הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לכל אלו שאוכלים גבנ"צ

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לאחרונה ראיתי גבינה בקצביה שיוצאת מאוד משתלמת מבחינת מחירים
גבינת אחוזה-25 גרם חלבון ל100 גרם 22%
4 שקל ל100
עד היום אמא שלי הייתה קונה העמק ב6.30 ל100
ממליץ לכולכם

בוקר טוב... מתפלא שרק עכשיו "גילו" הישראלים את הקצביה והמעדנייה,
המחירים של הגבינות והנקניקים שם הם חצי מהמוצרים הארוזים..
והם יותר טריים ממה שארוז.

• פותח/ת השרשור
איפה מוכרים את הגבינה הזאת?

אצלנו בלהבים נקראת גבינת "אחוזה" גבינה צהובה לכל דבר קראתי את הערכים שלה
4 שקל זה גרושים ל100 גרם

---------- התגובה התווספה ב 00:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:33 ----------

עמק כבר כמה חודשים לא עולה 6 שקל...רוב הגבינות הצהובות ירדו לאזור 4-5 ש"ח.

אז לא עדכנו את זה אצלנו לצערי

בעזהי"ת

לאחרונה ראיתי גבינה בקצביה שיוצאת מאוד משתלמת מבחינת מחירים
גבינת אחוזה-25 גרם חלבון ל100 גרם 22%
4 שקל ל100
עד היום אמא שלי הייתה קונה העמק ב6.30 ל100
ממליץ לכולכם

קונה כבר לא מעט זמן גבינת אחוזה, בערך קילו אחת לשבוע. עולה אצל הסניף המקומי של רמי לוי, 37 ש"ח לקילו. גם גלבוע נמצאת באותה רמת מחיר. בהחלט כל אחד צריך להכיר את הכיוון הזה: יחסית טעים, זול וגם זמין.

לא עדיף להוסיף עוד שקל שתיים ולקנות 9% ולקבל 30 גרם חלבון ב100 גרם וגבינה הרבה פחות שומנית וטובה ?

לא עדיף להוסיף עוד שקל שתיים ולקנות 9% ולקבל 30 גרם חלבון ב100 גרם וגבינה הרבה פחות שומנית וטובה ?

היא מגעילה, כשהייתי אוכל אותה הייתי אוכל אותה בתוך חביתה שאני עושה צד אחד של הביצים ואז שם ומכסה עם הביצים ויוצא צורה של חצי ירח ובפנים גבינה צהובה מוקרמת

כשהייתי עושה ככה לא הייתי מרגיש את הגועל של ה9%
עכשיו אני לא אוכל גבינה צהובה כי אני אוכל מעט שומן כרגע

• פותח/ת השרשור
היא מגעילה, כשהייתי אוכל אותה הייתי אוכל אותה בתוך חביתה שאני עושה צד אחד של הביצים ואז שם ומכסה עם הביצים ויוצא צורה של חצי ירח ובפנים גבינה צהובה מוקרמת

כשהייתי עושה ככה לא הייתי מרגיש את הגועל של ה9%
עכשיו אני לא אוכל גבינה צהובה כי אני אוכל מעט שומן כרגע

מתוך סקרנות אפשר לשאול למה ?

אישית אני לא אוכל כמו פעם בגלל מי*****

אבל אם בא לכם גבינה טעימה לאללה! אז לכו למעדניה בסופר ותבקשו גבינה מקסיקנית. זה כמו צהובה עם פלפלים חריפים זה טעים לאללה.

עמק לייט 9% עולה 6.30 ל 100 במעדנייה.
עמק רגיל עולה 4.20 בערך ל 100 במעדנייה.
באריזות המחיר קופץ בסביבות ה 32שח ל 400 גרם ב"אריזת חיסכון"(8 שקל ל 100 גרם)
קיצור, קנו רק במעדנייה.

גבנץ 22% שומן נחמד בחיטוב, אבל זה לא בדיוק מקור חלבון שיאזן לכם אוכל דל חלבון , בחיטוב בדרך כלל צורכים 40-30% קלוריות מחלבון , גבנץ 22% לפי מה שאני זוכר מגיע בקושי ל30 .

נחמד מאוד למי שעושה leangains - להכין טוסט ענקי עם עוד דברים בלי לבזבז הרבה זמן (מי שעושה LG בדרך כלל לחוץ בזמן וזה היתרון הגדול ביותר של הקונספט) מממ ...

עמק עולה כבר מזמן 43 שח לקילו

תבדוק שבאחוזה אין שומן צמחי כי שה מה שעושים לרוב הגבינות הזולות
כל החרא הזה שעושים מחלבון חלב ושומן צמחי זה זבל טהור , לא ברור בשביל מה מוכרים את זה , מה שכן זה יכול להכיל שומן טרנס " הצהובה הטובה" לא מזכיר שומן טרנס על האריזה ומשתמש בשומנים חצי מקשים , אנשים שיקנו את זה עם בעיות לב ידפקו וחבל.

למה לאכול 9 אחוז יבשה עם טעם של קרטון
כי יש דבר כזה שנקרא קלוריות ואם אכלת את רובם מבמבה חלבה אתה לא תגיע לדרישות חלבון עם גבינה 22% גם במאסה

15% נמכר היום , אמנם ארוז , אבל הפשרה לדעתי מספיק טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית