הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה זמן להחליף תכנית אימון

• פותח/ת השרשור omer14
  • פורסם בתאריך

omer14

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני כרגע עושה תכנית ab שלוש פעמים בשבוע .יצא לנו לדבר כל החברים בבצפר וחלק אמרו שהם עושים abc ושכל יום הם עובדים על שריר אחר (אנחנו בני 16 אם זה חשוב ) ורציתי לשאול מה עדיף ואחרי כמה זמן שאני עושה ab אני אמור להחליף לabc ואם זה לא לפי זמן איך זה עובד.
מתאמן כבר שנה וחצי.
קיצור מה עדיף abc או ab מה יותר עוזר למסה להתנפח ומה ההבדל ביניהם
תודה לעוזרים

כל עוד מה שאתה עושה ממשיך להצליח, לא משנים. כשאתה נתקע, תחליף.
רוב המתאמנים (ואני מקרה חמור במיוחד) סובלים מהפרעת קשב באימונים ומחליפים תוכניות ותרגילים מהר מדי, בלי למצות את המקס'.
אנשים עם פיצולים אינסופיים רוצים לעשות את כל התרגילים ביקום במסגרת התוכנית שלהם, וזה ממש מיותר.

• פותח/ת השרשור
מזתומרת שאני מפסיק להתקדם במסת שריר ובכוח יענו שאני לא מצליח להרים משקלים יותר כבדים ממה שאני מרים ולא גודל יותר ? זאת הכוונה ?

"גדל יותר" זה עניין שקשה לתת עליו תשובה כנה, ולא מוכוון מטרה מספיק, אלא אם מתכוונים למשקל גוף. "מרים יותר" זה אובייקטיבי יותר.

"גדל יותר" זה עניין שקשה לתת עליו תשובה כנה, ולא מוכוון מטרה מספיק, אלא אם מתכוונים למשקל גוף. "מרים יותר" זה אובייקטיבי יותר.

מאסת גוף רזה
אם אתה לא ליצן (אם אתה לוקח ברצינות את העסק של בילדיג גם כחובבן) אז אתה נשקל לוקח היקפים ומודד א.ש עם קאליפר לראות התקדמות (ולשנות בהתאם את התזונה/אימונים שלך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית