הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ו V squat

ricardo

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
האם V squat הפוך (שהפנים למכונה) יכול להיות אלטרנטיבה ל סקוואט עם מוט?

ואם אני נגיד רוצה לבודד את הארבע ראשי ולתת דגש כמה שיותר אליו מה מבין השניים עדיף לבידוד?
אני אגיד לך שאתה אולי לא יודע מה אתה עושה, ושאין סיבה לבודד את ה4 ראשי.
אבל טכנית מכונות יהיו עדיפים אולי.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך שאתה אולי לא יודע מה אתה עושה, ושאין סיבה לבודד את ה4 ראשי.
אבל טכנית מכונות יהיו עדיפים אולי.
תראה זה למה אני שואל לגבי שני התרגילים כדי לראות אנשים שמבינים מה הם מעדיפים. בכל מקרה תודה

המטרה להתחזק ברגליים בכדי לשפר את האטלתיקה והכוח בריצה
באימוני כוח למטרת ריצות אני פחות בריא, אבל אם הייתי מתכנן בכל זאת למטרה כזאת הייתי בוחר תרגיל אחד יותר למסת שריר ותרגיל אחד יותר ספציפי. כלומר, תרגיל אחד יותר למסת שריר- הסקוואט במכונה יהיה עדיף על פני סקוואט רגיל. עובד איתו כמו שמפתחי גוף עובדים למיניות/עשיריות. ותרגיל שני יותר ספציפי- משהו כמו ספרינט בעלייה עם תוספת משקל שתהיה יותר כבד, זה יהיה אחלה תרגיל רגליים/ אולי ג'אמפ סקוואט עם משקל או לקפוץ למדרגה שגובההת עם האימונים/ תרגיל שעובד יותר על כוח (אתה צריך להבין אם אתה רץ יותר ספרינטים או יותר ריצות ארוכות, כי בתרגיל הזה זה די הפוך).
ודבר אחרון, אל תשכח שלא רק ה4 ראשי עובד חזק בריצות, גם התחת, ההמסטרינג והתאומים עובדים המון.

• פותח/ת השרשור
באימוני כוח למטרת ריצות אני פחות בריא, אבל אם הייתי מתכנן בכל זאת למטרה כזאת הייתי בוחר תרגיל אחד יותר למסת שריר ותרגיל אחד יותר ספציפי. כלומר, תרגיל אחד יותר למסת שריר- הסקוואט במכונה יהיה עדיף על פני סקוואט רגיל. עובד איתו כמו שמפתחי גוף עובדים למיניות/עשיריות. ותרגיל שני יותר ספציפי- משהו כמו ספרינט בעלייה עם תוספת משקל שתהיה יותר כבד, זה יהיה אחלה תרגיל רגליים/ אולי ג'אמפ סקוואט עם משקל או לקפוץ למדרגה שגובההת עם האימונים/ תרגיל שעובד יותר על כוח (אתה צריך להבין אם אתה רץ יותר ספרינטים או יותר ריצות ארוכות, כי בתרגיל הזה זה די הפוך).
ודבר אחרון, אל תשכח שלא רק ה4 ראשי עובד חזק בריצות, גם התחת, ההמסטרינג והתאומים עובדים המון.
בסדר תודה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית