הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טענות שאימוני משקולות זה חרא ללב

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
בקיצר אחותי שלומדת רפואה התחילה לבלבל לי את השכל בזמן האחרון שהאימוני משקולות שאני עושה דופקים לי את הגוף, הלב וכו' וכו', ביקשתי ממנה שתשלח לי את החומרים שלמדה כדי שאוכל להגיב.
מצורפים השיעורים שלה עם רופא בשם אליעזר קפלינסקי, הבנתי שהוא אחד ממומחי הלב הבכירים בעולם היום. (היא הדגישה לי מה שהיא חושבת שקריטי מבחינתי)
מה אני עונה לה? 😃

קבצים מצורפים

• פיזיולוגיה של מאמץ-סוף שיעור 14+ שיעור 15 מודגש לנתנאל.doc
    KB 234.5 · צפיות: 567
  • פיזיולוגיה של המאמץ המשך - שיעור 23 עם הדגשות בשביל נתנאל 2.doc
    KB 244.5 · צפיות: 354
זה מסתכם בכך שקרדיולוגים חושבים שכל היפרטרופיה בלב היא פתולוגית. (כי הם באים ממקום שזה באמת כך)

והסיכומים האלה פתטיים, כמו גם הרמה שבה נלמד החומר. (כמקובל אצל רפואנים)

הקרדיולוג לא יודע מה זה אימון משקולות או שאחותך לא מבינה את מה שמלמדים אותה. על איזה אימון משקולות הוא דיבר בכלל, יש סוגים כמו בכל דבר, זה כמו להגיד שריצת מאה מטר בספרינט זה כמו ריצה למרחק שמעל קילומטר.
וכן אם תעשה סקוואטים כבדים כמו הפאוורליפטרים אז כן זה לא בריא, האימון משקולות שרוב האנשים עושים לא קרוב אפילו למשהו שיכול לגרום נזק.

הקרדיולוג לא יודע מה זה אימון משקולות או שאחותך לא מבינה את מה שמלמדים אותה. על איזה אימון משקולות הוא דיבר בכלל, יש סוגים כמו בכל דבר, זה כמו להגיד שריצת מאה מטר בספרינט זה כמו ריצה למרחק שמעל קילומטר.
וכן אם תעשה סקוואטים כבדים כמו הפאוורליפטרים אז כן זה לא בריא, האימון משקולות שרוב האנשים עושים לא קרוב אפילו למשהו שיכול לגרום נזק.

אשמח לדעת מה לא בריא בהרמות כל כך כבדות, כל עוד אתה נשאר טבעי כמובן ולא לוקח חומרים.

חחח זה אחד הדברים היותר משעשעים שראיתי.

"נקבל עלייה בלחץ דם! לא טוב!"

"ספורט איזוטוני. מוסיף בריאות".

"ספורט איזומטרי. לא מוסיף בריאות, מוסיף רק שרירים".

זה פשוט ענק. יש מצב שבכיתה א' מלמדים דברים יותר עמוקים.

👋 רפואנטים, אלכס. אלכס, רפואנים. 😍

שאל את אחותך האם דיאטה עשירת חלבון מזיקה. אני בטוח תקבל תשובה שזה גורם לאי ספיקת כליות.

לא. לימדו אותנו שהרבה חלבון מעמיס על הכליות! וזה גורם לאי ספיקת כליות. וזאת הסיבה שכל הבודיבילדרים מתים! אבוי! כן כן! הם מתים מבעיות כליה בעקבות החלבון! עצוב :(

אם כבר מדברים על BB ולב... יש קשר מאוד הדוק כנראה בין חומרים והתקף לב... כל פעם אתה שומע או שזה וזה עשו ניתוח, או שמתו מהתקף לב... כמובן זה לא בהכרח מייצג, כי אולי זה 1 מתוך שיוצא לכותרות 10000, לא יודע...

אף אחד, כי זה לא. אבל מה לא בריא בפאוורליפטינג? שהם נפצעים מדי פעם? אתה מניח שהמשקל עצמו שאתה מרים קובע אם זה בריא לך או לא.

זה סיכום שיעור, לא פרק בספר אתה יודע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית