עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נהיה טרנדי בתעשיית המזון היום לדחוף חלבון צמחי גם באופן מלאכותי למזון (תסתכלו מה רשום על 80% מהבשרים של חברות כמו זוגלובק וכו')
בעזהי"ת
טרנד כלכלי מרושע. כמו המגשים העבים של בשר קפוא - שהפכו להיות גם מחוררים, על מנת להכיל עוד יותר מים. יש לשקול הוצאה להורג פומבית בכיכר הבסטיליה של כמה מהאחראים למעשה הנפשע.
כן, אבל זה עדיין לא הגיוני. תבדוק כמה חלבון יש ב-100 גרם חומוס יבש.יותר משעשע זה - רכיבים: חומוס, פלאפל (?!)
אבל חבר'ה, חומוס זה קטניות. (וקטניות is bad mmkay?), לא ברצינות. בחומוס יש הרבה חלבון צמחי. וחוץ מזה, זה נהיה טרנדי בתעשיית המזון היום לדחוף חלבון צמחי גם באופן מלאכותי למזון (תסתכלו מה רשום על 80% מהבשרים של חברות כמו זוגלובק וכו')
כן, אבל זה עדיין לא הגיוני. תבדוק כמה חלבון יש ב-100 גרם חומוס יבש.
בעזהי"ת
טרנד כלכלי מרושע. כמו המגשים העבים של בשר קפוא - שהפכו להיות גם מחוררים, על מנת להכיל עוד יותר מים. יש לשקול הוצאה להורג פומבית בכיכר הבסטיליה של כמה מהאחראים למעשה הנפשע.
האשמים הם האנשים שממשיכים לקנות את זה. זה בדיוק כמו טרנד ה"מופחת שומן".
אם דוחפים את זה לכמעט הכל..
בכל זאת מתישהו גם לי נמאס מללעוס בשר בלי כלום כל היום... בא לי גם איזה חומוס..
אחלה. לא עדיף לנגב חומוס אבו-חסן עם פרגיות על האש? במקום פרגיות עם חלבון צמחי של חברה X וחומוס עם שומן צמחי של חברה Y?
אנגוס? LOFT? זה שתי מושגים זרים לי, מה אני מפסיד?