עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמונה או סרטו שנראה במה מדובר?האם V squat הפוך (שהפנים למכונה) יכול להיות אלטרנטיבה ל סקוואט עם מוט?
תמונה או סרטו שנראה במה מדובר?
אלטרנטיבה לאיזו מטרה?האם V squat הפוך (שהפנים למכונה) יכול להיות אלטרנטיבה ל סקוואט עם מוט?
לא.חיזוק הרגליים אם זה נחשב היפוטרפיה
חוזק זה עניין ספציפי. אם תעשה תרגיל מסוים, אתה תתחזק בתרגיל הזה ולא בהרבה בתרגילים אחרים שמערבים את אותו שריר אם לא עבדת על התרגילים האלו בעבר.אני לא עושה אותו במטרה להתחזק בסקוואט רגיל , אני עושה אותו במטרה לחזק את הרגליים בכללי. גם כי אני לא מצליח להתייצב עם הסקוואט ומפחד להתהפך עם זה
לא.אז אם ככה סקוואט V הפוך יכול לשמש כתחליף לסקוואט רגיל וגם יכול לשרת את המטרות שלי?
הייתי ממליץ על סקוואט רגילהבנתי , אתה ספציפית הייתה ממליץ על סקוואט V הפוך?
לא ממש מסתדר איתו ועם ההגעה לכשלהייתי ממליץ על סקוואט רגיל
מבחינה של אם V סקוואט שהפנים למכונה אפקטיבי כמו סקוואט עם מוטמה המטרה בדיוק? ככל שתדייק יותר בזה ככה יהיה קל יותר לעזור לך. כי לחזק את הרגליים, כל תרגיל שעובד על הרגליים יחזק אותן.
אל תגיע לכשל, זה רעיון גרוע, תיקח מאמן או תעבוד עם תוכנית נכונה.לא ממש מסתדר איתו ועם ההגעה לכשל
לא, סקוואט חופשי עם יתרונות רבות יותר מV סקוואטמבחינה של אם V סקוואט שהפנים למכונה אפקטיבי כמו סקוואט עם מוט
לא מה השאלה שלך, מה המטרה שלךמבחינה של אם V סקוואט שהפנים למכונה אפקטיבי כמו סקוואט עם מוט
כן ברור שלהגיע לכשל או כמעט זה גרוע הבעיה שאני לא מרגיש את המאמץ בזה אז אני מחפש משהו בטוח יוצר שיחליף אותו נגיד כי ב V squat כן הייתי יותר קרובאל תגיע לכשל, זה רעיון גרוע, תיקח מאמן או תעבוד עם תוכנית נכונה.
לא, סקוואט חופשי עם יתרונות רבות יותר מV סקוואט
המטרה להתחזק ברגליים בכדי לשפר את האטלתיקה והכוח בריצה.לא מה השאלה שלך, מה המטרה שלך
המטרה שלי זה להתחזק/ לגדול/ להיות בריא יותר/ להיות אתלטי יותר/ להשתפר בספורט מסויים/ להשתפר במשהו מסויים/ להתמודד עם כאבים מסויימים/ פשוט להתעסק בספורט שאתה אוהב בלי עניין בתוצאה הסופית/ כל מטרה שיש לך היא בסדר
אבל בשביל לדעת מה יותר אפקטיבי צריך לדעת מה המטרה שלך, כי בשביל מטרות מסויימות סקוואט רגיל אפקטיבי יותר, ומטרות אחרות סקוואט במכונה יותר
ההרגשה מטעה, אימון ותוכנית טובה לא בהכרח תרגיש מפורק או את המאמץ כפי שתרצה, זה האמון בתהליך שגורם לך להמשיך ולראות תוצאות, אולי תיקח מאמן.כן ברור שלהגיע לכשל או כמעט זה גרוע הבעיה שאני לא מרגיש את המאמץ בזה אז אני מחפש משהו בטוח יוצר שיחליף אותו נגיד כי ב V squat כן הייתי יותר קרוב
הוא תרגיל מורכב יותר, פוגע ביותר שרירים ויותר אלמנטים.ומה היתרונות של הסקוואט עם מוט על וי סקוואט הפוך אם שניהם עובדים על הארבע ראשי? אתה מתכוון מבחינת הדגש?