הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות בחיטוב

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך

Wrath

משתמש פעיל
328
16
נק' מוניטין:
87
328
16
מה עדיף מבחינת המצב שלי:משקל 92 , ירדתי כבר 19 קילו , ורוצה להגיע לסוף החיטוב (הכוונה להוריד עוד 8-7 קילו + - ) עוד כחודשיים
אז מה עדיף , לאכול כל יום כמות פחמימה קטנה , או להיות על 0 פחמימה ויום אחד או יומיים בשבוע לעשות העמסה נקייה? או שבכלל עדיף משהו אחר שאני לא יודע עליו?

תודה רבה לעונים

• פותח/ת השרשור
כשאמרתי 0 פחמימה התכוונתי יעני שאני מביא פחמימות רק דרך ירקות , קצת פירות ופה ושם נכנסות פחמימות מהאוכל שאני אוכל על מנת לקבל חלבון

אני מאוד אוהב להיות בדיאטות נטולות פחמימה בחיטוב.זה יותר משביע אבל אמנם התנאים קצת לא נוחים
לכן שהייתי ממליץ לך על דל פחמימה 5 ימים ויומיים העמסה

ובהעמסה מה בדיוק לאכול אם אפשר לשאול ? תודה

מהפורטל:

רעיונות למוצרים להעמסת פחממות:
* קרקרים בצורת חיות
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

תודה רבה על העזרה 😃 , בא לי טוב איזה לחמניה עם שקשוקה פעם בשבוע

אם אתה גר בבאר שבע ובא לך שקשוקה טובה
לך למוטי בבסיס שליד אשל הנשיא.
20 שקל שקשוקה+לימונדה חופשי. (25 עם נקניקיות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית