הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך לעזאזל אנשים לא מצליחים לעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
רק אני אוכל לפי תפריט גם במסה ומנסה שלא לעבור את הערכים בסוף היום, וגם זה תוך כדי המנעות ממתוקים, דברים מפוצצים שומן רווי וזבל מרובה קלוריות אחר?
4 ארוחות "נקיות" ביום = כ-3,000 קלוריות. האם אני שמן בנשמה? :stop:

בשביל מישהו ששוקל 100 קילו סה"כ מוסיף איזה 2 כוסות חלב + 100 גרם פחמימה בכל ארוחה וגם מגיע לערכים.

מה זה, שרשור השווצה? תגיע ל-100 קילו ואז תדבר. אני שוקל 100 קילו ביום טוב ומספיקים לי יומיים שבהם אני לא דוחף כדי להתחיל ליפול במשקל.

גם אני עליתי במשקל מכל דבר שאכלתי כששקלתי 75 קילו, אל תתלהב.

זה לא כזה קל.. אני גם פעם חשבתי ככה(יש לי סיפור די ארוך) אחרי שתגיע למשקל מסויים ויחסית גבוה אתה תראה שמאוד קשה לעלות במשקל..
אני תקוע על המשקל שלי כבר חודשיים +
אתה במשקל קל מאוד כבר הרבה זמן, ומקריאה של הודעות שלך אתה מתעסק בדברים לא רלוונטי למצבך ודבק שעניין שהיית פעם שמן
היום אתה לא ולא עולה במשקל.

אנשים לא ברורים. מי לא מצליח לאכול 4000 קלוריות ביום? וואלה אני עושה את זה בשעה. אתה צודק לחלוטין.
לי אישית קשה לעבור את ה 3000, ואני אוכל הכל, לחם, חמאה, חמאת בוטנים, גבינות שמנות, הרבה חלב, טחינה , ביצים שלמות
ובכל זאת איכשהו ארוחה שלי מסתכמת ב 700 קלוריות מבחינת, יותר מ 4 כאלו ביום אני דיי מתאמץ
אז זו עדיין מלחמה במזון אבל דואג להגיע לערכים

[/COLOR]

הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+[/QUOTE]
מסכים עם זה, אחרי 91-2 כמה שאני דוחס בוקושי עולה במשקל וגם לא רואים עליה בשומן

אורז מחיטה מלאה
למה העינוי הזה 😃
מה רע באורז לבן ?
כמו שאמרתי , אתה מתעסק בשטויות

מה זה, שרשור השווצה? תגיע ל-100 קילו ואז תדבר. אני שוקל 100 קילו ביום טוב ומספיקים לי יומיים שבהם אני לא דוחף כדי להתחיל ליפול במשקל.

כל כך נכון. אם אני קצת לא שם לב לאוכל או שאני יותר מדי עסוק בעבודה אני יורד שני ק"ג.

אני חושב שקשה יותר להיות בתפריט של מאסה זה ממש לרדוף אחר ארוחות
אני שוקל 97 ובגלל שאני גבוה ויחסית שחיף אז כבר מעכשיו זה קשה לשמור על 4000+ קלוריות
ואני רק בחודש הראשון של המאסה הראשונה שאני עושה

זה טעות כפולה לקנות אורז מחיטה מלאה - מגעיל + פחות "בריא". אבל תהנו עם האוכל כוסיות שלכם.

זה האורז הנכון לאכול ולא תאורז הלבן שלא פחממה מורכבת. ולטעמי הוא טעים בטרוף, על זה אפשר להתווכח.

כמו מה? שיבולת שועל?

---------- התגובה התווספה ב 19:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:31 ----------

הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+
אני לא ממהר לקבל את זה.
כמו שאמרתי, זה נהיה קשה לעלות בצורה נכונה, אבל פשוט "להשיג" מספר גבוה יותר על המשקל - אפשר בקלות גם כששוקלים 90.
על קצה המזלג: בשר כלשהו בכמות של 4 קופסאות טונה + 2 ביצים + קופסאת קוטג' + שני סקופים אבקת חלבון = ~180 גרם חלבון
100 גרם קורנפלקס + 100 גרם פסטה (לפני ההכנה) + שתי פיתות עם ריבה (80 גרם ריבה) + שקית קטנה של בייגלה שטוחים + 8 ירקות + 3 פירות = ~430 גרם פחמימה
50 גרם שקדים + 50 גרם אגוזי מלך + 50 גרם פקאנים סיניים = ~85 גרם שומן

רק מהערכים הנ"ל יש לך ~3200 קל', וזה עוד בלי להחשיב את הערכים האחרים של המאכלים (למשל, בביצים יש גם שומן ולא רק חלבון, בפקאנים השקדים והאגוזים יש גם פחמימות וחלבון וכו'). וכמובן שאת הקורנפלקס אוכלים עם חלב שמוסיף עוד איזה ~350 מ"ל כמו כלום.

את כל מה שציינתי כאן כל בן אדם אמור להיות מסוגל לאכול בלי שום בעייה כל יום (זה תפריט להערכתי של איזה 4000 קל').

למשל:
בבוקר 100 גרם קורנפלקס עם חלב + סקופ חלבון + 2 ירקות + פרי
ביניים - 50 גרם שקדים ו50 גרם אגוזי מלך + בשר בכמות של קופסאת טונה
צהריים - בשר כלשהו בכמות של 2 קופסאות טונה + 100 גרם פסטה + פיתה עם ריבה + 2 ירקות + פרי
ביניים - פיתה עם ריבה + 50 גרם פקאנים + שקית בייגלה
ערב - 2 ביצים + קוטג' + בשר בכמות של קופסאת טונה + 4 ירקות + פרי + סקופ חלבון

בסופי שבוע ביציאות דופק גם איזה המבורגר 300 גרם בלילה.
ויש כאן הרבה מוצרים רזים (8 ירקות, בשר רזה, אבקת חלבון)

וזה בכלל בלי נשנושים וצ'יטים.

מ.ש.ל

אתה במשקל קל מאוד כבר הרבה זמן, ומקריאה של הודעות שלך אתה מתעסק בדברים לא רלוונטי למצבך ודבק שעניין שהיית פעם שמן
היום אתה לא ולא עולה במשקל.

לי אישית קשה לעבור את ה 3000, ואני אוכל הכל, לחם, חמאה, חמאת בוטנים, גבינות שמנות, הרבה חלב, טחינה , ביצים שלמות
ובכל זאת איכשהו ארוחה שלי מסתכמת ב 700 קלוריות מבחינת, יותר מ 4 כאלו ביום אני דיי מתאמץ
אז זו עדיין מלחמה במזון אבל דואג להגיע לערכים

[/COLOR]

הוא צודק. הסיפור משתנה ב90+

למה העינוי הזה 😃
מה רע באורז לבן ?
כמו שאמרתי , אתה מתעסק בשטויות[/QUOTE]
אני סתם צחקתי אם לא הבנת
זה שמעליי כתב שיבולת שועל

---------- התגובה התווספה ב 07:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:36 ----------

הא? איפה אתה קונה כזה?
אני לא קונה כזה כי זה הדבר הכי מגעיל שיש

קשה מאוד לאכול יותר מ3K ביום מאוכל נקי בגלל שאתה בערך כל היום סביב אוכל ושאני מדבר על נקי זה חזה עוף בגריל ואורז טונה במים ורק דברים באמת נקיים וגם פשוט לפחות אני אישית מרגיש כל ארוחה שאני עוד רגע מקיא.

למה המשקל צריך לעניין כל כך? מה זה משנה. אז תהיו 100+ שמנים ומגעילים. זה תורם למשהו? משקל זה לא מעניין תבינו.

למה העינוי הזה 😃
מה רע באורז לבן ?
כמו שאמרתי , אתה מתעסק בשטויות
אני סתם צחקתי אם לא הבנת
זה שמעליי כתב שיבולת שועל

---------- התגובה התווספה ב 07:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:36 ----------

אני לא קונה כזה כי זה הדבר הכי מגעיל שיש[/QUOTE]

לא שמתי לב כי הוא צטט אותך 🤡

הא? איפה אתה קונה כזה?
חחח...
אורז מחיטה מלאה?!😲
אורז זה אורז וחיטה זה חיטה...
ולמי שלא הבין:אורז לא עושים מחיטה!!
אורז זה פחמימה/דגן בפני עצמו,לא "עושים" אותו מכלום..
לחם/עוגות/פסטות מסויימות/עוגות.אילו כן עשויים מחיטה בין אם מלאה ובין אם לא.
🤘🤘🤘

מסכים, גם אני כשסיימתי חיטוב ושקלתי 81, הייתי טורף כל מה שבא ליד בלי בעיה.
עכשיו ב-100 קילו נהיה לי דיי קשה לאכול וזה מתחיל להמאס.;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית