הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הליכה או ריצה - מה יעיל יותר להורדה באחוז שומן ?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אני בחיטוב כרגע.
RMR 2400
תפריט 2100 בערך (המחשבונים הישראלים לא מדויקים)
גובה 1.72 - משקל 80ק"ג
אני כרגע בערך כ-20-22% שומן

אני מתאמץ 3 פעמים בשבוע FBW, ועוד 3 פעמים בשבוע אירובי 30 דקות (5 דקות מזה חימום)
ופעם אחת בשבוע אירובי שעה (10 דקות מתוכה חימום)

השאלה היא מה יותר יעיל לחיטוב ? הליכה, או ריצה ?
האם יש טעם לעלות שיפוע בהליכון או שזה לא קשור בכלל לשריפת שומן.

אם המטרה שלך היא חיטוב אני ממליץ לך על ריצה , אם המטרה שלך היא מסה אני ממליץ לך על הליכה.
בהצלחה בהמשך

בעיקרון אינטרולים יותר אפקטיבי במקרים מסויימים אבל מאחורי זה עומדת תורה שלמה
רצוי לעיין בפורטל במה שנקרא פורטוקולים לשריפת שומן

אני בחיטוב כרגע.
RMR 2400
תפריט 2100 בערך (המחשבונים הישראלים לא מדויקים)
גובה 1.72 - משקל 80ק"ג
אני כרגע בערך כ-20-22% שומן

אני מתאמץ 3 פעמים בשבוע FBW, ועוד 3 פעמים בשבוע אירובי 30 דקות (5 דקות מזה חימום)
ופעם אחת בשבוע אירובי שעה (10 דקות מתוכה חימום)

השאלה היא מה יותר יעיל לחיטוב ? הליכה, או ריצה ?
האם יש טעם לעלות שיפוע בהליכון או שזה לא קשור בכלל לשריפת שומן.

כמה זמן אתה כבר בחיטוב? (צטט את ההודעה שלי אם אתה עונה לי)

במצב שלך בכלל לא הייתי עושה אירובי רק טיפה מגדיל את הגרעון,לא מבין מה הסיבה להתחיל עם גרעון כ"כ נמוך.

הייתי אומר שריצה זה כייף ,אינטרוולים זה יותר מועיל . והאופטימליות לדעתי זה שילוב וגיוון עם דגש על הספרינטים

מה גם שאוכל הוא המרכיב הראשי ותזונה בסטייל פלאו תביא תוצאות מיידיות בפחות מחודש 😃

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה כבר בחיטוב? (צטט את ההודעה שלי אם אתה עונה לי)

שבוע וחצי

במצב שלך לא הייתי עושה HIIT רק גירעון שלילי + אירובי קליל ..

מה זה HIIT ?

במצב שלך בכלל לא הייתי עושה אירובי רק טיפה מגדיל את הגרעון,לא מבין מה הסיבה להתחיל עם גרעון כ"כ נמוך.

אני בגרעון של 300 קלוריות בתפריט, ועוד אירובי שלא מתבצע באופן קבוע ופדנטי, מה הבעיה?

הייתי אומר שריצה זה כייף ,אינטרוולים זה יותר מועיל . והאופטימליות לדעתי זה שילוב וגיוון עם דגש על הספרינטים

מה גם שאוכל הוא המרכיב הראשי ותזונה בסטייל פלאו תביא תוצאות מיידיות בפחות מחודש 😃

מה זה פלאו ?

זה לא כ"כ הרבה, זה המקסימום השבועי שאני עושה.
בהרבה מקרים אני לא מגיע לזה..
אני בחודש ראשון של החיטוב לא עשיתי אירובי וגם בסופו בא.ש הנמוך שהגעתי לא עשיתי חצי ממה שאתה עושה
זה הרבה יותר מידי
במבה מתוקה תקן אותי אם אני טועה אבל יש לך משהו נגד אירובי ....
יש לי משהו נגד הרבה אירובי בתחילת חיטוב,כי זה מיותר
ואנשים חושבים שחיטוב זה לרוץ כל היום,בכלל לא

בתחילת חיטוב לא הייתי עושה ביכלל אירובי מספיק גירעון שלילי בהתחלה זה עושה את העבודה יופי יופי

אני תמיד בעד אירובי גם במאסה גם בחיטוב... במילה אחת "בריאות" עכשיו תגידו אבל זה פוגע במאסה... אני עולה במאסה ואני עושה 500 דקות אירובי בשבוע.. טוב אני מגזים.. אבל לדעתי כולם צריכים לעשות אירובי.. פעממים בשבוע קל.. ופעם אחת עצים.. להזיע זה מצויין ולשפר קצת סבולת לב ריאה.. להעלות חילוף חומרים.. וכו כו.. קיצר תעשה אחי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית