הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אירובי מזרז חילוף חומרים לטובת המטרה שלי

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אם בן אדם שעושה אירובי אז חילוף החומרים שלו פועל יותר מהר? האם יש קשור לזה למשל אם אני רוצה לעלות במסת שריר זה יזרז תתהליך

אני לא יכול לתת תשובה סופית כי אני בעצמי לא סגור על הכל (אין כמעט התייחסות ברורה לאירובי אפילו מכותבי םיותר רציניים כמו לייל)

אירובי שורף קלוריות תלוי כמה אתה מזיז את התחת , כל החיים שלך זה אירובי אחד גדול בעצם
ובגלל זה כשאתה עושה איבורי ואחרי זה רובץ על כורסא במקום נגיד לנקות את הביית , שרפת נגיד 300 קק"ל בX דקות , אבל בגלל שאתה נח יותר אז לא שרפת 100 קלוריות אחרי זה מה שבעצם מאט את ח"ח

יש דעה שאירובי קל וללא סטרס(הליכה , טיול וכו') אמור לעזור קצת עם התאוששות מה שמאפשר אימונים עצימים יותר וח"ח גבוהה יותר

ופרט לזה לאירובי יש אפקט התאוששות אחרי האימון , במיוחד לHIIT שאתה בעצם כופה על הגוף להתאושש מהאירובי מה שצורך קלוריות , אבל שוב זה בא על חשבון אימונים שאתה יכול לעשות במקום .

חוץ מזה למיטב ידיעתי תהליכים קיימים בגוף לא בדיוק יזורזו ברוב המקרים , מבחינת קלוריות כן , אבל אין אפקט נקי של המרצה בגלל לאירובי בעיקר ההפך למיטב ידיעתי.

עריכה - וכמובן יש את אפקט שיפור הכושר שיכול לעזור בטווח הארוך אבל אני לא יודע שבדקו את זה אבל אני מניח שיש סיכוי טוב שהגדלת קיבולת הדם , האטת הדופק , ירידה כללית בסטרס וכו' לא יפגעו בתוצאות של פיתוח גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית