הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ו V squat

ricardo

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
האם V squat הפוך (שהפנים למכונה) יכול להיות אלטרנטיבה ל סקוואט עם מוט?

חיזוק הרגליים אם זה נחשב היפוטרפיה
לא.
למטרת כוח בתרגיל הסקוואט, אין מנוס מלעשות את תרגיל הסקוואט בעצמו ולא חלופות.
אתה יכול להתחזק בתרגיל הV סקוואט אם תעשה אותו, אבל זה לא יחזק לך את הסקוואט הרגיל בהרבה.

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה אותו במטרה להתחזק בסקוואט רגיל , אני עושה אותו במטרה לחזק את הרגליים בכללי. גם כי אני לא מצליח להתייצב עם הסקוואט ומפחד להתהפך עם זה

אני לא עושה אותו במטרה להתחזק בסקוואט רגיל , אני עושה אותו במטרה לחזק את הרגליים בכללי. גם כי אני לא מצליח להתייצב עם הסקוואט ומפחד להתהפך עם זה
חוזק זה עניין ספציפי. אם תעשה תרגיל מסוים, אתה תתחזק בתרגיל הזה ולא בהרבה בתרגילים אחרים שמערבים את אותו שריר אם לא עבדת על התרגילים האלו בעבר.
חיזוק שרירי הרגליים בכללי תשיג מכל תרגיל שמערב את הרגליים, אבל כוח זה לא רק שריר חזק, זה שילוב של יציבות ושיווי משקל, מיומנות טכנית ומנטלית, התפרצות ומסת שריר וכנראה עוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם עכשיו.
לכן כשרוצים לבנות כוח חייבים להתפקס על הצורה שהכוח הזה ישרת אותך ויציג את עצמו, וזה בסדר להתפקס על הרבה מטרות בו זמנית, אבל לדעת שכוח זה עניין ספציפי שכולל מיומנויות רבות.

• פותח/ת השרשור
אז אם ככה סקוואט V הפוך יכול לשמש כתחליף לסקוואט רגיל וגם יכול לשרת את המטרות שלי?

אז אם ככה סקוואט V הפוך יכול לשמש כתחליף לסקוואט רגיל וגם יכול לשרת את המטרות שלי?
לא.
כן.
זה לא תחליף, זה יכול לשרת את המטרה שלך לחזק את השרירים שלך ברגליים שלא תתפרש באותה צורה בהרבה תרגילים אחרים שאולי תרצה לעשות.

מה המטרה בדיוק? ככל שתדייק יותר בזה ככה יהיה קל יותר לעזור לך. כי לחזק את הרגליים, כל תרגיל שעובד על הרגליים יחזק אותן.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ על סקוואט רגיל
לא ממש מסתדר איתו ועם ההגעה לכשל
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה המטרה בדיוק? ככל שתדייק יותר בזה ככה יהיה קל יותר לעזור לך. כי לחזק את הרגליים, כל תרגיל שעובד על הרגליים יחזק אותן.
מבחינה של אם V סקוואט שהפנים למכונה אפקטיבי כמו סקוואט עם מוט

מבחינה של אם V סקוואט שהפנים למכונה אפקטיבי כמו סקוואט עם מוט
לא מה השאלה שלך, מה המטרה שלך
המטרה שלי זה להתחזק/ לגדול/ להיות בריא יותר/ להיות אתלטי יותר/ להשתפר בספורט מסויים/ להשתפר במשהו מסויים/ להתמודד עם כאבים מסויימים/ פשוט להתעסק בספורט שאתה אוהב בלי עניין בתוצאה הסופית/ כל מטרה שיש לך היא בסדר
אבל בשביל לדעת מה יותר אפקטיבי צריך לדעת מה המטרה שלך, כי בשביל מטרות מסויימות סקוואט רגיל אפקטיבי יותר, ומטרות אחרות סקוואט במכונה יותר

• פותח/ת השרשור
אל תגיע לכשל, זה רעיון גרוע, תיקח מאמן או תעבוד עם תוכנית נכונה.

לא, סקוואט חופשי עם יתרונות רבות יותר מV סקוואט
כן ברור שלהגיע לכשל או כמעט זה גרוע הבעיה שאני לא מרגיש את המאמץ בזה אז אני מחפש משהו בטוח יוצר שיחליף אותו נגיד כי ב V squat כן הייתי יותר קרוב

ומה היתרונות של הסקוואט עם מוט על וי סקוואט הפוך אם שניהם עובדים על הארבע ראשי? אתה מתכוון מבחינת הדגש?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לא מה השאלה שלך, מה המטרה שלך
המטרה שלי זה להתחזק/ לגדול/ להיות בריא יותר/ להיות אתלטי יותר/ להשתפר בספורט מסויים/ להשתפר במשהו מסויים/ להתמודד עם כאבים מסויימים/ פשוט להתעסק בספורט שאתה אוהב בלי עניין בתוצאה הסופית/ כל מטרה שיש לך היא בסדר
אבל בשביל לדעת מה יותר אפקטיבי צריך לדעת מה המטרה שלך, כי בשביל מטרות מסויימות סקוואט רגיל אפקטיבי יותר, ומטרות אחרות סקוואט במכונה יותר
המטרה להתחזק ברגליים בכדי לשפר את האטלתיקה והכוח בריצה.

כן ברור שלהגיע לכשל או כמעט זה גרוע הבעיה שאני לא מרגיש את המאמץ בזה אז אני מחפש משהו בטוח יוצר שיחליף אותו נגיד כי ב V squat כן הייתי יותר קרוב
ההרגשה מטעה, אימון ותוכנית טובה לא בהכרח תרגיש מפורק או את המאמץ כפי שתרצה, זה האמון בתהליך שגורם לך להמשיך ולראות תוצאות, אולי תיקח מאמן.
ומה היתרונות של הסקוואט עם מוט על וי סקוואט הפוך אם שניהם עובדים על הארבע ראשי? אתה מתכוון מבחינת הדגש?
הוא תרגיל מורכב יותר, פוגע ביותר שרירים ויותר אלמנטים.

• פותח/ת השרשור
ואם אני נגיד רוצה לבודד את הארבע ראשי ולתת דגש כמה שיותר אליו מה מבין השניים עדיף לבידוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית