ייעוץ אפשר המלצה לתוסף לתחילת אימון לפאמפ משהו חזק

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני פשוט מחוטב ורציתי ממש להרגיש את כל הגוף שלי יותר מתפוצץ אחרי אימון

אם יש מוצר שאתם יוכולים להמליץ לי

חוץ מ1M.R מגעיל ביותר מבחינת טעם ולא הכי מרגיש אותו כמו פעם

ממש לא , התרכובת הזאת מעוררת את מערכת העצבים לכן יש את ה HIGH .. במיוחד ה DMAA... אני מכיר אנשים שאחרי שנה ויותר של שימוש בגאק , הוא הפסיק להשפיע לגמרי, גם במינון גבוה.
חשבת על זה שאולי זה בגלל שהם לא עשו הפסקה מהתוסף והגוף פיתח סבילות לחומרים? (קפאין, 1,3-Dimethylamylamine)

ממש לא , התרכובת הזאת מעוררת את מערכת העצבים לכן יש את ה HIGH .. במיוחד ה DMAA... אני מכיר אנשים שאחרי שנה ויותר של שימוש בגאק , הוא הפסיק להשפיע לגמרי, גם במינון גבוה.
כמו שאמרו לך למטה. הגוף מפתח עמידות לזה בדיוק כמו לקפאין. בגלל זה זה מפסיק להשפיע זה לא "דופק" שום דבר
זה באמת עוזר לך?
כן פתרון זול וזמין

רשום על האריזה . לא צריך אינטרנט. (סה"כ תרכובת יונים של כלור ונתרן , תכפיל את המשקל של המלח ביחס של המשקלים של היסודות , אם זה מה שיגרום לך לדעת הת האופטימום בפעם הראשונה חח)

אגב מלח , הוא לא במקרה עוזר לספיגה של פחמימות מהמעי ? זה קצת מסתדר אינטואיטיבית שכל המאכלים ה"ג'אנקיים" עשירים בנתרן שנחוץ לפעולה של משאבה שמעבירה חרא דרך המעי
מישהו חייב היה לבדוק את זה.
שמים כמויות גדולות של מלח בעיקר בכדי להאריך חיי מדף.

ועכשיו אני אעמיס נתרן לפני אימון , נראה לי כבר איך אני אמצע כשאנסה את זה.

כול הגאק שמאק האלה צולות לכם את מערכת העצבים המרכזית אחרי שימוש ארוך, לכן לא פעם סקופ אחד לא עוזר ולוקחים 2 ושלוש... .
זה בולשיט. זה סה"כ קפאין וקצת דדליפטים. עדיף לקחת 3 כי 2 לא משפיע מאשר לקחת 3 כי 1 עובד מצויין, זה מתאזן בסופו של דבר אין אנשים שצריכים לקחת 100 מינונים כמו מקרים מסויימים אחרים. הסכנה הכי גדולה זה חרדה וחוסר שינה (ולחץ דם למי שעולה באימונים) אתה לא בדיוק נמצא במנוחה באימון , האדרנלין הכללי באימון בלי ג'אק תמיד יהיה גדול יותר ממנוחה עם וזה תלוי בעיקר בקושי , אם אתה מאמין שאתה שורף את מערכת העצבים אל תתאמן קשה.

שמים כמויות גדולות של מלח בעיקר בכדי להאריך חיי מדף.
וכדי לשפר טעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית