הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4
המשקל היה 70 קילו, לא היה מאוד כבד. מה שאני רואה שאני לא מצליח ליישר את הגב העליון, זה פשוט בגלל שאני משתדל להרים את הירכיים כמה שיותר גבוה כמו שראיתי בסרטונים של מארק ריפטו. כנראה חסר לי קצת בגמישות?

אני 1.70, שוקל 69 מתאמן בערך 4 שבועות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מנסה אפילו להרים את החזה. לא הייתי ממשיך לעשות דדליפט בצורה הזאת.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מנסה אפילו להרים את החזה. לא הייתי ממשיך לעשות דדליפט בצורה הזאת.

אני לא מצליח יותר להוציא אותו , זה המקסימום שהצלחתי. אם אני מוריד קצת את הירכיים אז אפשר להוציא קצת יותר....

מה עושים?

אם היית מנסה היו רואים משהו, איזה מאמץ בפנים, אבל כלום. אולי אתה חושב שאתה מנסה, אבל יש אפס תנועה בכיוון הזה.

• פותח/ת השרשור
אם היית מנסה היו רואים משהו, איזה מאמץ בפנים, אבל כלום. אולי אתה חושב שאתה מנסה, אבל יש אפס תנועה בכיוון הזה.

הביקורת מקובלת עליי, אבל זה לא חוכמה רק לתת אותה בלי לנסות לעזור לתקן ולסדר את הדדליפט. שאלתי שאלה אבל שוב פעם בחרת לכתוב אותו הדבר בלי לעזור לתקן.

אשמח לעצות מועילות מלבד -"אל תעשה את התרגיל, אתה עושה חרא דדליפט", זה לא עוזר לי להשתפר. אם זה עושה למישהו טוב להוציא עליי אגרסיות בפורום ומעמיד לו את הבולבול - אפשר גם בכיף אם זה עושה לך טוב.

חלילה. לא הבנת אותי בכלל.
אני חושב שאתה צריך להמשיך לעבוד על הדדליפט, אבל לא להמשיך כל עוד אתה לא משפר את המצב

• פותח/ת השרשור
אני אישית למדתי לעשות דדליפט דרך זה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902
תעבור על זה, זה יעזור לך

סיימתי לקרוא. ספרון מעולה! הבחור השקיע מאוד ומגיע לו שאפו אחד גדול!

חלילה. לא הבנת אותי בכלל.
אני חושב שאתה צריך להמשיך לעבוד על הדדליפט, אבל לא להמשיך כל עוד אתה לא משפר את המצב

אחרי שקראתי את הספרון המעולה על דדליפט, אני מקווה להשתפר בפעמים הבאות. כרגע אפסיק העלאת משקלים ואולי אפילו אוריד קצת בשביל לעבוד על הנקודות הלא נכונות.

• פותח/ת השרשור
סט דדליפט חדש לאחר קצת למידה + מתיחות.
המשקל כפי שהיה ולא העליתי - 70 קילו.
אני עדיין לא מצליח להרים יותר את התחת אבל מאמין שעם הזמן הגמישות של ההאמסטרינג תשתפר.
מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה דיי משעשע, ראיתי אותך מצלם את הסירטון הזה היום ותהיתי אם אני אראה את זה באיזשהו פורום.

• פותח/ת השרשור
זה דיי משעשע, ראיתי אותך מצלם את הסירטון הזה היום ותהיתי אם אני אראה את זה באיזשהו פורום.

כן, צריך איכשהו להשתפר בזה אז מצלמים ומחפשים ביקורת. מקווה שבקרוב אפסיק עם הצילומי סטיבן שפילברג האלה.

פי מיליון יותר טוב. עכשיו אפשר לתקן דקויות.
המוט קדימה מדי, שים אותו מס' ס"מ קטן מהשוק, מעל אמצע כף הרגל.
תנסה להעביר את הכתפיים מעבר למוט, אני חושב שזה יעזור לך להתחיל מעמדת תחת יותר גבוה. לא ממש להשען מעבר למוט, אלא רק לחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
פי מיליון יותר טוב. עכשיו אפשר לתקן דקויות.
המוט קדימה מדי, שים אותו מס' ס"מ קטן מהשוק, מעל אמצע כף הרגל.
תנסה להעביר את הכתפיים מעבר למוט, אני חושב שזה יעזור לך להתחיל מעמדת תחת יותר גבוה. לא ממש להשען מעבר למוט, אלא רק לחשוב על זה.

לפי הסרטון נראה שהכתפיים שלי מעבר למוט. אני אשתדל לעשות את זה יותר בפעם הבאה.
לגבי מיקום המוט, השתדלתי שהוא יהיה מעל לאמצע כף הרגל, יצא אבל שהוא פחות צמוד לשוק אולי כי הנעל מעט ארוכה יותר מהכף רגל שלי. אשתדל עוד פעם הבאה.

לגבי התחת, אני לא מצליח כרגע להרים אותו יותר ממה שהוא כרגע. מקווה שעם הזמן ההאמסטרינגס שלי יהיו יותר גמישים (אני עושה מתיחות כל יום) ושהעמידה תשתפר.

תודה על העזרה!

אשמח לעוד תגובות למי שבא לו לעזור.

נערך לאחרונה:
לחשוב על כתפיים מעבר למוט ימקם אותך יותר מקביל לרצפה.
מוט מעל מרכז הרגל זה לא מעל המרכז שאתה רואה, מהשוק עד האצבעות, אלא מהעקב עד האצבעות.

בעזהי"ת

טכניקה שראיתי אותה עובדת, היא לעבוד קצת עם משקל במעט יותר נמוך, נניח 60 ק"ג או פחות, בתצורת דדליפט רומני, כשהדגש כאן אינו על יעד משקל או חזרות, אלא על ביצוע הרמת חזה וישבן מקסימליים כשאתה במצב הזקוף, ותירגול ניסיון כל פעם לרדת עוד קצת יותר נמוך, תוך כדי שמירה על ההרמה הזו - וכמובן כל שאר כללי הדדליפט שאתה בטח כבר נעול עליהם בעקבות הספר.

• פותח/ת השרשור
תודה למגיבים, מקווה לשפר עוד דברים בדדליפט הבא.

עורב שלי עורב הגב שלי כואב
בהצלחה יא תותח גם אני בדיוק התחלתי ss לפני שבועיים

שפיץ על! אתה תוך חודש עם הגנטיקה שלך נהיה מפלצון!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית