הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה בחיטוב והעמסות

BENKNAFO

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אז ככה אני בחיטוב כבר שלוש שבועות ובינתיים רואים תוצאות נחמדות בעיקר ברגליים ובבטן
התפריט שלי מורכב מ ארוחת בוקר - פריכית 1 , גבינה לבנה 50 גרם , נס קפה -( חלב , 2 כפיות סוכר)
ארוחת 10 - גבינה לבנה 50 גרם - פרוסה לחם קל , מלפפון
13:00- חזה עוף - אורז 2 כפות - מלפפון
או טונה במקום חזה עוף
15:30 חזה עוף \ דג
לפני אימון - גבינה או קוטג'
אחרי אימון 3 חלבוני ביצה - 1 חלמון , כף שמן , מלפפון , עגבניה , טונה , פריכית
חלבון 183
קלוריות 1550
פחמימות 79
שומנים בינתיים לא ספרתי
אירובי אני לא מצליח לעשות למרות שאני בכושר טוב אבל אני פשוט משתעמם מהר מההליכון ושאר המכשירים הארוביים ואני יורד אחרי חמש דקות מהמכשיר
והעמסות אני יודע שאני עושה טעות ובגלל זה רציתי להתייעץ
אני עושה העמסה כל יום שישי ובעיקר עושה העמסה מלוכלכת - אוכל הכל , בהתחלה חשבתי שאני עובד נכון אבל הבנתי שאני עושה טעות , גם מכיוון שיום שישי יש מלא אוכל אז יש את העיניין של הפיתוי
ויש את העיניין של הצ'יט
בינתיים לא היה לי בעיה לעבור שבוע חיטוב רגיל בלי צ'יטים אבל השבוע עשיתי צ'יט אכלתי בחומוסיה וגם זה יצא יום לפני העמסה אז די התבלגן לי
תודה לעוזרים
ועוד משו אני שוקל 74 , גובה 1.69 , אחוז שומן 15 , בן 17

יש 2 גישות. לאכול נקי בהעמסות או מלוכלך. הראשונה הכי יעילה פיזיולוגית, השנייה הכי יעילה פסיכולוגית. אתה רק 3 שבועות בחיטוב, לכן הייתי מתמקד בראשונה ועובר אולי לשנייה בהמשך הדרך, כשבאמת יהיה לך קשה. מצד שלישי, אם אתה נמצא הרבה בסביבה חברתית בסופי שבוע, אז לעשות צ'ט בערב (לאכול במסעדה/לשתות אלכוהול וכו') זה לא כזה נורא, אבל תקפיד לא לזלול בלי הפסקה לפני אותו הערב.
אתה צריך לשים לעצמך מגבלות ואם אתה לא מצליח, אז תעשה יותר אירובי גם אם אתה משתעמם, כי זה העונש שלך על זה שאתה לא יכול לשים לעצמך גבולות.
מבחינת האכילה בחומוסיה, זה לא חשוב, תמשיך כרגיל במשך השבוע.

• פותח/ת השרשור
יש 2 גישות. לאכול נקי בהעמסות או מלוכלך. הראשונה הכי יעילה פיזיולוגית, השנייה הכי יעילה פסיכולוגית. אתה רק 3 שבועות בחיטוב, לכן הייתי מתמקד בראשונה ועובר אולי לשנייה בהמשך הדרך, כשבאמת יהיה לך קשה. מצד שלישי, אם אתה נמצא הרבה בסביבה חברתית בסופי שבוע, אז לעשות צ'ט בערב (לאכול במסעדה/לשתות אלכוהול וכו') זה לא כזה נורא, אבל תקפיד לא לזלול בלי הפסקה לפני אותו הערב.
אתה צריך לשים לעצמך מגבלות ואם אתה לא מצליח, אז תעשה יותר אירובי גם אם אתה משתעמם, כי זה העונש שלך על זה שאתה לא יכול לשים לעצמך גבולות.
מבחינת האכילה בחומוסיה, זה לא חשוב, תמשיך כרגיל במשך השבוע.

תודה רבה , ואיך פחות או יותר אוכלים נקי בהעמסות? זה מבלבל אותי

אל תאכל שטויות תאכל פחממות שמבושלות במים או שיבולת שועל לא חסר ..
אני כרגע גם בהעמסה מוזר שבוע שעבר בהמעסה העלתי 2וחצי קילו כמובן שזה לא יכול להיות אבל מוזר ;maeq

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי, אתמול עשיתי העמסה והיא הייתה מאוד מלוכלכת , והבנתי שאני צריך להשקיע יותר באירובי אין מה לעשות
אז אני ידאג שההעמסה הבאה תהיה יותר איכותית ונקיה וישתדל יותר אירובי

• פותח/ת השרשור
תאמת בינתיים ממש הייתי עושה בקושי אולי פעם מקסימום פעמיים בשבוע שכל פעם מקסימום מקסימום רבע שעה
כי אני גם רץ בינתיים בלי אוזניות חחח קשה לרוץ ככה סתם זה משעמם אותי ממש אני צריך לקנות אוזניות
וגם אני שוקל לקנות קפאין בשביל האירובי

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:12 ----------

בינתיים רואים די תוצאות ברגליים למרות שאני לא הכי מרוצה מהם , בבטן ירד קצת נוזלים אבל יש עוד מה להוריד ( אין לי כרס או צמיגים או משו ורואים את ה 2 קוביות העליונות כמו שצריך ובבוקר רואים 6 קוביות אבל עדיין נשאר שומנים )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית