הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב בריא או לא?

• פותח/ת השרשור hcker
  • פורסם בתאריך

hcker

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
-172
43
0
מומלץ לשתות הרבה חלב או לא? ראיתי איזה סרטון על זה שזה לא בריא, הראו שם דברים מגעילים של פרות עם דלקת עטינים ודברים שגורמים לרצות להקיא. קצת קשה לי לשתות עכשיו.

שמע כמעט כל דבר אומרים היום שהוא לא בריא , בקרוב יגידו שמים הם מסרטנים ....
חלב לפי הערכים שלו הוא טוב לתקופת מסה .
ואני תמיד מתנגד לראות את הסרטונים האלה הם סתם סרטוני שוטפי מוח , גם אם חלב לא בריא גם האויר שאנחנו נושמים מלאים בחידקיים ודברים לא בריאים .

שמע כמעט כל דבר אומרים היום שהוא לא בריא , בקרוב יגידו שמים הם מסרטנים ....
חלב לפי הערכים שלו הוא טוב לתקופת מסה .
ואני תמיד מתנגד לראות את הסרטונים האלה הם סתם סרטוני שוטפי מוח , גם אם חלב לא בריא גם האויר שאנחנו נושמים מלאים בחידקיים ודברים לא בריאים .

למה שיתאים רק לתקופת מסה?

ולפותח הפוסט- תמיד יהיו טענות לכאן או לכאן ומה שעצוב זה שהרוב מתבססים על אינטרסים כאלו ואחרים. לחלב יש אחלה ערכים כמו שנאמר לפניי והסרטון שפורסם בכל מקום נגד החלב- לא מוצג בו מחקר אחד שמוכיח את טענות אנשי המקצוע למיניהם.

• פותח/ת השרשור
חוץ מחלב, לגבי תקופת המסה - מה ההגבלה לגבי סוכר לבן?
אני נוהג להכין משקאות עם מלא כפות של סוכר, משהו כמו 50 גרם סוכר שזה 200 קלוריות בנוסף לעוד דברים. זה מזיק מאיזושהי בחינה? זה הרי פחמימות בסך הכל מקני סוכר או סלק.
האם מותר באותה צורה גם 200 גרם סוכר ליום בנוסף לאוכל?

טעים? טוב.. עניין של טעם

5000? אתה צריך להכניס 5000 קלוריות? כמה אתה שוקל?
ובלי קשר כן אפשרי.

לא זה לא ממש אוכל. לא מכיר מזון בטבע שהוא נטו פחמימה בלי שומן וחלבון. לפחות קצת.
לא, אין סוכר ברוב האוכל שאני אוכל, לפחות לא כזה שמגיע בצורה כל כך נקיה וחסרת ערך תזונתי שגורם יותר נזק מתועלת.

למה שיתאים רק לתקופת מסה?

ולפותח הפוסט- תמיד יהיו טענות לכאן או לכאן ומה שעצוב זה שהרוב מתבססים על אינטרסים כאלו ואחרים. לחלב יש אחלה ערכים כמו שנאמר לפניי והסרטון שפורסם בכל מקום נגד החלב- לא מוצג בו מחקר אחד שמוכיח את טענות אנשי המקצוע למיניהם.
הכוונה בעיקר לתקופת מסה

חוץ מחלב, לגבי תקופת המסה - מה ההגבלה לגבי סוכר לבן?
אני נוהג להכין משקאות עם מלא כפות של סוכר, משהו כמו 50 גרם סוכר שזה 200 קלוריות בנוסף לעוד דברים. זה מזיק מאיזושהי בחינה? זה הרי פחמימות בסך הכל מקני סוכר או סלק.
האם מותר באותה צורה גם 200 גרם סוכר ליום בנוסף לאוכל?
ברור לך שאתה מדבר שטויות. שלא כל הפחמימות הם מסוכר נכון? יש סוגים שונים של פחמימות בעלות קיצבי פירוק עיכול וספיגה שונים ולכל אחד מהם יש השפעה שונה על רמות האינסולין שלך. ומה שאתה עושה עם הסוכר זה אחד הדברים היותר מטומטמים שקראתי.
כי זה טעים.

אתה מסוגל להגיע ל5000 קלוריות ביום מאוכל אחר?

ולמה נראה לך סוכר זה לא אוכל? אין סוכר בחרא שאתה אוכל?
למה אתה חושב לעזזל שתאתה צריך לצרוך 5000 קלוריות ביום?

חצי מהסוכר הופך לפרוקטוז
עכשיו לך קרא על פרוקטוז ותראה כמה הוא לא מומלץ בכמות גדולה
סוכר לבן מורכב מסוכרוז ופרוקטוז הוא לא הופך לפרוטוז. אני מבין שזאת הייתה הכוונה שלך רק בוא נדייק בפעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא אמרתי שכל הפחמימות זה סוכן לבן, תקרא שוב ותגיד אם זה מה שרשמתי.
אמרתי שסוכר לבן זה אוכל כי זה בא ממקור טבעי - קני סוכר וסלק.

אתה שותה מיץ או קולה או לא יודע ואני מכין משקה עם סוכר, שאלתי מה הנזק ולא אם זה לא טוב בתקופת מסה כי מישהו מפחד לעלות בשומן בגלל הפרוקטוז.

אתה שותה מיץ או קולה או לא יודע ואני מכין משקה עם סוכר, שאלתי מה הנזק ולא אם זה לא טוב בתקופת מסה כי מישהו מפחד לעלות בשומן בגלל הפרוקטוז.
1. אני לא שותה קולה או מיץ
2. צריכה של כל כך הרבה סוכר לאורך זמן יגרום לך לבעיות מטבוליות (חוסר רגישות לאינסולין השמנה שומנים בדם וכ וכו) הרגל לא מומלץ. תאכל כמו בן אדם וזה שזה מקני סוכר לא אומר כלום זה מזוקק לחלוטין. עם תסתכל על קני סוכר הדבר הזה קשה כמו עץ וזה כי הוא מלא בסיבים אתה הסיבים האלה אתה לא מקבל על הסוכר שאתה צורך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז בהנחה שלא אכפת לי משומן, כמה גרם סוכר נקי ביום מותר לי לצרוך בנוסף לאוכל שהוא לא ממתקים, כדי לא לגרום לנזק בריאותי. אני מדבר על סוכרת ודברים כאלה כי אני לא מבין בזה, מבחינת השומן בגוף ממש אבל ממש לא אכפת לי כי אני מוריד את זה בקלות בחיטוב.

לא כל מאכל שהוא טבעי הוא בריא.
כמו דגנים(חיטה וכיו"ב)
והסוכר אחרי שמזקקים אותו מהקנה סוכר, הוא חום-שחור(הצבע שלו) אז מעבירים אותו תהליכים כימיים בשביל שהוא יהיה לבן עוד סיבה למה זה לא בריא.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי שבדקתי כמה דברים, הנה המסקנות בשביל כמה מהאנשים ששטפו להם את המוח:
1) בן אדם יכול לצרוך סוכר כפחמימה וזה לא משנה אם זה יהיה תפוח אדמה או סוכר ומי שאומר שזה לא נכון שיראה לי מחקר.
2) חלב(ולא מוצרי חלב) אכן דבר מזיק לחלק מהאנשים, כי הגוף של בן אדם בוגר מתקשה לעכל אותו ויש מחקרים שמעלים בספק אם הסידן בכלל נקלט בגוף. הוא טוב כמקור שומן וחלבון נטו. ואני בעד לשתות חלב אבל לא בכמויות שהדפוקים מעודדים לשתות אותו ובכמויות של גלון ליום שאחרי זה כל טמבל חושב שהוא עלה בשריר תוך כמה שבועות כשזה בעצם שומן.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

לא כל מאכל שהוא טבעי הוא בריא.
כמו דגנים(חיטה וכיו"ב)
והסוכר אחרי שמזקקים אותו מהקנה סוכר, הוא חום-שחור(הצבע שלו) אז מעבירים אותו תהליכים כימיים בשביל שהוא יהיה לבן עוד סיבה למה זה לא בריא.

ואין הבדל מבחינת הערכים בין סוכר לבן לסוכר חום וגם אין הבדל בין סוכר לבן לדבש.
זורקים פה טענות על ימין ועל שמאל, העיקר כל אחד חושב שהוא מינימום מרצה באוניברסיטה.

טוב אז אחרי שבדקתי כמה דברים, הנה המסקנות בשביל כמה מהאנשים ששטפו להם את המוח:
1) בן אדם יכול לצרוך סוכר כפחמימה וזה לא משנה אם זה יהיה תפוח אדמה או סוכר ומי שאומר שזה לא נכון שיראה לי מחקר.
2) חלב(ולא מוצרי חלב) אכן דבר מזיק לחלק מהאנשים, כי הגוף של בן אדם בוגר מתקשה לעכל אותו ויש מחקרים שמעלים בספק אם הסידן בכלל נקלט בגוף. הוא טוב כמקור שומן וחלבון נטו. ואני בעד לשתות חלב אבל לא בכמויות שהדפוקים מעודדים לשתות אותו ובכמויות של גלון ליום שאחרי זה כל טמבל חושב שהוא עלה בשריר תוך כמה שבועות כשזה בעצם שומן.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

ואין הבדל מבחינת הערכים בין סוכר לבן לסוכר חום וגם אין הבדל בין סוכר לבן לדבש.
זורקים פה טענות על ימין ועל שמאל, העיקר כל אחד חושב שהוא מינימום מרצה באוניברסיטה.

אני מרצה באוניברסיטה. אני יכול לזרוק טענה על כך שאתה קשקשן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית