נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
מצאתי קצת זמן, קראתי את הנעוצים ואני חייב לציין שיש כאן חומר מעניין מאוד.
לא נראה לי שאשתמש בו באופן מעשי מתישהו, אולי בעוד כמה שנים טובות, אבל זה מסקרן אותי מאוד.
במידה והבנתי נכון, סייקל ראשון תקין יכול להראות ככה:
1. האם זהו אכן סייקל ראשון תקין?
2. לגביי הPCT, מה היתרונות והחסרונות של נולבדקס לבד מול נולבדקס + כלומיד? ובכלליות - האם יש מידע מתורגם בפורום על נולבדקס וכלומיד? משהו בסיסי.. לדעת איך, כמה, מתי ולמה.
3. כאשר רשום טסט' אננתת 500 מ"ג לשבוע - הכוונה היא לשתי זריקות שבועיות של 250 מ"ג חומר פעיל [בפועל זה אומר להזריק ~355 מ"ג בכל זריקה (תלוי בתשובה לשאלה 4)], בהפרשים של 3.5 ימים, האם אני צודק?
4. בנוגע לאסטרים - רשומים ב"סטרואידים למתחילים - חלק ב'" כמה ניגודים \ שגיאות (?):
תודה רבה לעונים 🙌
מצאתי קצת זמן, קראתי את הנעוצים ואני חייב לציין שיש כאן חומר מעניין מאוד.
לא נראה לי שאשתמש בו באופן מעשי מתישהו, אולי בעוד כמה שנים טובות, אבל זה מסקרן אותי מאוד.
במידה והבנתי נכון, סייקל ראשון תקין יכול להראות ככה:
Testosterone enanthate 500mgs/EW 1-10
2-10 HCG 100iu/ED
Nolvadex 40/40/20/20 12-15
השאלות:2-10 HCG 100iu/ED
Nolvadex 40/40/20/20 12-15
1. האם זהו אכן סייקל ראשון תקין?
2. לגביי הPCT, מה היתרונות והחסרונות של נולבדקס לבד מול נולבדקס + כלומיד? ובכלליות - האם יש מידע מתורגם בפורום על נולבדקס וכלומיד? משהו בסיסי.. לדעת איך, כמה, מתי ולמה.
3. כאשר רשום טסט' אננתת 500 מ"ג לשבוע - הכוונה היא לשתי זריקות שבועיות של 250 מ"ג חומר פעיל [בפועל זה אומר להזריק ~355 מ"ג בכל זריקה (תלוי בתשובה לשאלה 4)], בהפרשים של 3.5 ימים, האם אני צודק?
4. בנוגע לאסטרים - רשומים ב"סטרואידים למתחילים - חלק ב'" כמה ניגודים \ שגיאות (?):
רשימת זמני החיים של אסטרים:
Formate ----------------------------------------------------- 1.5 days
...
Enanthate --------------------------------------------------- 10.5 days
קבוצה ראשונה – טסטוסטרון ואסטרים.
חומר בסיס: Testosterone. אנאבולי/אנדרוגני: 100/100
לאחר הזרקה של של הטסטוסטרון עם אסטר ארוך, החומר אינו משוחרר לדם ברמות שוות, לכן יש להזריק כל מס' ימים. מכיוון שזמן מחצית החיים שלו הוא 7 ימים, זריקות בתדירות של 3.5 ימים ישמרו על רמות שוות של החומר בדם.
ב100 מ"ג חומר טסטוסטרון Enanthate ישנו 72 מ"ג חומר פעיל וההפרש הוא האסטר עצמו שזה 28 מ"ג טסטוסטרון. (?)
אז... כמה חומר פעיל יש ב100 מ"ג טסט' אננתת, ומה זמן מחצית החיים שלו?כמות של חומר פעיל ל 100 מ"ג:
Boldenone base: 100mg
...
Testosterone Enanthate: 70mg
תודה רבה לעונים 🙌
נערך לאחרונה: