הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חטיף פלאפל עם 57 גרם חלבון???

• פותח/ת השרשור dck
  • פורסם בתאריך

dck

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
4
66
0
יש חטיף פלאפל של "פיצוחי חממה"
שרשום שיש שם ל 100,

457 קל'
57 גר' חלבון
18.2 פחממות
17.4 שומנים

הרכיבים: חומוס, פלאפל, מלח, תבלינים, שמן.

בכל מקרה נראה לכם יכול להיות, או שהתבלבלו? כי ראיתי חטיפים די דומים והיה שם 20 גרם חלבון...

לפי הערכים והסך הקלורי זה הגיוני בהחלט (מסתדר מבחינה חשבונית).
מבחינת הערכים עצמם, קצת מוזר שיש רק 18 גרם פחמימה.

יותר משעשע זה - רכיבים: חומוס, פלאפל (?!)

אבל חבר'ה, חומוס זה קטניות. (וקטניות is bad mmkay?), לא ברצינות. בחומוס יש הרבה חלבון צמחי. וחוץ מזה, זה נהיה טרנדי בתעשיית המזון היום לדחוף חלבון צמחי גם באופן מלאכותי למזון (תסתכלו מה רשום על 80% מהבשרים של חברות כמו זוגלובק וכו')

בעזהי"ת

זה נהיה טרנדי בתעשיית המזון היום לדחוף חלבון צמחי גם באופן מלאכותי למזון (תסתכלו מה רשום על 80% מהבשרים של חברות כמו זוגלובק וכו')

טרנד כלכלי מרושע. כמו המגשים העבים של בשר קפוא - שהפכו להיות גם מחוררים, על מנת להכיל עוד יותר מים. יש לשקול הוצאה להורג פומבית בכיכר הבסטיליה של כמה מהאחראים למעשה הנפשע.

בעזהי"ת

טרנד כלכלי מרושע. כמו המגשים העבים של בשר קפוא - שהפכו להיות גם מחוררים, על מנת להכיל עוד יותר מים. יש לשקול הוצאה להורג פומבית בכיכר הבסטיליה של כמה מהאחראים למעשה הנפשע.

האשמים הם האנשים שממשיכים לקנות את זה. זה בדיוק כמו טרנד ה"מופחת שומן".

יותר משעשע זה - רכיבים: חומוס, פלאפל (?!)

אבל חבר'ה, חומוס זה קטניות. (וקטניות is bad mmkay?), לא ברצינות. בחומוס יש הרבה חלבון צמחי. וחוץ מזה, זה נהיה טרנדי בתעשיית המזון היום לדחוף חלבון צמחי גם באופן מלאכותי למזון (תסתכלו מה רשום על 80% מהבשרים של חברות כמו זוגלובק וכו')
כן, אבל זה עדיין לא הגיוני. תבדוק כמה חלבון יש ב-100 גרם חומוס יבש.

כן, אבל זה עדיין לא הגיוני. תבדוק כמה חלבון יש ב-100 גרם חומוס יבש.

יש בערך יחס של 1:2 לטובת הפחמימה. אז זה אומר שהוסיפו חלבון צמחי \ טעות תמימה או לא תמימה. אני לא בטוח לגבי החוקים בנושא הצהרות תזונתיות אבל נראה לי שבדיקה של ההצהרות אמורה להבהיר את הנושא, מה גם בדרך כלל החברות נוטות להתלהב מזה שהם הוסיפו חלבון, כאילו אנחנו אמורים להוקיר להם תודה או משהו לא ברור כזה.

בעזהי"ת

👏👏

האשמים הם האנשים שממשיכים לקנות את זה. זה בדיוק כמו טרנד ה"מופחת שומן".

אם דוחפים את זה לכמעט הכל..

בכל זאת מתישהו גם לי נמאס מללעוס בשר בלי כלום כל היום... בא לי גם איזה חומוס..

אם דוחפים את זה לכמעט הכל..

בכל זאת מתישהו גם לי נמאס מללעוס בשר בלי כלום כל היום... בא לי גם איזה חומוס..

אחלה. לא עדיף לנגב חומוס אבו-חסן עם פרגיות על האש? במקום פרגיות עם חלבון צמחי של חברה X וחומוס עם שומן צמחי של חברה Y?

אנגוס? LOFT? זה שתי מושגים זרים לי, מה אני מפסיד?

LOFT בראשון
לטעמי מסעדת הבשרים הטובה בארץ. ואכלתי בהמון כך שאני מרשה לעצמי לשפוט.
ודווקא את האנגוס(שהוא הסטייק המובחר שלהם) אני פחות אוהב אבל האנטריקוט הרגיל
זה סוג של גן עדן

אולי זה השתפר אבל ההגיינה של המטבח ב LOFT לא הייתה אידאלית, לפחות לא לפני כ-3 שנים.
ואת זה אני אומר מהיכרות עם השף הראשי שעבד שם פעם (האממ שגלש פה גם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית