הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מעבר מתוכנית כוח לתוכנית פיצולים, איך ולמה?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני רוצה לעבור כבר לתוכנית פיצולים, כרגע אני כבר חודשיים+ עם 5X5, לאיזו תוכנית פיצול כדאי לעבור (AB/ABC/ABCD) ואיך עושים את השינוי בזמני מנוחה? התרגלתי לנוח בסטים כבדים 3-5 דקות.

• פותח/ת השרשור
למה אתה רוצה לעבור לפיצולים ?

מרגיש שמיתי את עצמי כבר בתוכניות כוח (לא קשור כרגע למשקלים שהגעתי), מעוניין לעבור לתוכנית פיצולים גם כדי לראות איך היא תשפיע עלי וגם בשביל גיוון.

אודה אם תוכלו להתייחס לנושא שלשמו פתחתי את האשכול.

בפיצולים שאני עשיתי המנוחה היית 90 שניות בתרגילים עבור שריר גדול (בנצ', דדליפט וכו') ו60 שניות לשרירים קטנים יותר. (לחיצת כתפיים, יד קדמית עם מוט וכו')

ABC ל5 פעמים בשבוע.

אם ממש כואב לך לעשות תוכנית כוח ולבנות את היסודת שלך כמו שצריך ולא כמו חאפר, קח AB מהפורטל ותשים לב שאתה עולה במשקלים כל שבוע בערך.

• פותח/ת השרשור
בפיצולים שאני עשיתי המנוחה היית 90 שניות בתרגילים עבור שריר גדול (בנצ', דדליפט וכו') ו60 שניות לשרירים קטנים יותר. (לחיצת כתפיים, יד קדמית עם מוט וכו')

ABC ל5 פעמים בשבוע.

מה הייתה החלוקה של בשרירים וכמה סטים כל שריר?

אם ממש כואב לך לעשות תוכנית כוח ולבנות את היסודת שלך כמו שצריך ולא כמו חאפר, קח AB מהפורטל ותשים לב שאתה עולה במשקלים כל שבוע בערך.

מרגיש שמיצתי כרגע.

חזה - יד אחורית
גב - יד קדמית
רגליים - כתפיים

5-3 סטים לשריר גדול
1-2 סטים לשריר קטן

(סטים של אקרוסים ללא חימום כמובן)

• פותח/ת השרשור
חזה - יד אחורית
גב - יד קדמית
רגליים - כתפיים

5-3 סטים לשריר גדול
1-2 סטים לשריר קטן

(סטים של אקרוסים ללא חימום כמובן)

אימון שלך היה בממוצע 6 סטים של עבודה? ואתה אומר שהיית נח דקה וחצי, אז כמה זמן היה האימון שלך?

אימון שלך היה בממוצע 6 סטים של עבודה? ואתה אומר שהיית נח דקה וחצי, אז כמה זמן היה האימון שלך?

למיטב זכרוני 2 תרגלים עבור שריר גדול ותרגיל אחד עבור שריר קטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית