/ה לממן משהו מזה.. אבל זאת בהחלט אפשרות יפה וטובה בהתחשב בספורטאים אחרים מענפים אחרים שכן מקבלים את זה

נערך לאחרונה:
למה דווקא המדינה? אולי איזו מעושרת תראה את התמונות שלהם בעיתון ותפתח עניין אישי בנושא.

אפשר רק לקוות.

למה קבוצות אחרות שמגיעות להישגים פחות מרשימים בכללי מכל החברה פה בארץ כן צריכים לקבל עזרה מסויימת בגלל הייצוג של המדינה והם לא.. ואני לא מדבר רק על החברה מהקבוצה שלנו בחיפה..

יש לך כאן

http://www.powerlifting.co.il/162470/%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

מספיק דוגמאות לאנשים שמשקיעים ונותנים מעצמם ובתחרות מיוצגים בתור ISR
ועל הפודיום מתנגנת התקווה
ולמרות כל זאת.. אין הכרה או שום עזרה מכל גורם

חוץ מזה אני לא חושב שהמדינה או כל אחד אחר צריך/ה לממן משהו מזה.. אבל זאת בהחלט אפשרות יפה וטובה בהתחשב בספורטאים אחרים מענפים אחרים שכן מקבלים את זה

על אילו ספורטאים שאתה מדבר? כאלו שמתחרים בספורט אולימפי?

• פותח/ת השרשור
אפשר רק לקוות.

על אילו ספורטאים שאתה מדבר? כאלו שמתחרים בספורט אולימפי?

שנינו יודעים לאיפה זה נגרר... וזה מתחיל להיות מיותר
אני פשוט יסכם שחבל שישראל מיוצגת בכבוד באליפויות עולם עם ספורטאים מהדרג הראשון.. באותן תחרויות שבהן בולטון,קונסטנטינובס וכו' משתתפים...
אבל אין שום הכרה של הספורט בציבור וחבל

• פותח/ת השרשור
מאיפה השתמע שאנחנו מתחרים איתו ספציפית.. הכוונה היא בתחרויות שאליהן מגיעים ספורטאים גדולים בקנה מידה עולמי.. ז"א לא איזו תחרות מונפצת

נערך לאחרונה:
וגם את הספורטאים האלה אף אחד לא מממן. רוב הפאוורליפטרים הגדולים בעולם מתחרים על חשבון עצמם.

בעזהי"ת

אבל מבחינת GPC.. אלו התוצאות הגבוהות ביותר שבוצעו בקטגוריות הנ"ל ולכן אלו שיאי עולם
אתה יכול לקרוא לזה איך שבא לך הם התחרו ב GPC ועקפו את השיאים הקודמים שהיו רשומים בקטגוריות הנ"ל אי פעם...

זה לא לקרוא לזה איך שבא לי, זו המציאות המעשית: אם אי פעם הפאוורליפטינג יוכר כענף אולימפי, נניח בחוקי RAW, אז כרגע ממש לא הולכת להיות לנו שורה של אלופים אולימפיים ושיאני עולם, דוגמת ענף הג'ודו למשל, אלא מצב הרבה יותר דומה לענפי האתלטיקה הקלה והכבדה, בהם הופעה בגמר אולימפי לבדה, מהווה כבוד והישג ענק.

אני מבין שלצורך תקשורת מטומטמת יש צורך לעוות את המציאות. אבל הפורום הזה הוא בדיוק המקום שבו אין צורך בעיוות המציאות הזה.

שוב צרות העין הזו... 😵

זה באמת נשגב מבינתי; כמה חסר ביטחון אדם צריך להיות ע"מ להרגיש צורך לזלזל בהישגיו של חבריו?

חבורה של חבר'ה צעירים וצנועים, שכל אשר חטאו בו הוא להיות טובים יותר מאשר רוב הפאוורליפטרים בעולם (ועל זה אין עוררין), ובמקום לפרגן להם שהם משלנו, בשר מבשרנו, משתמשי כבוד בפורום הנהדר שלנו, שגדלו וחונכו על ערכי הפורום (נשמע הלצה, אך אני רציני לחלוטין) אנחנו בוחרים לקלס ולהשמיץ ולהמעיט בערכם.

האם אנחנו לא ממעיטים בערכנו אנו? כשמורידים בערכם של טובי בנינו? היכן זה מעמיד אותנו?

ובנימה אחרת:
אדון טוקסילייט - מברוק על ההישג, החשיפה התקשורתית, ההישגים, המשקלים והגאווה שהבאתם לנו. 👏

על החתום,

מר קפוצחטא

נציג ארגון שפויי הפורום

נערך לאחרונה:
שוב צרות העין הזו... 😵

זה באמת נשגב מבינתי; כמה חסר ביטחון אדם צריך להיות ע"מ להרגיש צורך לזלזל בהישגיו של חבריו?

חבורה של חבר'ה צעירים וצנועים, שכל אשר חטאו בו הוא להיות טובים יותר מאשר רוב הפאוורליפטרים בעולם (ועל זה אין עוררין), ובמקום לפרגן להם שהם משלנו, אנחנו בוחרים לקלס ולהשמיץ ולהמעיט בערכם.

האם אנחנו לא ממעיטים בערכנו אנו? כשמורידים בערכם של טובי בנינו? היכן זה מעמיד אותנו?

ובנימה אחרת:
אדון טוקסילייט - מברוק על ההישג, החשיפה התקשורתית, ההישגים, המשקלים והגאווה שהבאתם לנו. 👏

על החתום,

מר קפוצחטא

נציג ארגון שפויי הפורום

1. איך הסקת בדיוק שלא מפרגנים להם ו"משמיצים את שמם"? כל אחד פה אומר להם כל הכבוד על ההישג שלהם וזה הישג גדול מאוד, שהגיעו אליו בזכות עצמם ולא אף אחד אחר. הדבר היחיד שאמרו פה זה שאלה לא שיאי עולם כמו שהם אומרים, אלא שיאים של הארגון שהם השתתפו בו- "GPC".
אין ספק בכלל שהם מהאנשים היותר חזקים בישראל.

2. עם כל הכבוד ויש המון כבוד, אולי יש להם עתיד אם הם ימשיכו לאהוב את הענף ולהתמיד, אבל במצב הנוכחי הם לא מהפאוורליפטרים הטובים בעולם.
אז די להגיד שטויות.

נערך לאחרונה:
שוב צרות העין הזו... 😵

חבורה של חבר'ה צעירים וצנועים, שכל אשר חטאו בו הוא להיות טובים יותר מאשר רוב הפאוורליפטרים בעולם (ועל זה אין עוררין), ובמקום לפרגן להם שהם משלנו, בשר מבשרנו, משתמשי כבוד בפורום הנהדר שלנו, שגדלו וחונכו על ערכי הפורום (נשמע הלצה, אך אני רציני לחלוטין) אנחנו בוחרים לקלס ולהשמיץ ולהמעיט בערכם.

ובנימה אחרת:

על החתום,

מר קפוצחטא

נציג ארגון שפויי הפורום

משעשע מאוד. נתחיל מזה שהם רחוקים שנות אור מלהיות טובים יותר מרוב הפאוליפטרים בעולם. מה שהם הוכיחו זה שהם יותר טובים מהאנשים שהתחרו ב-GPC (ארגון שאף אחד לא מכיר).
החלק הכי מצחיק כאן זה שכל אחד מצהיר על עצמו בסרטון כ"אלוף עולם" - דבר שאף פאורליפטר רציני עם הישגים באמת מרשימים מעולם לא עשה.
החלק השני הכי מצחיק זה שכבר אחרי התחרות הראשונה בספורט לא מוכר הם חושבים שמגיע להם מימון - דבר שבערך 100% מהפאוורליפטרים בעולם לא מקבלים.

ושוב, אף אחד לא טוען שאין להם הישגים או שהם לא חזקים. אם זה מה שהבנת, אתה לא יודע לקרוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית