הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SOPA/PIPA: הסוף של עידן המידע?

SpellStorm

משתמש קבוע
1,105
0
נק' מוניטין:
1,514
1,105
0
מה הבני זונות יכולים לעשות עם החוק הפאשיסטי ההזוי הזה:
תגנו על האינטרנט בכל דרך שאתם יכולים!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

רק לקוות שרון פול ינצח בGOP NOMINATION ומשם לנשיאות. ואז אני מגריל את עצמי לגרין קארד ועובר לשם אחרי ה-economic correction.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כאחד שאין לו כל כך הרבה חיים חוץ מהמחשב, אני מודאג מזה כבר מספר שבועות, אם לא חודשים. (בעל תפיסת זמן של פג, אז זה לא כל כך מדויק)
אבל מאוד מעניין איך ש24 שעות בלי ויקיפדיה מחרפנות אנשים! 😛

אם החוק הזה יעבור, אני חושב שאני אשבור את שיא גינס במשך הזמן שיש למישהו התקף צחוק.
זה כאילו שלארצות הברית נמאס להיות כל כך מפותחים והם רוצים להעביר את כל חברות ההייטק לאירופה ולהכניס את ארצות הברית לעידן של אפלה (כלכלית וחברתית).

לסיכום: 😣

זה לא יעבור כבר, אובמה אפיל ואמר שהוא לא הולך לתמוך בזה ובנוסף אם זה יעבור ימצאו דרכים לעקוף את זה.
החוק מטומטם במיוחד מהסיבה שזה משפיע על כל העולם, לא רק אמריקה אבל אני לא דואג וגם אני לא מאמין שיש סיבה לכך.

זה אף פעם לא החוק עצמו. זה העקרון.
יש קווים שלא חוצים. זה מסמל תחילתו של מדרון.

בעיקרון אפשר להבין שאם כולם יורידו סרטים מהאינטרנט סביר להניח שיוצרים מוכשרים בלי רווח יפסיקו לביים סרטים .לדעתי הרעיון שעומד מאחורי החוק צודק אבל הניסוח שלו מאוד מפריע וכל מיני סעיפים בו. הבעיה היא שהם יכולים לסגור אתרים רק על "חשד" או לסגור אתר על כך שמישהו נתן שם לינק או כל דרך אינטרקציה לאתר "לא חוקי" .

נמתין עד שקולדפייר ייתן את עמדת mises בעניין :-]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
STOP THE SOPA ACT! - YouTube

רק לקוות שרון פול ינצח בGOP NOMINATION ומשם לנשיאות. ואז אני מגריל את עצמי לגרין קארד ועובר לשם אחרי ה-economic correction.
אני עדיין לא מבין למה אנשים בארץ תומכים ברון פול. הוא אנטי ישראל או יותר נכון אנטי התערבות בעניינים צבאים בכל מקום בעולם חוץ מארצות הברית. הוא אמר שהוא יסגור את הברז מבחינת התקציבים לכל המדינות בעולם שארה"ב עוזרת. בנוסף, אמר שלא אכפת לו שלאיראן יהיה גרעין ושישראל תתמודד עם הבעיות שלה לבדה (והסיכויים שישראל תנצח את איראן וכל החמולה שתבוא כתוצאה מכך מהסביבה הוא דיי קלוש. וכן ישראל הוא צבא "חזק", אבל אפשר לומר שהחלומות של מלחמת ששת הימים כבר לא קיימים היום).
בוא נגיד ככה: גם אם רון פול בדרך ביזארית כזו או אחרת (וחסרת סיכוי לחלוטין, הוא עצמו יודע שהוא הפסיד במרוץ, אבל מנסה לסלול דרך לבן שלו שגם הוא סנטור באחד ה STATES בארה"ב לנשיאות ארה"ב בעוד מספר שנים) אין לו שום סיכוי להביחר להיות נשיא ארה"ב כי הוא אקסטרימיסט ויותר מידי הולך לימין. רון פול בעצמו הודה שמיט רומני הוא הבן היחיד שכרגע מתאים לרוץ מול אובמה וגם אולי לזכות, זו אחת מהסיבות שהוא לא תוקף אותו, לא ב GOP DEBATE וגם לא בתשדירים (מנגד, רומני גם לא תוקף את פול ויש המון מה לשפוך על פול).

אני עדיין לא מבין למה אנשים בארץ תומכים ברון פול. הוא אנטי ישראל או יותר נכון אנטי התערבות בעניינים צבאים בכל מקום בעולם חוץ מארצות הברית. הוא אמר שהוא יסגור את הברז מבחינת התקציבים לכל המדינות בעולם שארה"ב עוזרת. בנוסף, אמר שלא אכפת לו שלאיראן יהיה גרעין ושישראל תתמודד עם הבעיות שלה לבדה (והסיכויים שישראל תנצח את איראן וכל החמולה שתבוא כתוצאה מכך מהסביבה הוא דיי קלוש. וכן ישראל הוא צבא "חזק", אבל אפשר לומר שהחלומות של מלחמת ששת הימים כבר לא קיימים היום).
בוא נגיד ככה: גם אם רון פול בדרך ביזארית כזו או אחרת (וחסרת סיכוי לחלוטין, הוא עצמו יודע שהוא הפסיד במרוץ, אבל מנסה לסלול דרך לבן שלו שגם הוא סנטור באחד ה STATES בארה"ב לנשיאות ארה"ב בעוד מספר שנים) אין לו שום סיכוי להביחר להיות נשיא ארה"ב כי הוא אקסטרימיסט ויותר מידי הולך לימין. רון פול בעצמו הודה שמיט רומני הוא הבן היחיד שכרגע מתאים לרוץ מול אובמה וגם אולי לזכות, זו אחת מהסיבות שהוא לא תוקף אותו, לא ב GOP DEBATE וגם לא בתשדירים (מנגד, רומני גם לא תוקף את פול ויש המון מה לשפוך על פול).

משה לא ציפיתי שבן אדם כמוך ייפול לדמגוגיה זולה. אנשים בארץ תומכים ברון פול כי הוא היחיד מבין כל המועמדים לנשיאות במיוחד אובאמה שיכול לדאוג להחזרת העקרונות הנכונים לשיקום הדולר וכלכלת ארה"ב שבתורה תייצב את שאר העולם. כמו כן כל מדינה ריבונית תודה למישהו כמו רון פול שלא יתערב בענייניה ולא ינסה לקנות את המדינה. רון פול הוא בעד ריבוניות ושמירה על העצמאות של כל מדינה. כמו כן הוא לעולם לא אמר שלא אכפת לו אם איראן תהפוך לגרעינית. להיפך, הוא נגד איראן גרעינית ונגד כל כלי הנשק הגרעיניים בעולם. הוא רק מחזיק בעמדה שפויה שאומרת כי לא צריך לחרחר מלחמה. אבל הוא בעד כך שהישראלים יכולים לנסות ולטפל בבעיה הזאת בעצמם אם הם מרגישים שזה מהווה סיכון קיומי ובטחוני. בדיוק כפי שהוא היה בעד התקיפה הישראלית בעיראק בסוף שנות ה-70 בזמן שארה"ב וכל העולם גינו את ישראל.

וכן, הוא בעד סגירת כל הבסיסים הצבאיים האמריקניים בעולם וביטול כל הסיוע למדינות זרות כי זה מוביל לדעתו לתוצאות שליליות והוא צודק.

בוא נתחיל עם זה שהוא רוצה להפסיק את ה-foreign aid לכולם. המדיה הפכה את זה אנטי-ישראל כי חלק מכל המדינות זה ישראל. אם האוייב שלך מקבל 100 ש"ח, ואתה מקבל 100 ש"ח. ואז אף אחד מכם לא מקבל גרוש, מה זה שינה?
חוץ מזה, זה כבר מזמן לא "עזרה" זה כמו חוב למאפיה, זה עסקה שבתמורה אנחנו מוכרים את הריבונות שלנו. אנחנו לא יכולים לזוז מטר מבלי לתת דין ודיין. הגיע הזמן להפסיק להיות תינוקות מגודלים ולהיות עצמאים. ולעשות מה נכון לנו מבלי לשאול אף אחד. ורק לצורך העניין, כמובן שהוא רואה את ישראל באור חיובית ולכן חשוב לו יחסי הדיפלומטיה עם המדינה, זה לא סוד שאנחנו מהווים כוכב בוהק לדמוקרטיה בשמיים של תיאוקרטיות.

הוא לא אמר ש"לא אכפת לו שלאירן יהיה גרעין". הוא מנסה להעביר את המסר שהנושא הזה הוא בכלל premature. קודם כל, פצצת אטום זה הדרך הכי טובה כיום להבטיח שיתייחסו אליך בכבוד וירעה (זה בא ביחד בימינו). כל הפחד הזה מאיראן בכלל נופח והוצא מפרופורציות. להזכירך לישראל יש כבר מזמן פצצות אטום, והרבה. הוא מנסה להעביר את המסר שאם תתייחס לאנשים בכבוד תוכל לקדם trading ופחות מלחמה. אם תתייחס לאנשים כמו מצורעים ותטיל עליהם סנקציות, מה, באמת תצפה שהם יתקפלו וישתחוו? ממתי אנשים אוהבים לקבל מרות?

שני החלקים הנ"ל מתייחסים לאימפריאליסטיות שבמדיניות חוץ של ארה"ב.
עד כה, ההיסטוריה מראה שכך נפלו כל האימפריות.

בקשר לכל השאר, אתה סתם מבלבל. הבנאדם לקח מקום 3 בiowa ושני בnew hampshire, ויש עוד הרבה delegates ובינתיים הוא רק צובר תאוצה. קשה לחזות מה יהיה כי התמיכה ברון פול היא כזו שלוקח לאנשים לשכוח את מה שהמדיה לימדה אותם (כמו התגובה שלך) ולהבין מאחורי מה הוא עומד, אחרי זה אי אפשר להסתכל אפילו על המועמדים האחרים.
בסקרים מול אובאמה הוא צמוד כבר ממזמן והוא רק ממשיך לעלות בקרב הרפובליקנים (והוא חזק עם הדמוקרטים והindependent - שחשוב לgeneral election)

אני לא יודע על מה אתה מדבר, הוא "הודה" שמיט רומני היחיד שמתאים לרוץ מול אובאמה? איפה זה קרה?
היה לו כבר מזמן ads על זה שרומני הוא flip-flopper. ובלי קשר לעובדה שהוא מחסל את כל המתמודדים האחרים (כרגע ניוט וסנטורום) לדעתי הוא מנסה להפוך את זה לקרב 1 על 1 מול רומני כיוון שאלה שמצביעים לרומני הם פחות הקהל הייעודי שלו (establishment).
ואני אשמח אם תמצא לי dirt על פול.

אני תומך בו כי בכל יום אני רואה את העולם הזה הולך למקום שמפחיד אותי (סוציאליסטי-טוטאליטרי, כלכלה מתמוטטת ושניהם יביאו למלחמות ודיכוי) ומהצד החיובי, הוא עומד מאחורי העקרונות שעשו את אמריקה גדולה ומאחורי העקרונות שאני מאמין בהם (ליברטריאני). היום המצב כל כך סטה מהמסלול שזה כמעט בלתי אפשרי לשנות אותו בצורה פורמלית (פוליטיקאים וכו') גם אם היה להם רצון טוב (מעשים לחוד), זה יוצר תחושה של one last option. ואם אמריקה תחזור לעקרונות שלה לכל העולם יהיה טוב יותר כלכלית. וזה ייתן דוגמא למדינות ללכת בעקבות. זה אור של תקווה.

אבל היי. אני biased. בשבילי הוא כמו גנדי, בנג'מין פרנקלין, מרתין לות'ר קינג...
ועוד דבר. אם הוא אקסטרימיסט ימני כך גם החוקה של ארה"ב והאבות המייסדים. sounds pretty conservative to me...🙄

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית