ייעוץ כמה שאלות

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני עוד לא סיימתי SS החלטתי לעשות חיטוב למשך חודשיים- חודשיים וחצי.(אם אתם רוצים לדעת למה אתם יכולים להכנס לאשכול שפתחתי לפני זה).
המשקלים שלי(כשעוד הייתי על מאזן קלורי חיובי והרמתי יותר ביינתים אני על נייטראלי למשך עוד ככמה ימים):
וביינתיים אני כבר איזה שבוע וקצת על נייטראלי
סקווט:77.5 (עכשיו זה 70-22.5 בגלל הנייטראלי יש לי פחות כוח)
דדליפט: 105 (לא ממזמןן הצלחתי 95 ל8 חזרות אולי הייתי מצליח 97.5)
בנץ':65 (עכשיו 60-62.5)
פרס: 67.5 (עכשיו על 62.5)
חתירה: 57.5 (עכשיו התחלתי לעשות בזה 6 חזרות לא 5 ועשיתי באימון האחרון 55)
והחלטתי גם לנצל את החיטוב ולשפר את הטכניקה בזמן הזה...

אז לפי נתונים אלה איזה תוכנית מפה הכי תתאים לי?:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

ובמה התוכניות פה גרועות יותר מהלינארית או MADCOW?
וכשאני אסיים כמה ימים על נייטראלי יש לרדת למאזן של -500\-600?
ועדיין לא הבנתי איך עדיף לעמוד בסקווט? (כי כשאני עומד איך שנוח לי אז העמידה יוצאת רחבה מידי ובגלל זה הרבה יותר קל לברכיים לגלוש).

וזה הגיוני שב2-3 חודשים האחרונים עליתי 15 קילו בכללי ומתוך זה 5 קילו שריר?(זה שעליתי 15 בכללי זה בטוח חח וה% שומן שלי איזה 20-22)
ולגבי מתיחות אני צריך לשפר את הגמישות בהאמסטרינגס מה היא הדרך הכי יעילה ומהירה לעשות את זה?(ואיזה מתיחה הכי עדיפה?כמה זמן למתוח?כמה סטים ופעמים ביום?אני אשמח אם תביאו לי כמה סוגים של מתיחות).

נערך לאחרונה:
רשמת יותר מידי וזה לא ממוקד אז לא מובן מאיפה להתחיל לענות לך ולכן אתה לא רואה פה היענות (לדעתי)

אתה מחפש תכנית אחרי SS ? או מה השאלה בכל זאת ?

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק אחרי SS עוד לא מיציתי אותה אני עובר בייניתם לחיטוב איזה תוכנית מתוך הלינק שהבאתי הכי תתאים למתאמן ברמה שלי? זאת שאלה ראשונה.
שאלה שנייה זה האם זה הגיוני שבחודשים-שלוש עליתי 5 קילו שריר מתוך 5 קילו שומן?
שאלה שלישית הMADCOW או לינארית הרבה יותר טובות מהתוכניות פה בלינק? כי הלינראית לוקחת ממש הרבה זמן וזה פחות מובן לי שם איך בדיוק לקבוע כמה משקל אני יעשה כל סט...

אם אתה מחפש תוכנית כוח לחיטוב לך על הלינארית ככה יש פחות עצימות ותוכל להתקדם יפה במשקלים גם בחיטוב , אבל שיהיה ברור שבמסה תלך על SS כי לפי המשקלים יש לך עוד הרבה מה לתת אחי , בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אבל כל הקטע יש שם קובץ אקסל שמצורף המראה איזהה משקלים להרים אז רק בארבע שבועות הראשונים אני רק מגיע למשקלי העבודה שלי עכשיו זה לא מוגזם מידי?

הרי אם סיימת במשקלי עבודה מסויימים ואתה לא מתקדם איתם
אז בליניארית התכנית מתחילה מדילול כדי שתוכל להגיע למשקלי עבודה ולהתקדם מעבר לך ולא להיתע בהם שוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית