הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מה אתם אומרים על 8 חודשים מסה והחיטוב יש תמונה

נראה מצויין. לדעתי אם אתה לא בתוכנית כוח ובונה על PR בתקופה הקרובה קח ניטרלי שבועיים ותחזור לחטב עוד קצת. תוצאה מרשימה גם למסה וגם לחיטוב בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
הגעתי ל90 קג עכשיו 76 קג לקח הרבה זמן לפחות 8 חודש
עכשיו אני העלתי קצת את התפריט עוד פרוסת לחם ובננה ועוד חצי קופסא קוטג המטרה לעלות ממש קצץ בערך 700-500 גרם מישקל גוף כי ממש הייתי חלש אני מקווה שאולי אני יתחטב עוד חודש ואני ממשיך את האירובי נראה מה יהיה.

---------- התגובה התווספה ב 22:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:46 ----------

כן נראה לי זה מה שאני בערך יעשה נטרלי עליה קטנה שיתן לי קצת כח לאימונים כי זה עוזר לי בנתיים האמת אני בא רוגע יותר ולא רעב לאימונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה אחי זה ממש נתן לי מוטיבציה להמשיך .השינוי הזה עשה אותי יותר רעב להתאמן וכיף לבוא למכון שאתה מחוטב

הגעתי ל90 קג עכשיו 76 קג לקח הרבה זמן לפחות 8 חודש
לא הבנתי
החיטוב מ 90 ל 76 לקח לך 8 חודש
או תקופת מאסה + חיטוב היו 8 חודש
או שהיית במאסה 8 חודש ולא רשמת כמה זמן היה החיטוב

אז כמה זמן נטו היה רק החיטוב?

• פותח/ת השרשור
שהגעתי ל 90 ק"ג הייתי גם יחסית מחוטב בהתחלה סוף מסה לקח לי לעלות בערך 10 חודש

שהגעתי ל 90 קג לקח לי תקופת החיטוב 8 חודש

מה?! הייתי בטוח זה המאסה+החיטוב ב8 חודש
תשמע הגזמת,8 חודש זה יותר מחיטוב לתחרות......משהו שם לא היה טוב כנראה

• פותח/ת השרשור
הייתי בהתחלת החיטוב 75 קג והגעתי ל90 בערך כל חודש עליה של 1.5 קג

---------- התגובה התווספה ב 01:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:48 ----------

לא זכור לי שעשיתי ירידה באיזה שלב כל שהוא המשכתי לעלות כל חודש

הייתי בהתחלת החיטוב 75 קג והגעתי ל90 בערך כל חודש עליה של 1.5 קג

---------- התגובה התווספה ב 01:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:48 ----------

לא זכור לי שעשיתי ירידה באיזה שלב כל שהוא המשכתי לעלות כל חודש

אתה מתכוון בתחילת מסה^
תוצאה ממש יפה,ממש נותן מוטיבציה.
כמה זמן החיטוב נטו לקח? מסוף המסה כשהתחלת לחטב לקח לך 8 חודשים ? או גם המסה + חיטוב סה"כ 8 חודשים ?
קצת קשה להבין אותך אחי..

זה לא כ"כ הרבה זמן - למי שצריך לרדת המון.

תוצאה יפה מאוד.

ממה שהוא היה למה שהוא הגיע 8 חודשי חיטוב זה המון ... כמו שבמבה מתוקה אמר משהו היה לא בסדר

תוצאה יפה מאוד אם כי התפרסה על כמות זמן מרובה , אני לא אומר שזה לא טוב זה פשוט מבחינתך טיפה בזבוז זמן , אבל בסופו של דבר הגעת לתוצאה יפה מאוד , אם אתה רוצה לגדול אז מפה להתחיל מסה איכותית זה מצויין , נראה מצויין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית