הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בתוספי תזונה XTREMENO או NITRIX לחיטוב בעיקר

edi1213

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
-2
21
1
חלבונים: XXX
פחממות: XXX
שומנים: XXX
סה"כ קלוריות: XXX
מטרה: חיטוב/מסה/נטראלי/סיבולת/כוח וכו'

משקלי 89 ק"ג
גובהי 174 ס"מ
ברצוני בעיקר להתחטב אך עם זאת לקבל גם מסת שריר מסיבית במידה.
אני לא רוצה להשמין מהשימוש בתוסף והבנתי שכדאי לי להשתמש בNITRIX או XTREMENO אז האם בכלל משתלם לי להשתמש באחד מהם? ואם כן באיזה ולמה האם יש הבדל ובנוסף הNITRIX יותר משתלם לי בקניה בEBAY.
האימונים שלי הם אימונים אישיים בבית של שכיבות שמיכה וכפיפות בטן, עוד מעט אני אתגייס לקרבי ואז סביר להניח אחל לקחת את תוספי התזונה.
זהו פחות או יותר
אשמח עכשיו לייעוץ 😃

---------- התגובה התווספה ב 16:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

ולגבי NO EXPLODE מה ההבדל בינו לבין NITRIX? שניהם מאותה החברה

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:44 ----------

?????????????

• פותח/ת השרשור
חיטוב אך אני מעוניין גם במסת שריר אבל אני לא רוצה להשמין בהתחלה בכלל

---------- התגובה התווספה ב 17:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:16 ----------

אני כרגע סומך על מה שתגיד כי אני כרגע מעוניין להזמין מEBAY כשיש לי זמן

אתה צריך להחליט בחיטוב אתה נמצא על מאזן שלילי ולא תוכל לגדול = להעלות במסה אלה רק לשמור על הקיים

• פותח/ת השרשור
אוקי אז כרגע אני מעדיף חיטוב בלבד - ייעוץ לזה בבקשה
בנוסף יעוץ במרץ כשאתגייס לקרבי בע"ה האם כדאי לעבור להעלאת מסה עם האימונים בטירונות- יעוץ לזה גם כן בנפרד

• פותח/ת השרשור
בסדר תודה ולגבי העלאת מסה בקרבי בהתחלה רק כנראה אבחר להשתמש בתוסף על מה אתה ממליץ?

אז יהיה לך זמן לחיטוב רק .. שתיהיה בקרבי לא יהיה לך זמן להתעסק בזה
דרך אגב לאיפה מתגייס ?

• פותח/ת השרשור
כרגע כלל צה"לי בע"ה אחרי קצת נפקדות וכו' אקבל גולני...
ולא הבנתי באתר שם למה באמצע התהליך פתאום כופלים 69 ב20... מאיפה הגיע ה69 הרי 80 ק"ג נותרו לאחר הורדת משקל השומן הקיים מאיפה הגיע 69???
ובהעלאת מסה מה הכי מומלץ מה3 הללו או בכלל?

---------- התגובה התווספה ב 18:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:05 ----------

והאמת היא כשאני חושב על זה אולי חיטוב עם קצת העלאת מסה במידה ואפשרי לפי מה שקראתי באתר מה לקחת בהתאם תוסף למצב כזה?

• פותח/ת השרשור
יש לי חודש ויומיים...
אבל זה לא הנושא אני כרגע מתאמן חלקית מה אפשר לעשות כרגע תוסף כלשהו בשביל מסה?

• פותח/ת השרשור
אני עובד ברוב היום וצריך קצת כוחות בשביל להתאמן שלא עשיתי במשך שבוע וחצי...

---------- התגובה התווספה ב 03:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:21 ----------

האם שימוש רב בקפאין איננו כולל תופעות לוואי או בעיות זה דבר ששמעתי הרבה...
אשמח לתשובה ובנוסף כיצד ניתן לרכוש קפאין בכמות הסבירה לחיטוב או שדי בקפה שאנו שותים ביום יום?

---------- התגובה התווספה ב 03:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:26 ----------

ואני חושב שאני צריך תוסף כי אני לא מקבל כמות חלבונים מהאוכל שאני אוכל כרגע...

אני עובד ברוב היום וצריך קצת כוחות בשביל להתאמן שלא עשיתי במשך שבוע וחצי...

---------- התגובה התווספה ב 03:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:21 ----------

האם שימוש רב בקפאין איננו כולל תופעות לוואי או בעיות זה דבר ששמעתי הרבה...
אשמח לתשובה ובנוסף כיצד ניתן לרכוש קפאין בכמות הסבירה לחיטוב או שדי בקפה שאנו שותים ביום יום?

---------- התגובה התווספה ב 03:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:26 ----------

ואני חושב שאני צריך תוסף כי אני לא מקבל כמות חלבונים מהאוכל שאני אוכל כרגע...
אם אתה מחפש תוסף לאנרגייה אז או קפאין או פורמולות אחרות כמו ג'ק וכאלה..

מינון מומלץ של קפאין עד כמה שזכור לי הוא 9מ"ג לקילו, נאמר אם אתה שוקל 100 ק"ג אל תעבור את ה900 מ"ג. זה המון, לצורך השוואה בכדור קפאין סטנדרטי יש 200 מ"ג.

במקום לנחש כמה חלבון אתה מכניס תכתוב פה את התפריט היומי שלך. חבל לבזבז כסף סתם על דלי חלבון כי זה מגניב

• פותח/ת השרשור
אני עובד במסעדה והאמת שאני לא אוכל מסודר חלבון
בין ארוחה לשניים ביום במסעדה שכוללת כ-250 גר' בשר ויש כל מיני כמו חזה עוף המבורגר נקניקיות קבב שוקי עוף פחות או יותר זה מה שיש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית