הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים FBW

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
אהלן!
אז אחרי שנה של SS אני רוצה להתחיל לגדול במסת השריר, וכרגע חשבתי על התוכנית הזאת:
התוכנית הראשונה בקישור המצורף!
תוספת:
חזה בשיפוע - 3X8
תאומים : 3X8
וכל הסטים הם 3 סטים.
ובקשר למתח אני לא מצליח 10.. בנתיים אני מצליח סביבות ה 5-7.

שאלות:
1. איך לדעתם אני צריך לשנות את התוכנית שהצעתי? (השאלה הכי חשובה)
2. באיזו תדירות אני צריך לעלות משקלי עבודה ובכמה משקלי עבודה להתחיל? (שאלה חשובה)
3. המטרה היא לגדול במסת השריר, האם מהתוכנית הזאת (בהנחה שאני מקפיד על כל השאר, תזונה וכו') אני אוכל לעלות במסת השריר?
4. מהי כמות החלבון המינימלית שאני צריך לצרוך כדי לעלות במסת השריר? ממה שהבנתי זה נע בין 1.5 עד 2 (כפול ממשקל הגוף), אני שוקל 80 קילו. אז 130~150חלבון זה מספיק?
5. האם מאזן קלורי של 500 קלוריות הוא מספיק כדי להצליח להגיע לתוצאה של 1~0.8 גרם מסת שריר בחודש?
6. אני ב 14-15% א.ש. ואני רוצה לעלות ל 18-20% א.ש. כמה זמן לוקח לחטב לסביבות ה 10-12% א.ש. בהנחה שהמאזן הקלורי השלילי הוא 500 קלוריות?

נתונים עליי:
גובה : 1.78
משקל : 82
אחוז שומן : 14-15% (לפי adimenia - משתמש בפורום)
מתאמן כשנה בחדר כושר בתוכנית SS.
הגעתי למשקלים : סקוואט 95, בנץ 65 , פרס 40, דדליפט 95

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחריי שנה ב SS אתה רוצה להתחיל לגדול במסת השריר ? מה עשית ב SS שיחקת ?
ממש לא, אני רוצה לשנות תוכנית שלא יהיה בה דדליפט, להגדיל את טווח החזרות ולעלות במסת השריר בדרך אחרת. כמו כן, אני רוצה לכוון לתחום של הבילדינג.

נערך לאחרונה:
זה נראה ככה , מתאמן רציני שהיה עושה SS שנה שלמה לא היה פותח פוסט כזה ... ולא אומר שהוא רוצה לשנות תוכנית שלא יהיה בא דדליפט כנראה לא מיצית את התוכנית או לא עשית אותה כמו שצריך כדי לך לשקול כיוונים אחרים לפני שאתה שולל תרגיל כמו דדליפט והולך ל FBW

• פותח/ת השרשור
זה נראה ככה , מתאמן רציני שהיה עושה SS שנה שלמה לא היה פותח פוסט כזה ... ולא אומר שהוא רוצה לשנות תוכנית שלא יהיה בא דדליפט כנראה לא מיצית את התוכנית או לא עשית אותה כמו שצריך כדי לך לשקול כיוונים אחרים לפני שאתה שולל תרגיל כמו דדליפט והולך ל FBW
אני שלם עם ההחלטה שלי, השארתי את כל התרגילים חוץ מדדליפט והוספתי תרגילים אחרים, אני רוצה ללכת לכיוון הבילדינג תוך כדי שאני שומר על התרגילים הכי חשובים (סקואט,בנץ).
אני יכול להוסיף דדליפט אבל תוך שבועיים לפחות כי בנתיים אני רוצה להחלים מהתפיסה בגב שקרתה אחרי שסיימתי את התרגיל.

• פותח/ת השרשור
זה יותר משקלי התחלה אמצע אבל בחירה שלך
הבחירה שלי מסכמת בכך שכמעט ואין לי מסת שריר, ואני ממש מאוכזב כי ציפיתי שיהיה לי קצת יותר. השינוי היחידי שראיתי הוא ברגליים שבאמת גדלו מאוד. כל השאר פחות או יותר נשאר אותו דבר.. אז אין לי גם ממש מה לחטב, אז 3-4 חודשים לפני חיטוב אני רוצה לעלות לפחות 2-3ק"ג מסת שריר ולפני הקיץ(והצבא) להוריד ל 12%~ א.ש.

• פותח/ת השרשור
כמה היית אוכל ב SS ? היה לך תפריט ?
אין לי תפריט, אני אוכל כמה שאני מרגיש.
אני ממשיך עם SS.
לנוח או להגיע לאימון מחר? יש לי מתיחה בגב תחתון ובאיזור העליון של התחת. אני לא רוצה לוותר לדומס.. לעשות סקוואט קל/כבד/ללכת להתאמן בלי סקוואט (רק פרס ומתח)

בצורה הזו אתה הולך להישאר איך שאתה גם עוד שנה
אולי גם עוד שנתיים אם תתעקש

מה זה אוכל איך שאני מרגיש??
אם אתה לא בפלוס וחסרים לך ערכים. אז אתה לא תגדל .נקודה

תעשה תכנית כח או ab ותאכל כמו שצריך

1. איך עשית SS במשך שנה ?
2. איך הגעת רק לשמקלים כאלה ?

חלק (חשוב) מהקטע של SS זה לעלות משקלים כל אימון, מ שמאלה משקלים כל אימון לא יכול לעשות את התוכנית במשך שנה. אם עשית במשך שנה כנראה היית מעלה שמקלים פעם בחודש או משהו... ואפשר להגיד שבצורה הזאת זה לא ממש SS...

וברור שבקושי גדלת בשריר, לא הגעת למשקלים רצינים.. זה משקלי התחלה/אמצעה... תגיע למשקלים כבדים אתה תגדל.
תעשה ריסט לכל התרגילים, תתחיל לאכול כמו שצריך ותעשה את התוכנית כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
1. איך עשית SS במשך שנה ?
2. איך הגעת רק לשמקלים כאלה ?

חלק (חשוב) מהקטע של SS זה לעלות משקלים כל אימון, מ שמאלה משקלים כל אימון לא יכול לעשות את התוכנית במשך שנה. אם עשית במשך שנה כנראה היית מעלה שמקלים פעם בחודש או משהו... ואפשר להגיד שבצורה הזאת זה לא ממש SS...

וברור שבקושי גדלת בשריר, לא הגעת למשקלים רצינים.. זה משקלי התחלה/אמצעה... תגיע למשקלים כבדים אתה תגדל.
תעשה ריסט לכל התרגילים, תתחיל לאכול כמו שצריך ותעשה את התוכנית כמו שצריך.

רק מלפני שלושה חודשים לקחתי את עצמי ברצינות עם טכניקה נכונה והגעתי מחמישים לתשעים וחמש. אני מתכוון להמשיך עד לפחות 120 קילו.

אז בהמשך לדבריך תישאר ב ss, תעלה למשקלים רציניים ומשם תמשיך לתכנית נפח

זזה הכי יעל כדי לגדול בשלב זה ויכין אותך לתכניות הבאות

2lownn.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית