הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המצלמות החדשות בכבישים.

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אני לא בהכרח אומר שלא צריכה להיות ממשלה. אם נניח לרגע שאנחנו מסכימים שיש צורך בממשלה, אז הטענה העיקרית היא שהתפקיד שלה הוא לשמור על הזכות שלך לרכוש ושום דבר מעבר לזה (מה שאומר צבא, משטרה ובתי משפט).
מתוך התעניינות,
עד איזו רמה אתה חושב שהממשלה צריכה להתערב בחייך כאזרח? אם אפשר תתמקד בהיבט המיסים בהתאם להון 😃

מתוך התעניינות,
עד איזו רמה אתה חושב שהממשלה צריכה להתערב בחייך כאזרח? אם אפשר תתמקד בהיבט המיסים בהתאם להון 😃

המיסים לא צריכים להיות תלוים בהון אלא בכמה עולה בימינו לתת לך שירותי אבטחה. אין שום סיבה שיהיה קשר בין כמה שאני מרוויח לכמה עולה לשמור על הרכוש שלי.

איזה כיף לך R1 חלוום !!
היה לי cbr 600rr גם כלי כלי אבל לא מתקרב ל R1 🤪🤪
לאבא שלי היה CBR F 600 ואני הסתפקתי בקאסטום שלי
והוא החליך אותו לRR 1000
אחרי שכבר התחיל לחשוד על הסיבובים שלקחתי עם הF הוא סינדל את הRR:(

המיסים לא צריכים להיות תלוים בהון אלא בכמה עולה בימינו לתת לך שירותי אבטחה. אין שום סיבה שיהיה קשר בין כמה שאני מרוויח לכמה עולה לשמור על הרכוש שלי.
אז אין התערבות כלל במיסים, אני מבין שאתה מתנגד להעלאה של אחוזי המיסים שישלמו הטייקונים ורעיון המיסוי הפרוגרסיבי בפרט, אני צודק?

אוקיי, אז אתה חושב שהמדינה לא צריכה להתערב בעניין הזה.
העניין נראה לי די אבסורדי. מצד אחד אתה טוען שהמדינה לא צריכה להתערב בעניין הזה, ומצד שני אתה מתעלם מהעובדה שאת הונם של הטייקונים הם צברו, בין היתר, ב[FONT=&quot]זכות הסדרים שונים הקיימים במדינה. מה אתה אומר?
[/FONT]

אוקיי, אז אתה חושב שהמדינה לא צריכה להתערב בעניין הזה.
העניין נראה לי די אבסורדי. מצד אחד אתה טוען שהמדינה לא צריכה להתערב בעניין הזה, ומצד שני אתה מתעלם מהעובדה שאת הונם של הטייקונים הם צברו, בין היתר, ב[FONT=&quot]זכות הסדרים שונים הקיימים במדינה. מה אתה אומר?
[/FONT]

זה ברור לי שהם צברו את ההון בגלל שהמדינה מחלקת "רשיונות להתעשר". אבל זה שינסו לקחת מהם יותר כסף לא יפתור את הבעיה (וזה גם לא עובד רוב הזמן, הם יודעים להתחמק מהתשלומים די טוב). חוץ מזה, אתה מנסה להעניש אותם על זה שהם שיחקו לפי החוקים שהממשלה קבעה?

זה ברור לי שהם צברו את ההון בגלל שהמדינה מחלקת "רשיונות להתעשר". אבל זה שינסו לקחת מהם יותר כסף לא יפתור את הבעיה (וזה גם לא עובד רוב הזמן, הם יודעים להתחמק מהתשלומים די טוב). חוץ מזה, אתה מנסה להעניש אותם על זה שהם שיחקו לפי החוקים שהממשלה קבעה?
אני לא מנסה כלום. בסך הכל מעניין אותי איך אפשר גם מצד אחד לצעוק למדינה "אל תתתערבי!" ומן הצד השני להרוויח הון רק בזכות ה"התערבות" של המדינה (הסדרים עם המדינה).
אני שואל כמובן מתוך סקרנות, אולי יש לך תשובה לעניין שלא חשבתי עלייה...

אני לא מנסה כלום. בסך הכל מעניין אותי איך אפשר גם מצד אחד לצעוק למדינה "אל תתתערבי!" ומן הצד השני להרוויח הון רק בזכות ה"התערבות" של המדינה (הסדרים עם המדינה).
אני שואל כמובן מתוך סקרנות, אולי יש לך תשובה לעניין שלא חשבתי עלייה...

שוב, אמרתי שאני לא רוצה שהמדינה תתערב בשום דבר. זאת אומרת שאני גם לא מרוצה מהמצב של ה"טייקונים". אני רוצה להפסיק התערבות מכל סוג.

שוב, אמרתי שאני לא רוצה שהמדינה תתערב בשום דבר. זאת אומרת שאני גם לא מרוצה מהמצב של ה"טייקונים". אני רוצה להפסיק התערבות מכל סוג.
הבנתי, אז אתה אומר לבטל דברים כמו הפרטת שירות, העברת נכסי ציבור לידיים פרטיות, תשתית ציבורית (-כאשר המדינה דואגת לרווחיותו כמו שהיה עם כביש 6) וכדומה, אני צודק?

הבנתי, אז אתה אומר לבטל דברים כמו הפרטת שירות, העברת נכסי ציבור לידיים פרטיות, תשתית ציבורית (-כאשר המדינה דואגת לרווחיותו כמו שהיה עם כביש 6) וכדומה, אני צודק?

לא נראה לי שהבנתי מה אתה שואל. אבל כשאני אומר שהמדינה לא תתערב בשוק, אני מתכוון בכל צורה שהיא. זה אומר שהיא לא יכולה לדאוג לרווחיות של חברות פרטיות.

לא נראה לי שהבנתי מה אתה שואל. אבל כשאני אומר שהמדינה לא תתערב בשוק, אני מתכוון בכל צורה שהיא. זה אומר שהיא לא יכולה לדאוג לרווחיות של חברות פרטיות.
אוקיי, אני צריך קצת זמן לחשוב על מה שאמרת.
עוד נחזור לנושא הזה בעתיד אני מקווה, כרגע אני צריך לישון 😃
[FONT=&quot]עריכה:
טעות \:
[/FONT]

StarDust, איך נערכים להפעלת המצלמות בקהילת האופנוענים? שווה בכלל להחזיק בR1 כשהמהירות המקסימלית היא 90 קמ"ש?

StarDust, איך נערכים להפעלת המצלמות בקהילת האופנוענים? שווה בכלל להחזיק בR1 כשהמהירות המקסימלית היא 90 קמ"ש?

יש ולנטיין 1 בשביל לייזרים ודבורות, ויש עיניים ומידע מוקדם או צ'יטה/וייז בשביל החדשות. 😃 ההתנהגות לא תהיה שונה ממצלמות שהיו עד היום - מורידים מהירות 100 מטר לפני עד 100 מטר אחרי המצלמות וממשיכים בטיסה. 😉
חוץ מזה, החלק של לטוס בישורות פחות מעניין יותר מעניין לעשות ב-200+ את העליות מים המלח לירושלים, למשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית