הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהי האבקת חלבון הכי טובה?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך

LDK

מושעה
170
21
נק' מוניטין:
19
170
21
כל אחד אומר לי משהו אחר בנתיים השניים שעלו הכי הרבה הם ISO 93 ו DYMATIZE - ISO 100.
אז אתם יכולים להגיד לי מהי האבקת חלבון הטובה ביותר בלי להתייחס למחיר?

אין דבר כזה "הכי טובה" אתה צריך אבקה שתהיה לך טעימה ושיש לה בדיקות מעבדה שמאשרות שהערכים שכתובים על האריזה הם אכן הערכים שלה.

לי היה דיימטיז קרם עוגיות- היה טוב ועכשיו יש לי אופטימום- טופי קארמל פאדג'- פצצה.

נערך לאחרונה:
למה לבזבז כסף על האיזו?
בגלל 3-4 גרם פחמימה ו-1-2 גרם שומן למנת הגשה?
נו באמת, זה עד כדי כך קריטי?
לך על ה-WHEY של אופטימום או דיימטייז, אחלה אבקות מחברות טובות ומוכרות בשוק.

כול עוד זה חברה מוכרת תבדוק מה יותר זול ביחס של מחיר כלפי מנות הגשה וחלבון בכול מנה.

תקבל טריליון דעות שונות פה לגבי האבקת חלבונים. יש כמה חברות שהן פחות או יותר אותו הדבר מבחינת איכות ומחיר. מה שהכי חשוב זה הטעם ואיך זה מתערבב עם חלב\מים ולא משאיר גושים, אבקה מגעילה לא תוכל לשתות (בשביל מה לסבול, תאכל טונה אם אתה רוצה לסבול).תבחר אחת מהן שתוכל לקחת במחיר הכי אטרקטיבי בשבילך והטעם שנראה לך שיהיה טוב.

אני לקחתי ISS קרם עוגיות, שהיא דווקא ממש טעימה לי עם חלב. עם מים יש לזה טעם של סירופ תעשייתי לעופות.

הכל די אותו הדבר.
לא יצא לי לשתות אבקה שלא נמאסת מתישהוא.
הכי טעימה לאורך זמן לדעתי זה ISS קרם עוגיות.

אופטימום בננה נחמד עם חלב, עם מים זה רע. טעם לוואי של משהו "לא טבעי".

טעם בננה או שוקולד-מנטה (זה רק נשמע מעפן , זה אדיר ) של SAN , אבקה איכותית ומבחינת טעם.. אין מילים

השוקולד של סן לא לטעמי בכלל, מתערבב יפה אבל יוצא דלילי 2סקופים@400 נוזל, טעם חלש מלווה בטעם וריח לוואי
בכל אופן לא מתקרב לדגימות שיצא לי לטעום מצמפיון,אופטימום וסינטה כולם שוקולד

אל תתקרב ל ISO 93 נפלו בצורה דרסטית בבדיקות מעבדה, אבקה יקרה ומאכזבת. לדעתי לך על אופטימום צ'מפיון דיימטיז וסאן בקיצור על אחת מהחברות המוכרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית