הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניסיון לוודא הבנה + שאלות

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
מצאתי קצת זמן, קראתי את הנעוצים ואני חייב לציין שיש כאן חומר מעניין מאוד.
לא נראה לי שאשתמש בו באופן מעשי מתישהו, אולי בעוד כמה שנים טובות, אבל זה מסקרן אותי מאוד.
במידה והבנתי נכון, סייקל ראשון תקין יכול להראות ככה:

Testosterone enanthate 500mgs/EW 1-10
2-10 HCG 100iu/ED
Nolvadex 40/40/20/20 12-15
השאלות:
1. האם זהו אכן סייקל ראשון תקין?
2. לגביי הPCT, מה היתרונות והחסרונות של נולבדקס לבד מול נולבדקס + כלומיד? ובכלליות - האם יש מידע מתורגם בפורום על נולבדקס וכלומיד? משהו בסיסי.. לדעת איך, כמה, מתי ולמה.
3. כאשר רשום טסט' אננתת 500 מ"ג לשבוע - הכוונה היא לשתי זריקות שבועיות של 250 מ"ג חומר פעיל [בפועל זה אומר להזריק ~355 מ"ג בכל זריקה (תלוי בתשובה לשאלה 4)], בהפרשים של 3.5 ימים, האם אני צודק?
4. בנוגע לאסטרים - רשומים ב"סטרואידים למתחילים - חלק ב'" כמה ניגודים \ שגיאות (?):

רשימת זמני החיים של אסטרים:

Formate ----------------------------------------------------- 1.5 days

...

Enanthate --------------------------------------------------- 10.5 days
קבוצה ראשונה – טסטוסטרון ואסטרים.

חומר בסיס: Testosterone. אנאבולי/אנדרוגני: 100/100
לאחר הזרקה של של הטסטוסטרון עם אסטר ארוך, החומר אינו משוחרר לדם ברמות שוות, לכן יש להזריק כל מס' ימים. מכיוון שזמן מחצית החיים שלו הוא 7 ימים, זריקות בתדירות של 3.5 ימים ישמרו על רמות שוות של החומר בדם.
ב100 מ"ג חומר טסטוסטרון Enanthate ישנו 72 מ"ג חומר פעיל וההפרש הוא האסטר עצמו שזה 28 מ"ג טסטוסטרון. (?)
כמות של חומר פעיל ל 100 מ"ג:

Boldenone base: 100mg

...

Testosterone Enanthate: 70mg
אז... כמה חומר פעיל יש ב100 מ"ג טסט' אננתת, ומה זמן מחצית החיים שלו?

תודה רבה לעונים 🙌

נערך לאחרונה:
1. כוריגון 500IU ,פעם אחת בשבוע,אפשרי. במקום כל יום.
2. נולבדקס 20 ל-45 יום. כלומיד 50 ל-30 יום. נולבדקס חוסם אסטרוגן.כלומיד זה לבעיות פוריות,לייצר זרע.
3. לא, 250 מ"ג כפול 2 בשבוע. כל 3.5 ימים.
4. ענית לעצמך בציטוט.

• פותח/ת השרשור
1. כוריגון 500IU ,פעם אחת בשבוע,אפשרי. במקום כל יום.
2. נולבדקס 20 ל-45 יום. כלומיד 50 ל-30 יום. נולבדקס חוסם אסטרוגן.כלומיד זה לבעיות פוריות,לייצר זרע.
3. לא, 250 מ"ג כפול 2 בשבוע. כל 3.5 ימים.
4. ענית לעצמך בציטוט.
תודה רבה על התגובה.

1. כוריגון=HCG נכון? ובמידה ולוקחים 500IU פעם בשבוע במקום 100IU פעם ביום, זה אומר שבשבוע יהיה 200IU פחות. אז כמה למעשה צריך, 700IU בשבוע או 500IU או שזה פשוט לא קריטי?

2. מה זאת אומרת נולבדקס 20 ל45 יום \ כלומיד 50 ל30 יום? הPCT זה 4 שבועות (28 יום). מעבר לזה שזה לא מובן כל כך, זה לא קשור לשאלה \:

3. אוקיי... מוזר, כי בהנחה שאתה מזריק 500 מ"ג טסט' אננתת בשבוע, אתה מכניס בתכלס ~350 מ"ג של טסטוסטרון.

4. לא עניתי לעצמי בציטוט - בציטוטים שהבאתי הנתונים שונים (לגביי זמן מחצית החיים - באחד רשום 10.5 ימים ובשני 7 ימים - סימנתי בסגול. לגביי כמות החומר הפעיל - באחד רשום 70 מ"ג ב100מ"ג ובשני רשום 72 מ"ג ב100 מ"ג - סימנתי באדום).

שוב, תודה על העזרה 🙌

לגבי [4] - אתה מוזמן לחשב בעצמך לפי הנתונים הבאים:
Testosterone base + Enanthate ester
Molecular Weight: 412.6112
Molecular Weight (base): 288.429
Molecular Weight (ester): 130.1864

לגבי [3] - כשאומרים "תזריק 500 מ"ג", זאת הכמות כולל האסטר. אתה לא צריך לחשב כמה מזה זה האסטר וכמה זה החומר הפעיל.

לגבי [2] - לכלומיד יש פעילות על קולטני GnRH במוח מה שגורם להפרשת LH ו FSH, ולטמוקסיפן אין.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי [4] - אתה מוזמן לחשב בעצמך לפי הנתונים הבאים:
Testosterone base + Enanthate ester
Molecular Weight: 412.6112
Molecular Weight (base): 288.429
Molecular Weight (ester): 130.1864

לגבי [3] - כשאומרים "תזריק 500 מ"ג", זאת הכמות כולל האסטר. אתה לא צריך לחשב כמה מזה זה האסטר וכמה זה החומר הפעיל.

לגבי [2] - לכלומיד יש פעילות על קולטני GnRH במוח מה שגורם להפרשת LH ו FSH, ולטמוקסיפן אין.
תודה רבה על התגובה.

4. איך אני מחשב כמות החומר הפעיל ע"י הנתונים? מבלי לדעת יותר מידי, לפי ההיגיון הפשוט:
[100/(130.1864+288.429)]*288.429=68.90

אבל הבעייה היא ש288.429+130.1864=418.6154 והמשקל הכולל שציינת הוא 412.6112.
מה גם שלא חושב המשקל של החומר שבו הסטרואיד מומס (אם אני לא טועה שמן כלשהו).
אז איפה למעשה טעיתי?

2. סבבה אבל זה לא קשור לשאלה \: ומה זה טמוקסיפין? ;maeq

כן אני יודע שהידע שלי מזערי ומצטער אם השאלות שלי מטרילות קצת. תודה רבה על התגובות 🙌

[4] - החישוב שלך באופן עקרוני נכון. לא יודע מה המקור להבדל, אני יכול לחשוב על כמה השערות, אבל זה באמת לא מה שחשוב אם אתה שוקל להתחיל סייקל... (ההבדלים בין 69% חומר פעיל ל-72\74% חומר פעיל, לא באמת כ"כ משנים).

ואתה לא צריך לחשב מה המשקל של הממס (למרות שאפשר, אם אתה רוצה), אלא נתון לך, לדוגמא, שב-1 מ"ל תמיסה יש כ-250 מ"ג של טסט' אננתט.

[2] - כמובן שזה קשור לטמוקסיפן, כי אתה שאלת על נולבדקס, שהשם הגנרי שלו הוא טמוקסיפן 😃

לפותח הפוסט. אני שמח שאתה שואל את השאלות סוף סוף מישהו פה מנסה להכנס לעומק העניין. אתה יכול לחפש בנעוצים יש פוסט שכתבתי על אסטרים. זה יתן לך מענה לשאלות שלך. כאשר אתה מחשב את המינון של חומר לסייקל אתה לוקח בחשבון את סך המינון (כולל משקל האסטר) אין צורך לחשב כמה חומר פעיל יש ללא משקל האסטר. מה שכן תדע שבגדול באסטר אנטט תופס כ 45-50 אחוז מסך המשקל הכלל לML ופרופ כ 30% יש גם אסטרים קצרים יותר וארוכים יותר אבל זה זניח.

• פותח/ת השרשור
[2] - כמובן שזה קשור לטמוקסיפן, כי אתה שאלת על נולבדקס, שהשם הגנרי שלו הוא טמוקסיפן 😃
נולבדקס = שם החומר הפעיל
טמוקסיפן = שם הכדור \ תרופה

?

😛

לפותח הפוסט. אני שמח שאתה שואל את השאלות סוף סוף מישהו פה מנסה להכנס לעומק העניין. אתה יכול לחפש בנעוצים יש פוסט שכתבתי על אסטרים. זה יתן לך מענה לשאלות שלך. כאשר אתה מחשב את המינון של חומר לסייקל אתה לוקח בחשבון את סך המינון (כולל משקל האסטר) אין צורך לחשב כמה חומר פעיל יש ללא משקל האסטר. מה שכן תדע שבגדול באסטר אנטט תופס כ 45-50 אחוז מסך המשקל הכלל לML ופרופ כ 30% יש גם אסטרים קצרים יותר וארוכים יותר אבל זה זניח.
שמח לשמוע, תודה.
האם מדובר על הפוסט הזה ?
אם כן - זה אכן פוסט מצויין, אבל אין שם תשובות לשאלות שלי. והאמת שרשום שם שזמן מחצית החיים של אננתת הוא 4-7 ימים. מה כאילו לא יודעים בוודאות? ;maeq

מה בנוגע לסייקל הראשון שהצגתי? עדיין לא ירדתי לסוף דעתכם לגביי האם הוא תקין אבל יכול להיות יותר טוב או שהוא לא תקין וצפוי לגרום לבעיות.

ומה בנוגע ליתרונות והחסרונות של נולבדקס לבד כנגד כלומיד + נולבדקס? למה לא תמיד להשתמש בשניהם?

תודה רבה 😃

נולבדקס = שם החומר הפעיל

?​

😛​

נולבדקס=שם התרופה, טמוקסיפן ציטראט= החומר הפעיל

שמח לשמוע, תודה.
האם מדובר על הפוסט הזה ?
אם כן - זה אכן פוסט מצויין, אבל אין שם תשובות לשאלות שלי. והאמת שרשום שם שזמן מחצית החיים של אננתת הוא 4-7 ימים. מה כאילו לא יודעים בוודאות? ;maeq

מה בנוגע לסייקל הראשון שהצגתי? עדיין לא ירדתי לסוף דעתכם לגביי האם הוא תקין אבל יכול להיות יותר טוב או שהוא לא תקין וצפוי לגרום לבעיות.
תקין, חסר לך כלומיד.

ומה בנוגע ליתרונות והחסרונות של נולבדקס לבד כנגד כלומיד + נולבדקס? למה לא תמיד להשתמש בשניהם?

תודה רבה 😃
תמיד משתמשים בשניהם,הרי זה 2 פעולות שונות.

נולבדקס = שם החומר הפעיל

?​

😛​

שמח לשמוע, תודה.
האם מדובר על הפוסט הזה ?

תודה רבה 😃
שאלת כמה אחוז תופס משקל האסטרים השונים ויש שם תשובה מפורטת:) הכל מקרה. קשה לדעת ממש בדיוק של 100% כי המטבוליזם שונה אצל כל אחד (אל תשכח אסטר זה בסך הכל חומצת שומן ואצל חלק היא תתפרק מהר יותר זה לא 100%) ושנית זה בכלל לא משנה כי זה לא שאתה ממתין עד לפירוק מלא של כל האסטר וממתין שכל ההורמון יכנס למחזור הדם. תדירות הזריקות היא תכופה יותר. ושנית זמן מחצית החיים אומר שאם לצורך העיניין נתת 100מג של פרופ לאחר 2-3 יהיה לך 50% שעדיין לא השתחררו למחזור הדם. הסייקל הראשון שהצגת הוא סביר. לדעתי שימוש כל כך תכוף של HCG הוא מיותר מפני שזמן מחצית החיים של HCG הוא 2-3 וקולטני LH באשכים הם יחסית רגישים אז לתקוף אותם כל יום לדעתי יכול להביא לדיסנטציה שלהם. ושנית LH מופרש בגוף בפולסים ולא בצורה רציפה. ככה שפעם בשבוע מחכה את תבנית ההפרשה של LH בגוף.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות! עזרתם לי מאוד.
עדיין לא לגמרי הבנתי איך סייקל ראשון תקין נראה, אפשר דוגמה לכך? (כולל הPCT והכל)

בכל מקרה, אמשיך לקרוא חומרים נוספים. מאוד מעניין הנושא.

תודה רבה! 🙌

תודה רבה על התגובות! עזרתם לי מאוד.
עדיין לא לגמרי הבנתי איך סייקל ראשון תקין נראה, אפשר דוגמה לכך? (כולל הPCT והכל)

בכל מקרה, אמשיך לקרוא חומרים נוספים. מאוד מעניין הנושא.

תודה רבה! 🙌
סייקל ראשון מומלץ (הכי פשוט שיש)
250מג טסט X2
500 יחידות HCG בשבוע

PCT
50מג כלומיד לחודש
20מג טמוקסיפן 30-40 יום

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון מומלץ (הכי פשוט שיש)
250מג טסט X2
500 יחידות HCG בשבוע

PCT
50מג כלומיד לחודש
20מג טמוקסיפן 30-40 יום
רק שאלה אחרונה - את הHCG לוקחים כשבוע לאחר הזריקה הראשונה, לפי מה שהבנתי...
אז למשל אם ביום ראשון אני מתחיל סייקל, ואני מזריק בימי ראשון בבוקר ורביעי בערב, זה תקין שאקח 500 יחידות HCG בכל יום ראשון במהלך הסייקל (חוץ מיום ראשון הראשון) ובשבוע האחרון במקום ביום ראשון לקחת את זה עם הזריקה האחרונה שתהיה למעשה ביום רביעי. אני צודק?

במידה ויש לך המלצות לפוסטים \ מאמרים נוספים שלא נמצאים בנעוצים (עדיפות למתורגמים), אשמח לקבל.

ממש תודה על העזרה 😃

רק שאלה אחרונה - את הHCG לוקחים כשבוע לאחר הזריקה הראשונה, לפי מה שהבנתי...
אז למשל אם ביום ראשון אני מתחיל סייקל, ואני מזריק בימי ראשון בבוקר ורביעי בערב, זה תקין שאקח 500 יחידות HCG בכל יום ראשון במהלך הסייקל (חוץ מיום ראשון הראשון) ובשבוע האחרון במקום ביום ראשון לקחת את זה עם הזריקה האחרונה שתהיה למעשה ביום רביעי. אני צודק?

במידה ויש לך המלצות לפוסטים \ מאמרים נוספים שלא נמצאים בנעוצים (עדיפות למתורגמים), אשמח לקבל.

ממש תודה על העזרה 😃
אין שום בעיה לעשות את מה שאמרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית