עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגביי האלפיות אתן לך תיקון(כן שמרתי את זה על דף,ככה אני יודע אם אני משתפר או לא)תקשיב אם אתה עושה 6 אלפיות על 4:30 יציאה ומגיע ב3:30 והתוצאה שלך במירוץ חצי מרתון היא 1:40, צר לי להגיד לך אבל או שאתה מודד את המרחק באימונים לא טוב או שאתה יכול לשפר את יכולת התחרות שלך בצורה מטורפת כי זה פוטנציאל לאיזור ה~1:34 והייתי זהיר.
לגביי ה2000 לא שמתי לב שרשמת במשקל גבוה יותר ובכושר נמוך יותר, עמך הסליחה 😍
חבל רק שאתה לא הולך רק עם ווסט כוננות ונשק למלחמה.אתה הולך גם עם תיק LOWE עם ציוד ייעודי(במידה ואתה חייל מסייעת או ביחידה מיוחדת..הציוד הזה יכול להיות מאוד כבד,במיוחד במלחמה)או ציוד אישי+אוכל+תחמושת.וסט\אפוד עם כוננות ונשק שוקל 10 קילו. וסט קרמי לבדו שוקל 15 קילו.
מה הקשר WTF? דיברנו פה על נתונים בסיסיים עם משקלים במסעות. ללכת עד מלחמה זה רחוק, ועוד פקליסטים וציוד עזר נוסף לניווטים וכול.לגביי האלפיות אתן לך תיקון(כן שמרתי את זה על דף,ככה אני יודע אם אני משתפר או לא)
3 האלפיות הראשונות היו בקצב שנע בין ה 3:29 ל3:34
3 האלפיות הבאות היו בקצב 3:40-3:50,האחרונה אפילו התקרבה ל4
בכל מקרה,חצי מרתון,בשבילי זו ריצה קשה מאוד בשבילי.אני לא רץ את הטווח הזה לעתים תכופות.אני רץ חצי מרתון משהו כמו פעם בחודש פעם בחודשיים.הריצה הזאת עושה לי לחץ מטורף על הברכיים שלי(כן,הם כואבות לי אחריי הריצה).חוץ מזה אני גם לא בדיוק רץ את זה בים.יש לי כמה ק"מ טובים של עליות וירידות ואת האינטרוואלים אני עושה באצטדיון.
חוץ מזה,לאינטרוואלים האלה אין שום קשר לריצה לטווחים האלה,אם כבר אתה רוצה להשוות אותם לאיזושהי ריצה אז זה לריצה של 5 ק"מ(19:53,כן שיא טיפה מאכזב אבל אני עובד על זה).
---------- התגובה התווספה ב 09:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:37 ----------
חבל רק שאתה לא הולך רק עם ווסט כוננות ונשק למלחמה.אתה הולך גם עם תיק LOWE עם ציוד ייעודי(במידה ואתה חייל מסייעת או ביחידה מיוחדת..הציוד הזה יכול להיות מאוד כבד,במיוחד במלחמה)או ציוד אישי+אוכל+תחמושת.
תיקים כאלה יכולים להגיע בכיף ל40 קילו משקל.
אנחנו עוד לא דיברנו על מא"גיסטים או נגביסטים שרק הווסט+נשק שלהם בכוננות מלחמה שוקלים 35 קילו.במלחמה הם יסחבו הרבה יותר כדורים מזה והמשקלים בכיף יוכלו להגיע ל45 קילו.וזה משקל שאיתו אתה מסתער.