הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עלייה מבוקרת במשקל

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אם אני אוכל את כמות השומן שהגוף שלי צריך ומפציץ בחלבון ובפחמימה בתפריט שלי , והעלייה שלי במשקל תיהיה הרבה יותר מקילו בחודש , אז העלייה שלי עדיין תיהיה רובה בשומן ?

כי הבנתי שעלייה מבוקרת ולא עלייה בשומן אמורה להיות עלייה של קילו בחודש ואני מרגיש שאני יכול לעלות הרבה יותר מקילו בחודש .

יש לציין שלא חסר לי בגוף קילו 2 אלא בסביבות ה10 מינימום .

כל קלוריה עודפת (שהגוף שלך לא צריך) בין אם היא משומן/פחממה/חלבון...תגיע למאגרי השומן

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול לדעת שזאת קלוריה עודפת ?

משמעות הדבר שכל מאזן קלורי חיובי (חיובי = עודפת?) אז זה מגיע למארי השומן ? לדוגמא BMR שלי 1800 קלוריות ואני מכניס 2500 אז זה 700 קלוריות שמגיעות למאגרי השומן ?

תשמע קלוריה=קלוריה , כל עוד הכנסת את הניטרלי שלך ואת החיובי שהגוף שלך צריך למטרת התאוששות מהאימונים בניית שריר ובניית תהליכים בגוף , הקלוריות שתכניס יהיו מעל מה שאתה צריך כדי להתקדם בצורה הכי אפקטיבית עם פחות עלייה בשומן , לדעתי אם באמת חסר לך לעלות 10 קילו כנראה שאתה בא.ש נמוך תקן אותי אם אני טועה , אל תתעסק בחרא , פשוט תתאמן טוב תאכל טוב כמובן תקפיד על חלבון ועל מספיק קלוריות ואל תתפזר יותר מידי, בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה שאל תתפזר יותר מידי ?

השאלה שלי אם לעלות בחודש כמה שיותר או להקפיד שאני עולה בחודש גג 2 קילו ולא לעבור את זה לדוגמא .

מה יתן לך לעלות בחודש כמה שיותר ?...
אם אתה עולה 1-2 קילו בחודש, זה אומר שהרוב הגדול מזה זה שריר, אם אתה עולה יותר מזה (לי היו חודשים שהיית עולה 4 קילו בחודש) אז אתה יכול להבין שחלק גדול מזה זה שומן...

ולגבי הקלוריות - קלוריה זה קלוריה לא משנה אם זה מחלבון/שומן/פחמימה, כל קלוריה מעל הניטרלי נאגרת כשומן - אצל בן אדם שלא מתאמן.
כמתאמן, אם תוכל למשל 300 קלוריות מעל הניטרלי, הם ילכו לבניית שריר ולא לשומן...
ואם כבר עדיף לאכול יותר שומן ופחות פחמימות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית