לוג ליניארית של נקבה!

MuffinMan

משתמש פעיל
591
3
נק' מוניטין:
47
591
3
במכבים
בינתיים אין לי משקלים להשוויץ בהם, אני פותח את הלוג יותר בשביל לעקוב אחרי ההתקדמות שלי.

אני עושה ביל סטאר 5X5 ליניארית:
אימון נפח ואימון עצימות: סקוואט, BOR ובנץ'.
אימון התאוששות: סקוואט, פרס ודדליפט.

משקל: פחות או יותר 65 קילו.
גובה: פחות או יותר מטר שבעים. הרבה זמן לא בדקתי.

היום (26 לינואר) היה לי אימון התאוששות קליל:
סקוואט:
45X5
52.5X5
60X5
60X5

פרס:
25X5
32.5X5
37.5X5
42.5X5

דדליפט:
57.5X5
70X5
82.5X5
95X5 - באופן מוזר מאוד, היה לי קשה בגריפ... פעם ראשונה שזה קורה לי

מחכה כבר להגיע לPRים... למרות שנחמד לשם שינוי לעשות אימונים קלים כל כך!

דרך אגב, היום המאמן בחדר כושר ביקש ממני להראות לו את התוכנית שלי (הוא ראה שאני מסתכל על פתק שכתבתי בו את המשקלים) ואז הוא אמר לי "זה התרגילים הכי גרועים שמישהו בגיל שלך יכול לעשות! תגיד לי אתה רוצה פריצת דיסק?" ולפני שהספקתי לענות משהו הוא אמר לי "אל תחשוב שאתה איזה בודיבילדר מקצועי" ואז כבר הבנתי מול מי אני עומד ולא עניתי לו בכלל... 😣

לפי דעתי אתה תצליח יותר ב SS אחי . המאמן סתם בלבלן ביצים שים זין יתרגלו כבר במכון . בכל מקרה שיהיה בהצלחה תשקול לעבור לSS כנס לפורטל (קילוגרום) ותקרא על התוכנית

• פותח/ת השרשור
עשיתי כמה שבועות של SS.
היה לי נורא כיף בהתחלה, המשקלים זינקו בקלות. אבל בסוף הגעתי למבוי סתום.
שני אימוני הMMA שיש לי כל שבוע (שכחתי להזכיר P: ) קצת הפריעו להתאוששות.

היה איזה שבוע שישנתי 10 שעות כל לילה ואכלתי כמו מפלצת, אבל זה לא עזר מספיק להתאוששות ובסוף "תקופת" הSS שלי הייתי נכשל בלפחות שני סטים כל אימון.

תאמין לי שאם הייתי יכול, הייתי נשאר בSS. היה לי כיף חיים עם SS. 😃

מצטער אבל הייתי במצב שלך ,לא קונה את זה. האמת שגם אני התאמנתי שתי אימוני MMA לתקופה עם SS
די נאחס אבל עדיין התקדמתי . תגדיר אכלתי כמו מפלצת ? שקלת את האוכל ? חלבון ערכים ? אתה לא יכול סתם לשער , אני עדיין ממליץ לך להכינס לחודש וחצי SS לפחות ואז לעבור ללינאית זה יהיה הכי אפקטיבי לך לדעתי , בהצלחה אחי תעדכן מה אתה מחליט

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל הייתי במצב שלך ,לא קונה את זה. האמת שגם אני התאמנתי שתי אימוני MMA לתקופה עם SS
די נאחס אבל עדיין התקדמתי . תגדיר אכלתי כמו מפלצת ? שקלת את האוכל ? חלבון ערכים ? אתה לא יכול סתם לשער , אני עדיין ממליץ לך להכינס לחודש וחצי SS לפחות ואז לעבור ללינאית זה יהיה הכי אפקטיבי לך לדעתי , בהצלחה אחי תעדכן מה אתה מחליט

נו באמת, בגללך אני שוקל עכשיו לחזור לSS! 😃
כמה זמן עשית SS? חודש וחצי?

אני אנסה אולי להתארגן קצת יותר טוב. עם תפריט מסודר יותר, ואולי עוד יותר שעות שינה.
יש עוד משהו שאפשר לעשות בשביל לעזור להתאוששות?

שמע בי' עשיתי לינארית ששווה לביצים ועשיתי איתה גם חיטוב. והשנה אמרתי שחייב SS ושאני סתם מנסה לברוח מזה . והעלתי את הסקוואט שלי מ 90 ל 125 ל -3 סטים בחודש וחצי של SS וגם כל המשקלים עלו בצורה יפה . (הסקוואט זה החלק החלש אצלי ) בקיצור אני שהייתי תפוס הייתי לפעמים נותן איזה מקלחת קרח לפני אימון זה אמור לעזור להתאוששות לפי מה שהבנתי (זה מדעי תקרא על זה ) תקפיד על חלבון כפול 2 ממשקל גוף , תכניס מספיק קלוריות . תשן בלילה באוזר ה 6-7 לפחות ותוסיף איזה שעה שעתיים בצהריים לפי אימונים תן מקלחת קרח תאכל טוב , תבוא בראבק לאימונים ואתה תעיף את המשקלים סמוך עליי זה ישתלם לך

• פותח/ת השרשור
טוב, אני כנראה אחזור לSS.
(מרגיש קצת מטומטם מכל מעברי התוכניות שאני עושה... אני אחשיב את השבוע וקצת שעשיתי בליניארית כ"תקופת מנוחה" 😛)

כדאי לי לחזור לפאוור קלין שעשיתי בSS או להשאר עם הBOR שהתחלתי בליניארית?

• פותח/ת השרשור
היום חזרתי לSS.
החלטתי שעדיף לי לעשות תקופת SS קצרה, מאשר התקדמות איטית יותר בליניארית. (מי יודע כמה זמן אני אחזיק מעמד... אבל בכל זאת)
התחלתי ממשקלים יחסית גבוהים, כי עשיתי כבר יותר משבוע קליל ובא לי להתחיל להתאמץ! ;susss

האימון היום:
סקוואט 72.5 ק"ג.
קליל רצח.

בנץ' 65 ק"ג.
ציפיתי למשהו קשה, אבל היה מאוד קל!

דדליפט 95 ק"ג.
משחק ילדים.

בהתחלה של הSS הרגשתי שהטכניקה שלי הייתה טובה, ואז הרגשתי שהיא לאט לאט מדרדרת.
התקופה הקלה שהייתה לי בליניארית עזרה לי מאוד בטכניקה, ואני מרגיש את זה במשקלים.
הבנץ' 65 ק"ג היה לי קשה כמו 50-55 ק"ג עם הטכניקה שהייתה לי בסוף הSS.

בסוף האימון עבדתי על הטכניקה של הפאוור קלין והיה לי מצוין, אז בדקתי 5RM.
עשיתי חמש חזרות עם 50. הייתי יכול לסחוט עוד אחת (או אפילו שתיים), אבל החלטתי להתחיל ממשקל נמוך.
אני אחשב את זה כאילו ה50 קילו הוא ה5RM.

בסוף האימון הרגשתי קצת מטומטם, אז עשיתי גם Strict Curls (ככה אני קורא לזה, כדי להתבדל מהבודיבילדרים). 🤡

Nave:
תודה לך על הכל!

כל הכבוד אחי שמח שהחלטת לעשות SS אני בטוח שתשקיע וזה ישתלם לך . שיהיה בהצלחה אם אתה צריך משהו אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית

• פותח/ת השרשור
אימון מדליק היום.

סקוואט:
77.5X3X5

פרס:
40X3X5

PC:
45X5X3

אם מנהל רואה את התגובה הזאת, אני אשמח אם תשנו את הכותרת ל"לוג (לא) ליניארית של נקבה".
תודה.😃

לדעתי כבר אפשר להוסיף גם "לא " לפני הנקבה , תנסה להמשיך להעלות כמה שיותר בחמישיות אני בטוח שתצליח גבר תמשיך לעדכן כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
לדעתי כבר אפשר להוסיף גם "לא " לפני הנקבה , תנסה להמשיך להעלות כמה שיותר בחמישיות אני בטוח שתצליח גבר תמשיך לעדכן כל הכבוד

🥰

למרות שאני מחכה ל100 קילו סקוואט בשביל זה. 😃

• פותח/ת השרשור
אימון די זבל.

סקוואט 82.5 ק"ג
בסט השני עשיתי 4 חזרות כי לא נחתי מספיק.

בנץ' 70 ק"ג.
סוף סוף עברתי את כל הליצנים בחדר כושר שלי! למרות שאני עדיין מחכה למשקלים מפלצתיים באמת.
עשיתי סט-סט עם איזה שחיף ולא היה לי נעים שהוא יחכה מלא זמן בין סטים בגללי, אז נחתי הרבה פחות ממה שאני בדרך כלל נח.
סט שני עשיתי רק 4 חזרות, בגלל המנוחה.

לפני הסט השלישי בבנץ', השחיף וחבר שלו אמרו לי "תשמע... זה סט אחרון. אתה חייב להפציץ!".
קצת הצחיק אותי, אבל נתן לי מספיק מוטיבציה בשביל לעשות 5 חזרות בקלות. (קלות יחסית...)

אחרי זה, החבר של השחיף, שרואים עליו שהוא מתאמן כבר כמה זמן (בערך כמוני מבחינת מסת שריר), בא אלי "טוב, עכשיו אל תבוא לפה שבועיים. אתה לא יכול לעקוף אותי במשקלים".
ניפוח אגו! 🤘
אחר כך הם דיברו על כל מיני שטויות שאם הם היו שומעים את דעתי הם היו בורחים בבכי (אימוני גב, אימוני חזה, פיצולים אחרים, וכל מיני שטויות של ליצנים).
ואז הפחות שחיף אמר לשחיף, טוב אבל אני מתאמן בשביל להראות טוב ולהיות חתיך.
הורדת אגו! 🤘

דדליפט 105 ק"ג. זבל.
אם אתם חושבים שלעשות Curls בכלוב זה ליצנות, תחכו ש"מאמנת אישית" והכוסית הבלונדינית שלה יתפסו את הכלוב שלכם בשביל כמה תרגילים עם TRX ואז יעבדו על הרצפה שם רבע שעה (בלי להשתמש במוט או במשהו שקשור לכלוב אפילו)

למזלי היה לי את הבודיבילדר הרוסי, המאמן הגברי ושני הליצנים להעביר איתם את הזמן. LOL

הצלחתי כבר דדליפט 110 ק"ג ל5 חזרות.
אבל בגלל שכבר התחלתי להתקרר ולהתעייף, היה לי קשה.
חשבתי שאני אתקרר, אז עשיתי קצת Curls ומקבילים עם משקל קל (הדבר היחיד שאני יכול לעשות בלי כלוב) בשביל לשמור על עצמי "מחומם" - זה לא עזר. LOL

אחרי כל זה גם גיליתי חוק טבע חדש: על כל מידה של ליצנות בחדר כושר, יהיה גם מידה הופכית של גבריות.
עד עכשיו חשבתי שאני היחיד שעושה דדליפט (זה מה שמאמן אחד אמר לי בשביל לשכנע אותי לא לעשות את זה), אבל היום ראיתי מישהו עושה דדליפט!
טוב, דדליפט רומני. אבל זה מספיק טוב.

וכמו שאתם רואים, אין לי חיים ואני ממש משועמם, אז אני כותב פה מלא. (ברוכים הבאים לבלוג שלי!)

• פותח/ת השרשור
אחלה בחלה של אימון.

סקוואט 85 קילו.
חתיכה של עוגה!
אימון הבא 90 קילו ובעזרת הקב"ה (כפרעליו) 100 קילו שבוע הבא!

פרס 45 קילו.
עוד חתיכה של עוגה!

פאוור קלין 50 קילו.
חתיכה שלישית של עוגה! (כמה קלוריות זה יוצא?)

לפני כמה שבועות עשיתי דדליפט ממש קל (90 קילו, אם הזכרון שלי עובד טוב) ומישהו שראה את זה פשוט נכנס לקריזה.
הוא בא למנהל של החדר כושר שבאותו הזמן היה באמצע אימון אישי והתחיל לצעוק עליו שאי אפשר לתת לילדים לעשות תרגילים כאילו, ובטח שלא עם משקלים כאילו.
המנהל קצת צחק עליו ואמר לו שאי אפשר לבוא למישהו ספציפי ולהגיד לו "אסור לך לעשות את זה" או "תוריד משקל".
אז הוא בא אלי ואמר לי "תגיד לי, אתה רוצה פריצת דיסק?!", זה היה בדיוק כשבאתי להתחיל סט של דדליפט אז אמרתי לו "לא" והתחלתי.
מאז אני ממש שונא את הבחור הזה (וממש אוהב את המנהל 3>), כל פעם שאני רואה אותו במכון אני חושב על דרך אחרת שבה הוא ימות.
בכל מקרה, אז היום כשסיימתי להתאמן הוא שאל אותי אם לקחתי את התוכנית מהאינטרנט, אמרתי לו שכן ושזה תוכנית לכוח, ואז הוא ישר ידע שזה SS וגיליתי שהוא בחור לעניין.
הוא אפילו עזר לי קצת עם הטכניקה של הפאוור קלין (פעם שנייה שמישהו אומר לי משהו רציני לגבי טכניקה ולא "אתה עושה את זה גרוע!!!! אתה הולך למות!!!").

חבל שהייתי ביישן מידי בשביל להגיד לו משהו על הסקוואט שהוא וחבר שלו עשו... (לא שברו מקביל, כפות הרגליים היו ישרות ולא בזווית החוצה, ירדו למטה ולא אחורה, לא שמרו על ט'ורסיק אקסטנשן ועוד מלא המון מאוד דברים)

• פותח/ת השרשור
נזכרתי למה עברתי לליניארית.

בנץ פרס:
72.5 קילו לשלוש חזרות. כבר בחזרה הראשונה זה היה קשה מאוד.
יכולתי לנסות עוד חזרה, אבל הייתה לי תחושה שזה לא היה עולה.

הורדתי משקל ל70 קילו ועשיתי 4 חזרות. נכשלתי בחמישית ומאמן עזר לי להרים את המוט מהחזה שלי. (ממש שונא שאני צריך עזרה מאחרים...)

בסט האחרון, שגם היה 70 קילו, אותו המאמן (כפרעליו) כבר שמר עלי מההתחלה.
נחתי הרבה, אבל בכל זאת בסט האחרון הצלחתי רק 3 חזרות.
ידעתי מהחזרה הראשונה שזה הולך להיות סט שואה, כי המאמן היה צריך לעזור לי להוציא את המוט מהראק...
גם כאן נראה לי הייתי יכול לעשות עוד 3/4 חזרה, אבל לא רציתי, אז סיימתי 3 חזרות לבד.

אימון הבא אני אשאר על אותו המשקל (72.5).

דדליפט:
עשיתי חימום, היה טוב ויפה. אבל כשהגעתי לסט עבודה (110 קילו) שוב פעם שואה.
עשיתי חזרה אחת, ידעתי שאני לא אוכל לעשות עוד אז מהר הורדתי ל100 קילו ועשיתי עוד חמש חזרות.
גם 100 קילו היה לי די קשה. שזה ממש מבאס, כי עם הטכניקה הגרועה שהייתה לי פעם הייתי מצליח 110 קילו ל5 חזרות.

אימון הבא אני אשאר על אותו המשקל (110 קילו).

סקוואט:
די מוזר, אבל דווקא היה לי קל! 90 קילו לחמש חזרות, כל הסטים.
כיף חיים עם טל מוסרי!
אני חושב שאני אגיע ל100 קילו לחמש חזרות עוד מעט...

מה שעוד יותר מוזר זה שקשה לי רק בשני התרגילים שאני עושה רק באימון הזה (בנץ' ודדליפט)!
באימון עם הPC ופרס די קל לי...

אני יכול לעשות משהו כדי לעזור לי עם שני התרגילים האילו?
(שואל כאילו שמישהו עובר כאן...)

• פותח/ת השרשור
כבר מהתחלת האימון ידעתי שזה יהיה רע.

הכלוב היה תפוס, אז לקחתי את המוט של הבנץ' פרס והתחלתי מהפאוור קלין.
פאוור קלין חמישים וחמישה קילו. כל החזרות וכל הסטים. (התרגיל היחיד שהיה לי "קל")

עדיין הייתי צריך לחכות קצת בשביל הכלוב אז עשיתי לג פרס קל בשביל להתחמם קצת.
כשהכלוב התפנה על המוט כבר היה עשרים קילו, אז התחלתי לעלות במשקלים מזה. (בדרך כלל אני מתחיל ממוט ריק).
אני לא יודע מה קרה, אבל כשהגעתי למשקל עבודה (תשעים וחמישה קילו), הכל התחיל להדפק לי.
לא הצלחתי להחזיק את המוט, אז הוא החליק קצת למטה והפעיל לחץ על מפרקי כף היד.
הצלחתי בסוף רק ארבע חזרות עם טכניקה זוועתית.
הורדתי לתשעים ושניים קילו וחצי. ואחרי מנוחה טובה גם עם המשקל הזה הצלחתי רק 4 חזרות עם טכניקה גרועה ולחץ על מפרקי כף היד.
הורדתי עוד לתשעים קילו, אבל כבר הייתי חצי מת בשלב הזה. הצלחתי רק חזרה אחת...
(זה ממש בושה, כי אימון קודם עשיתי חמש חזרות עם תשעים קילו והיה לי קל!)

אני מאשים את זה שלא התחלתי מסקוואט, כמו שאני תמיד עושה, ועשיתי פאוור קלין קודם, שלא התחלתי ממוט ריק ושעשיתי לג פרס קל בזמן שחיכיתי שהכלוב יתפנה.

כאב לי מפרק כף היד ביד ימין בגלל שהמוט החליק בסקוואט, אז מן הסתם הפרס היה לי קשה.
הגעתי למשקל עבודה (50 קילו) והצלחתי איכשהו לסחוט חמש חזרות (החזרה האחרונה לקחה לי כמה שניות טובות...).
עשיתי עוד סט עם 50 קילו ונכשלתי בחזרה האחרונה.
הורדתי משקל ל47.5 והצלחתי לעשות חמש חזרות.

אני ממש מתבייש מהסקוואט שלי.
לדעתכם אני צריך לעשות ריסט?

• פותח/ת השרשור
עשיתי ריסט בהכל חוץ מהפאוור קלין.

סקוואט 85 קילו.
קל מאוד. היה כיף.

בנץ' 65 קילו.
קל. היה כיף.

דדליפט 100 קילו.
מסיבה לא ברורה זה דווקא היה די קשה...

• פותח/ת השרשור
אימון כיף.

סקוואט 90 קילו.
כיף.

פרס 45 קילו.
כיף.

פאוור קלין 60 קילו.
כיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית