הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ביתי באמצעות דאמבלים

superdiv

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
לא לעלות תרעיון חדר כושר.
אימון ביתי באמצעות דאמבלים האם יתשלם לי ליקנות סט פלטות ו2 דאמבלים ?
אני יודע שאפשר לעבוד עם דאמבלים על רוב הגוף עדיין נותרנו כמה בעיות חזה וכו'

הקטע שהכסף זה לא כזה בעיה (עד גבול מסויים) אני עבדתי וחסכתי אבל אמ המקום החדר שלי לא גדול אז אין לי מקום לשים ספה ... אז ככה שאיך אפשר לעבוד על חזה בלי ספה.

והאם משתלם לי להשקיע בדאמבלים...

אם זה מה יש אז כן אבל אני הייתי הולך על מוט עם פלטות,אפשרות לקנות עוד משקל בזול יותר ובכלל אם אתה משיג ספה אתה יכול לעשות אימון טוב

• פותח/ת השרשור
מוט אולימפי בעיה מחוסר מקום מהפלטות הגדולות ...
**ובנוסף אפשר להוסיף מתח אני יתקין על המשקוף ואז אני יעשה מתח עם משקל אני יקח תיק ישים בתוך מישקל ...
כמה צריך לעלות הדאמבלים (2 מוטות וכולל המשקלים) + מתח. אם יש ספה לא גדולה שמתקפלת אני ישמח אם תביאו מחירים.

דאמבלים זו השקעה טובה אבל לא במקום חדר כושר... אני עושה אימון ביתי אחד לפחות בשבוע בימים שאין אפשרות ללכת לחדר כושר(בעיקר בסופ"שים שנסגר מוקדם) שכולל בעיקר עבודה עם דאמבלים, שכיבות שמיכה, מקבילים ומתח בהתאם לחלק בגוף שאני רוצה לאמן, אפשר לעבוד בבית על כל חלק בגוף אבל לא בצורה אידיאלית.

חזה- שכיבות שמיכה עם/בלי משקל על הגב, מקבילים, פרפר עם דאמבלים ולחיצת חזה עם דאמבלים(אין לי ספת אימונים, אני עושה את זה על המשענת הצדדית של הספה בסלון שלי)

על חזה יש שכיבות סמיכה ופרפר על מזרון עם דאמבלים.
לטווח הארוך משתלם לקנות אבל אני מדבר על טווח של שנים.
אם אתה תפסיק אחרי מספר חודשים זה כבר לא משתלם.
תמיד אפשר למכור.. אבל תנסה לשמור על הפלטות שלא ישרטו או משהו כי אז המחיר קצת יורד

• פותח/ת השרשור
אני מדבר רק על דאמבלים ומתח ומקסימום ספה ... לא משהו רציני על זה אני מתכוון ולא מוט אולימפי עם פלטות וכלוב ....
האם אפשר להגיע לתוצאות נחמדות עם זה ?

---------- התגובה התווספה ב 13:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:50 ----------

מישהו ? ומה המחיר בערך למתח + דאמבלים + פלטות לדאמבלים + ספה (יש דבר כזה ספה מתקפלת?)

מאימון עם משקולות מתברגות ופלטות אפשר להתפתח יפה, אני התפתחתי מתוכנית ab טוב מאוד. עם אתה יכול לקנות מוט אז יכול להיות עוד יותר טוב כי עם הדאמבלים קשה לעלות משקל והקפיצות גדולות ועם המוט יותר נוח לעלות משקל, כדאי מאוד שתקנה ספה בשביל לעבוד על החזה בלחיצות השונות. דרך אגב אם אתה רוצה לקנות אני מוכר בזול מוט ארוך, 2 מוטות קצרים ו4 פלטות של 5 קילו, 8 פלטות של 2.5 קילו, 4 פלטות של 1.25 קילו ו4 פלטות של 1 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית