הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף להתעוששות

nelli999

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
איזה חומר אפשר לקחת להתעוששות אחרי אימון?
אני מרגישה גמורה אחרי אימון.

התוסף הוא קריאטין מונוהיידרט.
אבל קודם כל תנסי להכניס ארוחה אחרי אימון(במידה ואת לא עושה זאת)כמו כוס חלב, 2 גביעי יוגורט ועוד..
את יכולה לפני האימון לשתות קפה וזה ישאיר אותך עירנית.
לא ישר לקפוץ על התוסף.
אפשר לדעת מה האימון שלך בצורה כללית?

התוסף הוא קריאטין מונוהיידרט.
אבל קודם כל תנסי להכניס ארוחה אחרי אימון(במידה ואת לא עושה זאת)כמו כוס חלב, 2 גביעי יוגורט ועוד..
את יכולה לפני האימון לשתות קפה וזה ישאיר אותך עירנית.
לא ישר לקפוץ על התוסף.
אפשר לדעת מה האימון שלך בצורה כללית?

איך קריאטין קשור להתאוששות?

ZMA עוזר לי ברמה מטורפת! מעביר כמעט את כל הכאב אחרי לילה.
קריאטין.
מולטי ויטמין זה נחמד, אבל שמתי לב שהויאמינים שבאים מהירקות עובדים הרבה יותר טוב.. בעיקר ירקות ירוקים פטרזיליה

• פותח/ת השרשור
קודם כל הרבה אוכל אני לא יכוה לאכול.האימון שלי לדוגמא- סקוואט עם 70 קילו 3X5 ,לג פרס, מתח גרביטון,פשיטת מרפק, כפיפת מרפק, אחר כך אינטרוולים 20 דקות. (זה אחד האימונים). ביום אחר דדליפט וכו'.
אחרי אימון אני מרגישה ממש עייפה.

---------- התגובה התווספה ב 20:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:36 ----------

מה עם גלוטמין אחרי אימון??? יעזור???
פעם לקחתי קריאטין לפני אימון (לקחתי כפית וחצי של JACK3D ) סתם לא עשה לי כלום חוץ מ5 דקות הרגשתי כמו כיפוד כאילו מחטים יוצאים לי מהפנים 😃 וזהו בזה זה נגמר.

נערך לאחרונה:
JACK3D זה לא רק קריאטין זו פורמולה, הם ממליצים על קריאטין מונוהיידרט נקי. נדרש לקחת כחודש ימים כדי שיהיה אפקט כולשהו על הגוף בצורה רציפה, כפית ביום (כפית של תה).
לגבי התאוששות כללית: מולטיויטמין (אם אין שם מספיק ויטמין C, אז לקחת בנפרד. מספיק = מעל 500 מ"ג), אבץ, מגנזיום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית