ייעוץ שיבולת שועל ? שיהיה טעים ?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
איך אני יכול להכין 50 גרם שיבולת שועל שיהיה טעים ולא אצטרך לדחוף ?
אשמח למתכונים למיניהם.

אני טוחן אותה במיקסר וממלא בקופסא ישנה של חלבון
ועושה שייק עם חלב ואבקת חלבון

אתה יכול לערבב אותה עם קורנפלקס (איזה סוג שבא לך) להוסיף קצת שקדים/צימוקים... ולאכול בקערה עם חלב, אפשר להוסיף לזה אבקת חלבון גם

אני אישית הייתי שופך 2 יוגורטים לתוך קערה ו 2 כוסות קוואר לא מבושל שזה יוצא בערך 80 גרם ובתאבון

כי זה פחמימה עם GI נמוך, וכל הבילדרים אוכלים את זה אז זה הארדקור
תאמת זה משהו שאפשר לצרוך בכמות גדולה והוא לא זבל (כמו מולטודקסטרין וכו') זה פשוט גיינר "בריא"

הכמויות- תלוי בצרכים שלך.
בעיקרון אני שם 8-10 כפות שיבולת שועל + כף חלב + כוס וחצי חלב. אחרי החימום השיבולת שועל מתרככת וזה יוצא מעולה!
אגב, בתוספת חלבון שוקו זה יוצא עוד יותר טוב ;)

שים בסיר עם חלב(אפשר גם חלב סויה/אורז זה גם יוצא מעולה), תבשל עד שחלב נספג אבל שזה עדיין נוזלי (ותקפיד לערבב שלא יידבק), תוציא ותוסיף חמאת בוטנים/קינמון/דבש/מייפל/מה שבא לך.
יוצא מעולה

נערך לאחרונה:
אני טוחן אותה במיקסר וממלא בקופסא ישנה של חלבון
ועושה שייק עם חלב ואבקת חלבון

אתה יכול לערבב אותה עם קורנפלקס (איזה סוג שבא לך) להוסיף קצת שקדים/צימוקים... ולאכול בקערה עם חלב, אפשר להוסיף לזה אבקת חלבון גם

בול מה שאני עושה! מומלץ מאוד! זה משהו שבקלות אתה יכול להכין ממנו כמות גדולה בלי להחנק...

100 גרם שיבולת, סקופ אבקה, 200 מ"ל חלב... יוצא 700 קלוריות ששוות מבחינה בריאותית פי אלף מכל הגיינרים למיניהם וגם יוצא יותר זול.

לכל 60 גרם ש'ש מוסיף כוס מיים
שם בקערה עם 2 פרוסות גבינץ וזה הולך למיקרוגל ל 4 דקות

בינתיים מכין חביתה מקושקשת מ 3-4 ביצים , לא מייבש אותה מוסיף גם חמאה בשביל עוד טעם טוב

מוזג את החביתה לקערה עם הש'ש והגבינה, מוסיף רבע כפית מלח, בוחש עם כף, משאיר 10~ להתקררות ויוצא מעדן אחרי זה
לא צריך לדחוף בכח זה פשוט אחד הדברים הטעימים, זה יוצא מוקרם ממש טוב

אני מכין את זה די קלאסי , בפינג'ן עם חלב 1% וכפית סוכר במהלך ההכנה, מחכה למרקם סביר , בערך האמצע בין סמיך לנוזלי , יוצא טעים , יש לי חבר שמכין עם קינמון ואומר שזה אחלה

אני הייתי מוסיף את זה לשייק פירות , תחפש מתכונים לפירות שיושבים טוב ביחד , אני ממליץ על תמרים בננה מלון , תכניס שיבולת שועל חלב וקרח , אפשר גם סקופ חלבון

אתה לוקח קוטג' , שיבולת שועל , מערבב , וזה יוצא טעים.

אתה תמיד יכול לקחת צעד מוסרי אחורה ולאכול גרנולה , אתה יודע זה לא יהרוג אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית