עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האימון הכי טוב לשפר 2000 או כל ריצה אירובית אחרת- אינטרוולים. פעם בשבוע בתור התחלה.
4x500
5X400
10x400
לא משנה איזה מהם תבחר, אם תשפר את הזמנים במקטעים אתה תראה שיפור דרמטי בתוצאה ב2000
תוסיף ריצה או שניים בשבוע של ריצות ארוכות , מינימום 3 קילומטר אבל עדיף 5 ומעלה, בקצב קל
נגיד 10x400, לרוץ אותם בקצב הכי גבוה שאפשר לפני שמאבדים מהירות.היי, מה זה אומר אינטרוולים?
תוכל לפרט יותר?
עד לאיזה רמה? כלומר לאיזו תוצאה אתה מכוון?איזה דרכים טובות יש לשפר את הריצת 2000 ?
והאם יש אימום אינטרוולים מומלץ בכדי לשפר את הריצת 2000 ?
האימון הכי טוב לשפר 2000 או כל ריצה אירובית אחרת- אינטרוולים. פעם בשבוע בתור התחלה.
4x500
5X400
10x400
לא משנה איזה מהם תבחר, אם תשפר את הזמנים במקטעים אתה תראה שיפור דרמטי בתוצאה ב2000
תוסיף ריצה או שניים בשבוע של ריצות ארוכות , מינימום 3 קילומטר אבל עדיף 5 ומעלה, בקצב קל
אני רץ 2000 היום בסביבות 10 דקות ואני ממש רוצה לשפר את הריצה לרדת בזמנים והמליצו לי אימון אינטרוולים רק שלא הבנתי איזה תוכנית תתאים לזהעד לאיזה רמה? כלומר לאיזו תוצאה אתה מכוון?
אז תבחר אימון נגיד 5x400 תרוץ כל 400 בקצב של 2 דקות וכל שבוע תנסה להוריד כמה שניות.אני רץ 2000 היום בסביבות 10 דקות ואני ממש רוצה לשפר את הריצה לרדת בזמנים והמליצו לי אימון אינטרוולים רק שלא הבנתי איזה תוכנית תתאים לזה
אחי בשביל לרדת מקצב 5 דקות לקילומטר אתה רק צריך לרוץ, תעשה שלוש ריצות בשבוע וכל שבוע תנסה להוריד מהזמן...אני רץ 2000 היום בסביבות 10 דקות ואני ממש רוצה לשפר את הריצה לרדת בזמנים והמליצו לי אימון אינטרוולים רק שלא הבנתי איזה תוכנית תתאים לזה
לא כזה יעיל..אולי יביא אותו ל9:00-9:30 וסתם יגמור אותו כל אימון. עדיף שיעשה אינטרוולים/ספרינטים בשילוב עם ריצות קלותאחי בשביל לרדת מקצב 5 דקות לקילומטר אתה רק צריך לרוץ, תעשה שלוש ריצות בשבוע וכל שבוע תנסה להוריד מהזמן...
עדיף שפשוט ירוץ, איך שהוא רוצה, אם קשה לו הוא יכול לשבור שיא פעם בשבוע ולא כל ריצה.לא כזה יעיל..אולי יביא אותו ל9:00-9:30 וסתם יגמור אותו כל אימון. עדיף שיעשה אינטרוולים/ספרינטים בשילוב עם ריצות קלות
אם ככה אז הקצב שלך ב2000 הוא לא 10 דקות. אחרת היית מצליח להחזיק 400 מטר לקצב הזה אבל אתה תגיע לשם עוד כמה שבועות.עשיתי מקודם אימון אינטרוולים התחלתי ב400X4, הייתי סחוט מהריצה, כאשר בין סט לסט היה 4 דקות מנוחה (הליכה), בסט הראשון סיימתי ב2:05 ואחרי זה התחלתי לעלות בזמנים עקב העייפות, סיימתי סט אחרון ב2:40 אני יודע שזה פעם ראשונה, ולאט לאט נכנס לכושר , ננסה כל שבוע להוריד זמנים ואני ישלב אימון אחד של ריצת 2 ק״מ נטו רק ריצה לא ייחשב זמנים, מקווה שזה יועיל וישפר לי את הריצת 2000…