הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני של פעם בשבוע בנוסח Drew Baye ו Doug McGuff MD ....ספק יש הסבר

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
ראיתי לפניי איזה חודש סירטון במקרה של
Doug McGuff MD עם הכותרת פליאו וראיתי שהוא מדבר על זה שהדרך הכי טובה להתקדם מהר במשקלים זה לעבוד על פעם בשבוע בצורה אינטנסיבית וכמעת בלי נפח .

Doug McGuff MD

High Intensity Training Explained | Drew Baye

זה יותר מתומצת ומסודר אני מאמין

מעניין אותי מה אתם חושבים על זה . מישהו מכיר? שמע עלייהם ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ראיתי את הסרטונים, ולא מכיר את החבר'ה.
לי זה נשמע כמו HIT. הרבה אנשים הגיעו לתוצאות יפות עם HIT והרבה לא. אישית אני לא הייתי רוצה להסתובב עם גוף תפוס גמור כל השבוע, וחלק מהכיף שלי זה האימון עצמו, אז פעם בשבוע זה לא בשבילי.
חוץ מזה קראתי שHIT לא עובדת טוב בפלג גוף עליון.

האמת? מעניין ביותר. ;a2gasg

הראשון נותן כמה הסברים מעניינים ברמה הביולוגית.
והשני מדבר על הפרטיקה הרעיונית.

דיי משעשע איך שזה נדחף לאיזה סמינר seduction אבל שיהיה.
בכל אופן הבעיה העיקרית שלי היא עם הפרקטיקה עצמה. אלו אמנם עקרונות בסיס טובים ויציבים אך לא בהכרח הדרך האופטימלית היישומית.
במידה מסויימת התכנית SS עומדת ברעיון שמציג דייב, עם דגש על כח.
זה מצויין למתחילים וכדי להבין את הבסיס. אותי מעניין אם זה היה the best they got. ברור שהם עשו התאמה לקהל שעומד מולם, אני רוצה לדעת אם יש להם משהו חדש לומר.

בלי נפח מינימאלי לא תתקדם
גם אם תתקדם אתה תתקע בסוף שלב הנוביק ותאלץ להוסיף נפח
בשלבים מתקדמים יותר תהיה חייב פירודיזציה ו/או רוטציה כדי להתקדם

אם אתה מחפש כוח יש את התוכניות הבסיסיות SS 5X5 לאחר מכן אפשר לעבור לתוכניות מתקדמות יותר
אם אתה מחפש פיתוח גוף לאחר שתבנה בסיס כוח ותשלוט בתרגילים תוכל לנסות תוכניות כאלה

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את הסרטונים, ולא מכיר את החבר'ה.
לי זה נשמע כמו HIT. הרבה אנשים הגיעו לתוצאות יפות עם HIT והרבה לא. אישית אני לא הייתי רוצה להסתובב עם גוף תפוס גמור כל השבוע, וחלק מהכיף שלי זה האימון עצמו, אז פעם בשבוע זה לא בשבילי.
חוץ מזה קראתי שHIT לא עובדת טוב בפלג גוף עליון.

זה סוג של HIT רק שזה פעם בשבוע אימון של כשל של סטים חימום וסט אחד עבודה :\

האמת? מעניין ביותר. ;a2gasg

הראשון נותן כמה הסברים מעניינים ברמה הביולוגית.
והשני מדבר על הפרטיקה הרעיונית.

דיי משעשע איך שזה נדחף לאיזה סמינר seduction אבל שיהיה.
בכל אופן הבעיה העיקרית שלי היא עם הפרקטיקה עצמה. אלו אמנם עקרונות בסיס טובים ויציבים אך לא בהכרח הדרך האופטימלית היישומית.
במידה מסויימת התכנית SS עומדת ברעיון שמציג דייב, עם דגש על כח.
זה מצויין למתחילים וכדי להבין את הבסיס. אותי מעניין אם זה היה the best they got. ברור שהם עשו התאמה לקהל שעומד מולם, אני רוצה לדעת אם יש להם משהו חדש לומר.
כן זה דיי מצחיק איך הם מנסים להשתלב בזה ולתרום קצת מהידע העגום שלהם בנושא לזה,אבל אני רוצה לדעת אם הם באמת צודקים בדרך הזאת או שהם סתם קשקשנים ...
בלי נפח מינימאלי לא תתקדם
גם אם תתקדם אתה תתקע בסוף שלב הנוביק ותאלץ להוסיף נפח
בשלבים מתקדמים יותר תהיה חייב פירודיזציה ו/או רוטציה כדי להתקדם

אם אתה מחפש כוח יש את התוכניות הבסיסיות SS 5X5 לאחר מכן אפשר לעבור לתוכניות מתקדמות יותר
אם אתה מחפש פיתוח גוף לאחר שתבנה בסיס כוח ותשלוט בתרגילים תוכל לנסות תוכניות כאלה
אז אתה בעצם אומר שהם סתם מזיינים בשכל בשורה תחתונה ?
בואנה זה אלכס! נשבע לכם!

סורי שציטתי אותך , אבל בכל זאת אתה מנהל הפורום אולי תוסיף קצת מהדעה האישית שלך בבקשה ...
אתה תשלם 200 שקל בחודש למכון ותבוא רק 4 פעמים?
מזה קשור , הכי פחות ציפיתי לקבל תגובה כזאת . בנוסף יש לי מכון בצבא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית