עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל מישהו ששוקל 100 קילו סה"כ מוסיף איזה 2 כוסות חלב + 100 גרם פחמימה בכל ארוחה וגם מגיע לערכים.
אתה במשקל קל מאוד כבר הרבה זמן, ומקריאה של הודעות שלך אתה מתעסק בדברים לא רלוונטי למצבך ודבק שעניין שהיית פעם שמןזה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
אני תקוע על המשקל שלי כבר חודשיים +
לי אישית קשה לעבור את ה 3000, ואני אוכל הכל, לחם, חמאה, חמאת בוטנים, גבינות שמנות, הרבה חלב, טחינה , ביצים שלמותאנשים לא ברורים. מי לא מצליח לאכול 4000 קלוריות ביום? וואלה אני עושה את זה בשעה. אתה צודק לחלוטין.
למה העינוי הזה 😃אורז מחיטה מלאה
אורז מחיטה מלאה
מה זה, שרשור השווצה? תגיע ל-100 קילו ואז תדבר. אני שוקל 100 קילו ביום טוב ומספיקים לי יומיים שבהם אני לא דוחף כדי להתחיל ליפול במשקל.
גם אני עליתי במשקל מכל דבר שאכלתי כששקלתי 75 קילו, אל תתלהב.
זה טעות כפולה לקנות אורז מחיטה מלאה - מגעיל + פחות "בריא". אבל תהנו עם האוכל כוסיות שלכם.
אני לא ממהר לקבל את זה.כמו מה? שיבולת שועל?
---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------
הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+
מסכים עם זה, אחרי 91-2 כמה שאני דוחס בוקושי עולה במשקל וגם לא רואים עליה בשומןאתה במשקל קל מאוד כבר הרבה זמן, ומקריאה של הודעות שלך אתה מתעסק בדברים לא רלוונטי למצבך ודבק שעניין שהיית פעם שמן
היום אתה לא ולא עולה במשקל.
לי אישית קשה לעבור את ה 3000, ואני אוכל הכל, לחם, חמאה, חמאת בוטנים, גבינות שמנות, הרבה חלב, טחינה , ביצים שלמות
ובכל זאת איכשהו ארוחה שלי מסתכמת ב 700 קלוריות מבחינת, יותר מ 4 כאלו ביום אני דיי מתאמץ
אז זו עדיין מלחמה במזון אבל דואג להגיע לערכים
[/COLOR]
הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+
אני לא קונה כזה כי זה הדבר הכי מגעיל שישהא? איפה אתה קונה כזה?
אני סתם צחקתי אם לא הבנתמסכים עם זה, אחרי 91-2 כמה שאני דוחס בוקושי עולה במשקל וגם לא רואים עליה בשומן
למה העינוי הזה 😃
מה רע באורז לבן ?
כמו שאמרתי , אתה מתעסק בשטויות
חחח...הא? איפה אתה קונה כזה?
מה זה, שרשור השווצה? תגיע ל-100 קילו ואז תדבר. אני שוקל 100 קילו ביום טוב ומספיקים לי יומיים שבהם אני לא דוחף כדי להתחיל ליפול במשקל.
גם אני עליתי במשקל מכל דבר שאכלתי כששקלתי 75 קילו, אל תתלהב.
למה המשקל צריך לעניין כל כך? מה זה משנה. אז תהיו 100+ שמנים ומגעילים. זה תורם למשהו? משקל זה לא מעניין תבינו.