הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית AB למתאמן מתחיל, מה חסר ?

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
היי

הרכבתי את התוכנית הבאה:
A:
Leg Press 3x5
Bench Press 3x5
Pullups 3xMax

B:
Leg Press 3x5
Deadlift 1x5
Dumbell Press 3x5

3 פעמים בשבוע כך שאני עושה שבוע אחד ABA שבוע אחרי BAB וחוזר חלילה
הולך לפי העקרון של SS של להוסיף משקל כל אימון ואוכל בהתאם
בינתיים
240lbs ב-Leg Press
60kg ב-Bench
מתח אני עושה סביב ה-5 חזרות(עדיין בלי משקל)
דדליפט 95 קילו
ולחיצות כתפיים עם משקולות יד של 16 קילו

הייתי רוצה לעשות SS אבל בגלל מגבלות בחדר כושר זה לא אפשרי(אלתורים על המקבילים אני מעדיף שלא כי אני לא יודע סקוואטים עדיין והמדריכים שם לא משהו..)

לדעתכם חסר תרגילים לתוכנית ? שרירים שלא התמקדתי בהם מספיק ?

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
המצב הוא כזה שכרגע אין סקוואט..אמרתי שבמכון שאני מתאמן אין כלוב. נראה לי מסוכן למשקלים גבוהים. בנוסף המאמנים על הפנים אז גם אין מי שיעבוד איתי על טכניקה נכונה(אף פעם לא עשיתי סקוואט עם מוט)
הייתי מחליף אבל מדובר בחד״כ בבסיס כרגע אין תקציב לחד״כ..עוד 3-4 חודשים אני מתכוון להירשם(קרוב לשחרור:))

מיליטרי אפשר לעשות עם w ?

נערך לאחרונה:
המצב הוא כזה שכרגע אין סקוואט..אמרתי שבמכון שאני מתאמן אין כלוב. נראה לי מסוכן למשקלים גבוהים. בנוסף המאמנים על הפנים אז גם אין מי שיעבוד איתי על טכניקה נכונה(אף פעם לא עשיתי סקוואט עם מוט)
הייתי מחליף אבל מדובר בחד״כ בבסיס כרגע אין תקציב לחד״כ..עוד 3-4 חודשים אני מתכוון להירשם(קרוב לשחרור:))

לא חייב כלוב בשביל סקוואטים

גם לי יש את אותה בעיה ואני עושה לג פרס במקום סקוואט ואני עולה במשקלים לפי SS וגם גדל כמו שצריך... זה פחות טוב מסקוואט אבל אם אין ברירה אז תמשיך לעשות לג פרס

לא

לא חייב כלוב בשביל סקוואטים

שמע גם לי אין כלוב וזה מתחיל להיות ממש מסוכן במשקלים שהם לא 100% יעלו...
איזה אחד שבר ת'יד מסקוואט, הוא נכשל בחזרה האחרונה, לא הצליח לקום ונפל לא טוב אחורה ( והיה לו אחלה טכניקה)

ודיי קשה למצוא מישהו שיכול לשמור עליך טוב בסקוואט...

לא

שמע גם לי אין כלוב וזה מתחיל להיות ממש מסוכן במשקלים שהם לא 100% יעלו...
איזה אחד שבר ת'יד מסקוואט, הוא נכשל בחזרה האחרונה, לא הצליח לקום ונפל לא טוב אחורה ( והיה לו אחלה טכניקה)

ודיי קשה למצוא מישהו שיכול לשמור עליך טוב בסקוואט...
אז כנראה שהוא לא עשה טוב..... אם הוא היה עושה טוב הוא היה מעיף את המוט אחורה ולא נופל איתו:s59:
בכל מקרה,אני בחדכ הייתי עושה סקוואטים לפני שהיה כלוב ולא רק זה,היה לי ולחברים שלי ברזל מסריח בין הרגליים

• פותח/ת השרשור
טוב מיום שלישי (אימון B הקרוב) אני יחליף את הדאמבל במיליטרי..מהרגע שאני יוכל אני יעשה סקוואטים
תודה לכל המגיבים אם יש עוד משהו אני אשמח לשמוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית