הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Squat

אין לך מה לצפות לדיון סוער. סקובי דביל. אתה יכול לחפש דיונים על זה בפורום חדרי כושר של תפוז, נדמה לי שהתווכחו על זה לפני משהו כמו שנה.

אין לו כסף לקנות חולצה אפילו.
👏😆😆:sarcastic:LOL LOL

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:42 ----------

ברור לי שמה שהוא אומר לגבי שרירי הקור לא נכון אבל גם עם קצת פיזיקה פשוטה ברור לי שמה שהא אומר לגבי הגב נכון תגידו את דעתכם אני מצפה פה לדיון סוער 😃
http://www.youtube.com/user/scooby1961#p/c/6A19D8DC1A967CFC/7/I_2JPn6gbKM

קח טיפ לחיים:

אל תקשיב לעולם לשום דבר שdude בלי חולצה אומר לך.

מצחיק שהוא בונה את כל התזה שלו על זה שעמוד השדרה נמצא תחת עומס דחיסה של 500 פאונד - משקל חסר משמעות לעומת המשקלים שעמוד השדרה יכול לעמוד בהם.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך השטויות האלה מזרימות לו $$$$

יש לו אתר שאנשים רואים בגלל שהסרטונים ויש לו באתר פרסומות.

👏😆😆:sarcastic:LOL LOL

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:42 ----------

קח טיפ לחיים:

אל תקשיב לעולם לשום דבר שdude בלי חולצה אומר לך.

חחחחח אוקיי
מצחיק שהוא בונה את כל התזה שלו על זה שעמוד השדרה נמצא תחת עומס דחיסה של 500 פאונד - משקל חסר משמעות לעומת המשקלים שעמוד השדרה יכול לעמוד בהם.

זאת התשובה שחיכיתי לשמוע אפילו יותר שמח ששמעתי את זה ממך ולא מסתם מישהו למרות שזה גם מה שאני חשבתי.

עמוד שדרה של בן אדם רגיל יכול לעמוד בעומס דחיסה של 1.5 טון, ושל ליפטר 2.5 טון
ככה שהוא מטומטם..

ובלי קשר אני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים רשומים לערוץ שלו, גם הוא מבין משו (והוא לא...) הם לא משתגעים מהקול המעצבן שלו?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית